- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Ha sen çaktırmadan atayım oğlanı yatağa diyosun yani çakaalllYa aslında çekinmiyorm bu dönemde daha istekli olduğundan bazi kadınlar bende oyle e bir aydır da gormemisim süpriz oldu bu durum söylersem sarılıp kalacak bende istemiyorum böyle bir şeyi
Tuylerime Kıyamam jilet yapmaya Teşekkürler tavsiyleriniz içinilk günün yoğun mu geçiyor ki?
madem sevişesin geldi tüylerden bi defalık jiletle kurtul bi günk değil mi bu
sonra da artık adet olduğunu anlamayacağı bi şekilde ne biliyim mesela duşta falan fantazi falan derken olur gider
Allahım resmen taktik verdim ya
benden çıkabilecek en olası yol bu
Ezcaneye git bi danış ya da regl için pardon mens için:))) bu arada ilk kez duygum agrı kesici ilaçlar var bi tane içtin mi mensi kesiyo bir iki saatliğine yada cok azaltıyo benim mensim cok agrılı gectiği için kullanıyorum kanı azaltıyo yada kesiyo ay yapmasan nolcak sanki bi tarafın eksilmez ya bu kadar takmışsın kafayı ateşli hatunun hali başka oluyo sanırımEvet tam olarak onu sordum da sabah Mahmurlugu anlatamamis olabilirm
Eee başlığı okuyunca mağdursun diye yardım etmek istedik,kötü mü ettik.Hem bu durum bana ters olduğu halde hakaret etmeden sana yardımcı olmak amaçlı başta yorum yazdım,kızmayı gerektirecek bir durum yok[/QUOTE
Pardon da siz ne hakla bana hakaret edeceksiniz öyle bir lüksünuz vardı da benim mi haberim yok görüşünuze ters ise ters size benim bir zararm mi vardi arti ,evli bir adamla iliskiye girmiyorum üç yıllık sevgilim benim size ne oluyor hayırdır?
Bir kez daha yapmıştım :) sonradan söyledimHa sen çaktırmadan atayım oğlanı yatağa diyosun yani çakaalll
Farkettiğinde haberin yokmuş gibi yap bari soğumasın senden
Bir aydır bekliyorum zaten daha fazla bekleyemem :) huyum kurusnEzcaneye git bi danış ya da regl için pardon mens için:))) bu arada ilk kez duygum agrı kesici ilaçlar var bi tane içtin mi mensi kesiyo bir iki saatliğine yada cok azaltıyo benim mensim cok agrılı gectiği için kullanıyorum kanı azaltıyo yada kesiyo ay yapmasan nolcak sanki bi tarafın eksilmez ya bu kadar takmışsın kafayı ateşli hatunun hali başka oluyo sanırım
Tebrikler çok iyi çevirmişsiniz kelimeleri bravoooooooooooYanlış anlamaya müsait bir yapınız var anlaşılan.Ben hakareti şahsınız için demedim,kiminle isterseniz girersiniz banane.Adetli iken girilmesi konusunu bahsettim ben
Ben gerçekten anlamıyorum ya millet neler yapıyor ben sevgilim le ilişkiye girmem kötü kabul edilemez bir şey gibi görünüyor ne var bunda yaa ne var
Baştan beri yazdığım mesajlara bak.Kaç mesaj yazmışım.Hangisinde ilişkiye girdiğin için hakaret etmişim bak,ondan sonra alkışla.Tebrikler çok iyi çevirmişsiniz kelimeleri bravooooooooooo
Ikisinden de kurtulmak istedigimi söyledimBi dakika bi dakika sanirim kimsenin sormadigi bi soruyu soracagim
Kandan tiksinmiyosunuz da tuyden mi tiksiniyorsuz? Madem ortada bi tiksinti soz konusu degil, dert etme. Ama etsen iyi olur zira sagligin soz konusu.
Arkadas, gir iliskine istedigini yap bizim.ne haddimize.
Ben kendi adima yorum yapayim, beni zerre ilgilendirmez. Burda soruyorlar yaziyoruz uzulursek biseye uzuluyoruz veya biseylere fikir veriyoruz.
Diyoruz ki sana, hastayken olmaz. Birincisi dinen, ikincisi sagligin acisindan ciddi mikrop kaparsin diyoruz. Ikisinin de tercihi sana kalmis. Sevgilinle ne yaptigin burda hicbirimizi zerre ilgilendirmez zaten.fikir beyan ediyoruz.
Desene adamın işi zor evlenseniz adamın iliklerini kurutursunuz azgın gacı seniBir aydır bekliyorum zaten daha fazla bekleyemem :) huyum kurusn
Peki o halde bunlar bana ters ama Hakaret etmeden yorum yapacağım ne demek sorarim size açıklayın banaBaştan beri yazdığım mesajlara bak.Kaç mesaj yazmışım.Hangisinde ilişkiye girdiğin için hakaret etmişim bak,ondan sonra alkışla.
Yok be bes dk lik is icin uğraştım şeylere baak ben bile güldüm ya adam gitmese tekrardan sorun yok ta günübirlik geldiği için sıkıntı :)Desene adamın işi zor evlenseniz adamın iliklerini kurutursunuz azgın gacı seni) sabahın köründe kafaya taktığı şeye bak git ezcaneye regl için sor vardır en azından bi kaç saaatliğine kesilir mensi :)) bi kaç saatte seni kesmez sanırım bi kaç post anca :))) kız sabah sabah güldürdün :))
Bende zaten dini ve tıbbi boyutunu sormadım onları bilerek konu açtım benim derdim tamamen kani durdurmakti onun içinde bir çözüm yok emeği geçen arkadaşlarım hepinize teşekkür ediyorumArkadas, gir iliskine istedigini yap bizim.ne haddimize.
Ben kendi adima yorum yapayim, beni zerre ilgilendirmez. Burda soruyorlar yaziyoruz uzulursek biseye uzuluyoruz veya biseylere fikir veriyoruz.
Diyoruz ki sana, hastayken olmaz. Birincisi dinen, ikincisi sagligin acisindan ciddi mikrop kaparsin diyoruz. Ikisinin de tercihi sana kalmis. Sevgilinle ne yaptigin burda hicbirimizi zerre ilgilendirmez zaten.fikir beyan ediyoruz. Karar senin
menstrüasyon demek istemiş arkadaşmens oldumu da ilk defa gördü bu gözler. Kısaca adet, regl, aybaşı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?