Aslinda ozaman deseydi şuan bu kadar kötü olmazdim emin olun daha kırıcı olduBence adam yine dürüst davranıp kandırmamış seni. Anladığım kadarıyla yıllarca sen kopamamissin. E o zaman da ben evlilik düşünüyorum ama senle değil diyemez cok kırıcı olurdu. Keşke hiç görüşmeyi kabul etmeseymissiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun
Ben seninle evliliği düşünmeyen adamın neden seninle görüştüğünü anlamadım. Madem ciddi bir ilişkisi varsa, adı bile konmasa da o kişiye saygı ve kendine saygı için neden görüşür ki adam esli sevgilisiyle? Cepte tutuyum diye mi?
Ben çok güvenilir bulmadım bu adamı, iyi ki bitmiş bence. Seninle evlenseydi eski sevgilileriyle de görüşecek miydi acaba?
Bence hayırlısı ki bitmiş.
Görüştüğün için de kendine kızmana gerek yok. Bazı şeyleri içinden söküp atman için iyi olmuş. utanılacak bir şey de değil ayrıca.
Boşver niye aşağılanmıs olasın, gerçek neymiş görmüş oldun. Bundan sonra önüne bak, geçmişte yaşama. İnşallah senin değerini bilecek , gerçekten sevebileceğin düzgün biri çıkar karşına. Üzülme bu geçmişteki insanlar için artık.Ben gerçekten sizin yorumlarinizin bana iy geleceğini biliyorum o yüzden yazmak istedim.Tam 3 yıl önce birini sevdim hemde ne sevdim ama olmadı bi şekilde o evliliği istemediğini o yüzden benle devam etmenin doğru olmadigini söyledi hakliydi devam etmek mantiksizdi ama ben işte çok sevdim mücadele etmek istedim kendimce ama olmadi işte bi şekilde kopmadik çok konuştuk ettik ben sadece bir şeyi merak ediyordum acaba benlemi evlenmek istemiyor yoksa genel anlamdami bu düşüncesi merak ediyordum sordum kendisine de ancak benle ilgisi olmadiğini rahat bi insan olduğunu derdi her neyse uzatmayim o benim bulunduğum ilden gitti kendi memleketine ve ben artik yoluma bakmam gerektiğini ve baskalarina şans vermem gerektiğini düşündüm öyle yaptim birilerine şans verdim biselere basladim onun acisi artik git gide azaldi ancak malesefki görüştüğüm insanlar tarafındanda kandırıldımve bunları yaşadikca daha kötü oldum hep dedimki acaba onla olsaydik nasil olurduk sonra kendime kızardım tabi adam beni zorla sevecek hali yok bi şekilde hayatıma baktım gidince bi kaç kez beni aradi onun memleketinde akrabalarim var gelince mutlaka uğra bi yaşanmişlik oldu sonuçta görüşelim dedi ve ben bugün onla buluştum evet saçmaydi ama görmek istedim onu ve evlilikten nefret eden adamin 2 saat evlilik muhabbetini dinledim neden halaa evlenmiyosun bak benim bile ciddi ilişkim var dedi ama ben şok nasıl ya evlilik istemeyen adam senmisn dedim istiyorum dedi senle olmadi beni sevememis aslında hoşlanmis ama aşk olmamis artik evlenmesi gerekiyormus en çok çocuk içinmiş bana adam oturdu ve evlilik muhabbeti yapti bana resmen git evlen dedi ben sadece dondum kaldim kızlar okadar kötü oldumki ciddi ilişkin varsa keşke benle görüsmeseydin diyebildim oda yaaa tam adi konmadi yoksa görüsmezdim dedi ben sadece oturup güzel muhabbet etmek istemiştim o kadar kötüyüm ki yaa kendimi aşağalanmis gbi hissediyorum
Aynen bi yandan çok iyi oldu ne olduğunu anladmBen seninle evliliği düşünmeyen adamın neden seninle görüştüğünü anlamadım. Madem ciddi bir ilişkisi varsa, adı bile konmasa da o kişiye saygı ve kendine saygı için neden görüşür ki adam esli sevgilisiyle? Cepte tutuyum diye mi?
