- 2 Aralık 2015
- 32.650
- 108.409
- 598
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Bunlar bana ters demedim,bu durum bana ters dedim.Durumunda adetliyken ilşkiye girilmesi.Hem sağlık yönünden ,hem dini açıdan uygun olmadığını başta söyledim zaten,Kimi bazı konularda okuyoruz ,şahsa olmasa da nasıl bir zevkiniz var,hiç mi tiksinmiyorsunuz( tarzında söylemler oluyor.Baştan beri sana başkasıyla bekarken nasıl ilişkiye girersin tarzında yazmışım gibi algı oluşturmuşsun.Peki o halde bunlar bana ters ama Hakaret etmeden yorum yapacağım ne demek sorarim size açıklayın bana
Mens için ağrı kesiciler var al işte ondan kesmese bile cok azaltıyo ama kesiyoda sevgilinin yanına gitmeden önce iç işte yaw zaten yapacan sevgilinde rahatsız olmuyosa yap işte sorun yoktur bugun mü gelecek sevgilin bugun muradına erersin işte kızz :))) adamın haşatını cıkarcan :))))Yok be bes dk lik is icin uğraştım şeylere baak ben bile güldüm ya adam gitmese tekrardan sorun yok ta günübirlik geldiği için sıkıntı :)
Yabanci bi kelime aslinda ama Tükceleştirilmiş :)Bunca yıllık kadınım mensi de menstrüasyonu da ilk kez duydum
Bunlar bana ters demedim,bu durum bana ters dedim.Durumunda adetliyken ilşkiye girilmesi.Hem sağlık yönünden ,hem dini açıdan uygun olmadığını başta söyledim zaten,Kimi bazı konularda okuyoruz ,şahsa olmasa da nasıl bir zevkiniz var,hiç mi tiksinmiyorsunuz( tarzında söylemler oluyor.Baştan beri sana başkasıyla bekarken nasıl ilişkiye girersin tarzında yazmışım gibi algı oluşturmuşsun.
Tamam buna da eyvallah lakin hakaret etmek kelimesini hâlâ anlayabilmis değilimBunlar bana ters demedim,bu durum bana ters dedim.Durumunda adetliyken ilşkiye girilmesi.Hem sağlık yönünden ,hem dini açıdan uygun olmadığını başta söyledim zaten,Kimi bazı konularda okuyoruz ,şahsa olmasa da nasıl bir zevkiniz var,hiç mi tiksinmiyorsunuz( tarzında söylemler oluyor.Baştan beri sana başkasıyla bekarken nasıl ilişkiye girersin tarzında yazmışım gibi algı oluşturmuşsun.
O kesinlikle istemez hasta olduğumu bilse kesinlikle yapmaz ins kesilir bu yöntemleri deneyeceğim yedi de gelcek :)Mens için ağrı kesiciler var al işte ondan kesmese bile cok azaltıyo ama kesiyoda sevgilinin yanına gitmeden önce iç işte yaw zaten yapacan sevgilinde rahatsız olmuyosa yap işte sorun yoktur bugun mü gelecek sevgilin bugun muradına erersin işte kızz :))) adamın haşatını cıkarcan :))))
Hakaretden anladığınız ne sizin .Bana göre kırıcı bir şekilde tiksinç,mide bulandırıcı,bu nasıl bir konu demekte benim için hakarete girer.Amacınızın ne olduğunu, anlamadım.Sizi tanımam etmem,kişiliğinizi bilmem,neden size hakaret etme gereği duyayım,yazdığınız konudan dolayı.Tamam buna da eyvallah lakin hakaret etmek kelimesini hâlâ anlayabilmis değilim
Ne yiyip iciyosun sen ya ? Kahvalti niyetine kutu kutu mesir macunu mu yedin ? Ateşin başına mi vurdu bacim ? Bende saf saf regl-ağda-sevgili arasında bağlantı kurmaya çalışıyorum. Tek kelimeyle iğrenç ya. Ortalık kan revan senin düşündüğün şeye bak. Gunahmis hastalıkmış hepsini geçtim,miden nasıl alacak ya ? Başlığa igrencli konu yazsaydinda gelip okumasaydik bari.
Dene dene işe yarıyo yani ben içiyom ağrı kesici tabi ateşli oldugumdan değil resmen mensliuken yatağa yapıştığım için kolay gelsin sana :)))O kesinlikle istemez hasta olduğumu bilse kesinlikle yapmaz ins kesilir bu yöntemleri deneyeceğim yedi de gelcek :)
Adet olmuş yanihic bisey anlamadim mens nedir
Kısaca mens deniyo canımmenstrüasyon demek istemiş arkadaşmens oldumu da ilk defa gördü bu gözler. Kısaca adet, regl, aybaşı canım.
OkHakaretden anladığınız ne sizin .Bana göre kırıcı bir şekilde tiksinç,mide bulandırıcı,bu nasıl bir konu demekte benim için hakarete girer.Amacınızın ne olduğunu, anlamadım.Sizi tanımam etmem,kişiliğinizi bilmem,neden size hakaret etme gereği duyayım,yazdığınız konudan dolayı.
BiliyorumHayızlı kadınla cinsel ilişkide bulunmak, Bakara Suresi 222. Ayette (Sana, kadınların aybaşı hali hakkında da sorarlar, de ki: "O bir ezadır (rahatsızlıktır)". Aybaşı halinde iken kadınlardan el çekin, temizlenmelerine kadar onlara yaklaşmayın. Temizlendikleri zaman, Allah'ın size buyurduğu yoldan yaklaşın. Allah şüphesiz daima tevbe edenleri sever,temizlenenleri de sever.)
sizin dini inanc hassasiyetiniz varsa bunuda bilin istedim sizin icin arastirdim.adetliyken iliskiyi dinimiz yasaklamistir haramdir buyuk gunahlardandir.
icim rahat etmedi soylemek istedim.
Dene dene işe yarıyo yani ben içiyom ağrı kesici tabi ateşli oldugumdan değil resmen mensliuken yatağa yapıştığım için kolay gelsin sana :)O kesinlikle istemez hasta olduğumu bilse kesinlikle yapmaz ins kesilir bu yöntemleri deneyeceğim yedi de gelcek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?