Ben sizin yorumlarınızın bana çok iy geleceğini biliyorum

Aslinda ozaman deseydi şuan bu kadar kötü olmazdim emin olun daha kırıcı oldu

Ben seninle evliliği düşünmeyen adamın neden seninle görüştüğünü anlamadım. Madem ciddi bir ilişkisi varsa, adı bile konmasa da o kişiye saygı ve kendine saygı için neden görüşür ki adam esli sevgilisiyle? Cepte tutuyum diye mi?
Ben çok güvenilir bulmadım bu adamı, iyi ki bitmiş bence. Seninle evlenseydi eski sevgilileriyle de görüşecek miydi acaba?
Bence hayırlısı ki bitmiş.
Görüştüğün için de kendine kızmana gerek yok. Bazı şeyleri içinden söküp atman için iyi olmuş. utanılacak bir şey de değil ayrıca.

Ben de burda 2 seyi anlayamadim:

1. Bu adam ne b.k yemeye konu sahibesiyle gorusmek istemis ki???

2. Konu sahibesi neden hemen atlayip kendini kucuk dusurmus? Ben olsam asla boyle bir tipin ayagina gitmezdim askimdan olsem bile.

2.1. Adam hem ciddi iliskim var diyor, hem oteyle beriyle bulusuyor. Hem ciddi iliskim var diyor, hem adi tam konmadi o yuzden onume gelenle takilirim onemli degil diyor. Adam cok karaktersiz gercekten. Evlenecegi insana ihanet etmek icin kiliflar uyduruyor!

Boşver niye aşağılanmıs olasın, gerçek neymiş görmüş oldun. Bundan sonra önüne bak, geçmişte yaşama. İnşallah senin değerini bilecek , gerçekten sevebileceğin düzgün biri çıkar karşına. Üzülme bu geçmişteki insanlar için artık.

buluşmanız hataydı. adamın konuştuklarına bakınca zaten, hata yaptığınızı anladınız siz de.
bazen böyle duvara toslamak iyidir.
aklı başa getirir.
eski sevgiliyle "yaşanmışlıklar var" diyerek görüşmek modern olmak değildir.
görüşmemek de kezbanlık değildir!
kandırılmayın.
görüştüğünüz, tanıştığınız adamların notunu 3 günde verirsiniz zaten.
kafası karışık, hayatı plansız, ne istediğini bilmeyen insanlardan uzak durun.
çünkü siz evlilik istiyorsunuz.

Aynen bi yandan çok iyi oldu ne olduğunu anladm

Ya bi yandan da belki çok iy oldu bilmiyorum inanin çok da güzel yorumlamissiniz aslinda

+++++
Aynen katiliyorum

Konu sahibesi adamin ne kadar karaktersiz oldugunu artik iyice anlamistir

Hayatina keskesiz devam edebilir

Ya atlamak değilde şöyle diyeyim ben onun ciddi biriyle biseler yasamadini düşünüyodum kendiside derdi öylesine var konustuklarim felan derdi bilmiyorum işte bi görmek istedim bende de hata var elbette en büyük hatam onu mal gibi dinledim dondum kaldim bir nevi şok gibiydi hala çikamadim şoktan aklima geldikçe cildiriyorum

arkadaşım boşversene ne üzülüyon kurtulduğuna şükret duygularını açıkca söyleseydi başta sende kendini kaptırmazdın
onun yüzünden şuan bu durumdasın onu unutup gerçekten sevebilceiğin seni anlayan biriyle birlikte ol inşallah
böyle gereksiz insanlar için üzülmeye değmez

İnşallah canm

Aslonda adam da ne istedigini bilmiyor. Ya da herkesi birsen istiyor. Cok karaktersiz biri gercekten.

Hepimiz insaniz, hata yapariz. Icinde ona karsi birseyler hala varmis ki gittin ama karsindaki karakterdiz cikti. Bosver
Hep bi acaba kalmisti çünkü diyoduki senle ayni yerde yaşasak herşey çok farklı olurdu of o kadar kötü bi pskolojideyimki ama anlatamam

yani şimdi küfür etcem sonra bi hafta banlanıyorum
Allah yolunu açık etsin sana da güzel bir aşk dolu evlilik getirsin diyeyim sana
o terbiyesiz adama hiçbi şey demiyorum şuradan savurdum birkaç bişey yeter neyse...

Gerçekten çok incitici..Size evet aşık olmamış ama hala sizle görüşmek istemesi ve ciddi bir ilişkisi varken hala sizle muhabbet etmekten vazgeçmemesi de çok enteresan.hoslanmis flörtöz takilmis.bide oturmuş nasihat veriyor.kafasina kürekle vuracan aslinda

Canım inş çok saol bende inanilmaz doluyum ama elimden bişe gelmiyor işte inşallah hicbirzaman mutlu olamasin diyesim var

Evet en giciğida oya nasihat etmesi ben zaten dedim yani ciddi ilişkin varsa keşke deseydin direk gelmezdim hic doğru değil yaa henüz adi konmadi yaa dedi sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…