Ben çok güvenilir bulmadım bu adamı, iyi ki bitmiş bence. Seninle evlenseydi eski sevgilileriyle de görüşecek miydi acaba?
Bence hayırlısı ki bitmiş.
Görüştüğün için de kendine kızmana gerek yok. Bazı şeyleri içinden söküp atman için iyi olmuş. utanılacak bir şey de değil ayrıca.
Ya bi yandan da belki çok iy oldu bilmiyorum inanin çok da güzel yorumlamissiniz aslindabuluşmanız hataydı. adamın konuştuklarına bakınca zaten, hata yaptığınızı anladınız siz de.
bazen böyle duvara toslamak iyidir.
aklı başa getirir.
eski sevgiliyle "yaşanmışlıklar var" diyerek görüşmek modern olmak değildir.
görüşmemek de kezbanlık değildir!
kandırılmayın.
görüştüğünüz, tanıştığınız adamların notunu 3 günde verirsiniz zaten.
kafası karışık, hayatı plansız, ne istediğini bilmeyen insanlardan uzak durun.
çünkü siz evlilik istiyorsunuz.
buluşmanız hataydı. adamın konuştuklarına bakınca zaten, hata yaptığınızı anladınız siz de.
bazen böyle duvara toslamak iyidir.
aklı başa getirir.
eski sevgiliyle "yaşanmışlıklar var" diyerek görüşmek modern olmak değildir.
görüşmemek de kezbanlık değildir!
kandırılmayın.
görüştüğünüz, tanıştığınız adamların notunu 3 günde verirsiniz zaten.
kafası karışık, hayatı plansız, ne istediğini bilmeyen insanlardan uzak durun.
çünkü siz evlilik istiyorsunuz.
Ya atlamak değilde şöyle diyeyim ben onun ciddi biriyle biseler yasamadini düşünüyodum kendiside derdi öylesine var konustuklarim felan derdi bilmiyorum işte bi görmek istedim bende de hata var elbette en büyük hatam onu mal gibi dinledim dondum kaldim bir nevi şok gibiydi hala çikamadim şoktan aklima geldikçe cildiriyorumBen de burda 2 seyi anlayamadim:
1. Bu adam ne b.k yemeye konu sahibesiyle gorusmek istemis ki???
2. Konu sahibesi neden hemen atlayip kendini kucuk dusurmus? Ben olsam asla boyle bir tipin ayagina gitmezdim askimdan olsem bile.
2.1. Adam hem ciddi iliskim var diyor, hem oteyle beriyle bulusuyor. Hem ciddi iliskim var diyor, hem adi tam konmadi o yuzden onume gelenle takilirim onemli degil diyor. Adam cok karaktersiz gercekten. Evlenecegi insana ihanet etmek icin kiliflar uyduruyor!
Aynen canım sadece onu mal mal dinelemem sinirimi bozuyo aklima geldikce+++++
Aynen katiliyorum
Konu sahibesi adamin ne kadar karaktersiz oldugunu artik iyice anlamistir
Hayatina keskesiz devam edebilir
İnşallah canmarkadaşım boşversene ne üzülüyon kurtulduğuna şükret duygularını açıkca söyleseydi başta sende kendini kaptırmazdın
onun yüzünden şuan bu durumdasın onu unutup gerçekten sevebilceiğin seni anlayan biriyle birlikte ol inşallah
böyle gereksiz insanlar için üzülmeye değmez
Aslonda adam da ne istedigini bilmiyor. Ya da herkesi birsen istiyor. Cok karaktersiz biri gercekten.Ben de burda 2 seyi anlayamadim:
1. Bu adam ne b.k yemeye konu sahibesiyle gorusmek istemis ki???
2. Konu sahibesi neden hemen atlayip kendini kucuk dusurmus? Ben olsam asla boyle bir tipin ayagina gitmezdim askimdan olsem bile.
2.1. Adam hem ciddi iliskim var diyor, hem oteyle beriyle bulusuyor. Hem ciddi iliskim var diyor, hem adi tam konmadi o yuzden onume gelenle takilirim onemli degil diyor. Adam cok karaktersiz gercekten. Evlenecegi insana ihanet etmek icin kiliflar uyduruyor!
