Ben sizin yorumlarınızın bana çok iy geleceğini biliyorum

Tek emin olduğum beni istemiyor
Seni istemedigine uzuluyorsan hala onu onemsiyorsun deger veriyorsun demektir. Insan umursamadigi kisinin ne dusundugunu ya da hissettigini takmaz. Birseyler hissettigin birinin ayni duygulari denin icin hissetmedigini bilmek yaralar insani. Su an biz ne dersek diyelim sen onun seni istemedigine uzuluyorsun. Oysa su girdaptan ciktigin gun iyi ki olmamis olmadiginda benim icin hayir varmis diyeceksin. Cunku adam gercekten kisiligi bozuk biri. Ciddi iliskim var diyor sonra da adi konulmamis bir iliski diyor. Seninle wvlenmek istemiyor ama seni gormek istiyor. Ve ciddi oldugu evliligi dusundugu kisiye ragmen seninle gorusuyor. Normal bir adam degil o. Iyi ki olmamis bence cok cekerdin cunku. Bir buyugun olarak soyluyorum. Sen benim kizim da olabilirdin. Kizim olsaydin uzulme yavrum olmadigi icin sukret derdim.

Kendi ciddi ilişki yaşadığı kıza da saygısı yok sana da yokmuş, iyi kurtulmuşsun. Hani seninle gelecek göremiyorum demek varken evlilik bana göre değil diyecek ve karşındaki insana karşı farklı imaj çizmek çok ahlaksızca. Kötü hissetmesi gereken sen değilsin.

Evet derinden yaralandim bu görüşmede hiç böyle bise beklemiyodum unutamamammi onu yoksa gururummu incindi adlandiramiyorum inanin çok teşekkür ederim bu arada yorumlariniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…