Hepimiz insaniz, hata yapariz. Icinde ona karsi birseyler hala varmis ki gittin ama karsindaki karakterdiz cikti. BosverAynen bi yandan çok iyi oldu ne olduğunu anladm
Tek emin olduğum beni istemiyorAslonda adam da ne istedigini bilmiyor. Ya da herkesi birsen istiyor. Cok karaktersiz biri gercekten.
Hep bi acaba kalmisti çünkü diyoduki senle ayni yerde yaşasak herşey çok farklı olurdu of o kadar kötü bi pskolojideyimki ama anlatamamHepimiz insaniz, hata yapariz. Icinde ona karsi birseyler hala varmis ki gittin ama karsindaki karakterdiz cikti. Bosver
yani şimdi küfür etcem sonra bi hafta banlanıyorumBen gerçekten sizin yorumlarinizin bana iy geleceğini biliyorum o yüzden yazmak istedim.Tam 3 yıl önce birini sevdim hemde ne sevdim ama olmadı bi şekilde o evliliği istemediğini o yüzden benle devam etmenin doğru olmadigini söyledi hakliydi devam etmek mantiksizdi ama ben işte çok sevdim mücadele etmek istedim kendimce ama olmadi işte bi şekilde kopmadik çok konuştuk ettik ben sadece bir şeyi merak ediyordum acaba benlemi evlenmek istemiyor yoksa genel anlamdami bu düşüncesi merak ediyordum sordum kendisine de ancak benle ilgisi olmadiğini rahat bi insan olduğunu derdi her neyse uzatmayim o benim bulunduğum ilden gitti kendi memleketine ve ben artik yoluma bakmam gerektiğini ve baskalarina şans vermem gerektiğini düşündüm öyle yaptim birilerine şans verdim biselere basladim onun acisi artik git gide azaldi ancak malesefki görüştüğüm insanlar tarafındanda kandırıldımve bunları yaşadikca daha kötü oldum hep dedimki acaba onla olsaydik nasil olurduk sonra kendime kızardım tabi adam beni zorla sevecek hali yok bi şekilde hayatıma baktım gidince bi kaç kez beni aradi onun memleketinde akrabalarim var gelince mutlaka uğra bi yaşanmişlik oldu sonuçta görüşelim dedi ve ben bugün onla buluştum evet saçmaydi ama görmek istedim onu ve evlilikten nefret eden adamin 2 saat evlilik muhabbetini dinledim neden halaa evlenmiyosun bak benim bile ciddi ilişkim var dedi ama ben şok nasıl ya evlilik istemeyen adam senmisn dedim istiyorum dedi senle olmadi beni sevememis aslında hoşlanmis ama aşk olmamis artik evlenmesi gerekiyormus en çok çocuk içinmiş bana adam oturdu ve evlilik muhabbeti yapti bana resmen git evlen dedi ben sadece dondum kaldim kızlar okadar kötü oldumki ciddi ilişkin varsa keşke benle görüsmeseydin diyebildim oda yaaa tam adi konmadi yoksa görüsmezdim dedi ben sadece oturup güzel muhabbet etmek istemiştim o kadar kötüyüm ki yaa kendimi aşağalanmis gbi hissediyorum
Canım inş çok saol bende inanilmaz doluyum ama elimden bişe gelmiyor işte inşallah hicbirzaman mutlu olamasin diyesim varyani şimdi küfür etcem sonra bi hafta banlanıyorum
Allah yolunu açık etsin sana da güzel bir aşk dolu evlilik getirsin diyeyim sana
o terbiyesiz adama hiçbi şey demiyorum şuradan savurdum birkaç bişey yeter neyse...
Evet en giciğida oya nasihat etmesi ben zaten dedim yani ciddi ilişkin varsa keşke deseydin direk gelmezdim hic doğru değil yaa henüz adi konmadi yaa dedi sorun yokGerçekten çok incitici..Size evet aşık olmamış ama hala sizle görüşmek istemesi ve ciddi bir ilişkisi varken hala sizle muhabbet etmekten vazgeçmemesi de çok enteresan.hoslanmis flörtöz takilmis.bide oturmuş nasihat veriyor.kafasina kürekle vuracan aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?