- 20 Ocak 2016
- 2.153
- 2.861
- 83
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Yazık ama niye öyle diyosun kızın mensi gelmiş nasıl sevişecekSaka gibi bi sabah konusu.. insanciklari boyle bir konu ile muhatap eden kiside ayri bir konu basligi zaten..
anlamadın galiba vermek istediğini hepimiz anladık tam da bunun için soruyo konu sahibi vermek istiyo :)) ve agrı kesiciler regli kesiyo bir kaç saatliğine de olsa yada cok azaltıyo ben cok sancılı oldugum için kullanıyorum ve kesiyo bi kaç saatliğine sen niye bizim yazfıklarımızı anladın onu anlamadımBu kadar büyütmenin ne anlamı var ki herşey seksten ibaret değil özlediysen hasret gider sarıl muhabbet et hemen niye aklın vajinana gidiyo onu anlamadım :) kimi senin derdini anlamamış agrı kesici al falan diyo ne bilsinler vermek istediğini herkes sanıyo buluşucan sancın olmasın.. Lütfen zoruna gitmesin
O kesinlikle istemez hasta olduğumu bilse kesinlikle yapmaz ins kesilir bu yöntemleri deneyeceğim yedi de gelcek :)
Yok canım sen beni anlamamışsın :) bi kaç arkadaş mens falan diyince anlamamışya oyüzden dedim zaten vermek istediği ap açık ortada nasıl anlamam ki :) valla sabah sabah gülsekmi aglasakmıCanım sen
anlamadın galiba vermek istediğini hepimiz anladık tam da bunun için soruyo konu sahibi vermek istiyo :)) ve agrı kesiciler regli kesiyo bir kaç saatliğine de olsa yada cok azaltıyo ben cok sancılı oldugum için kullanıyorum ve kesiyo bi kaç saatliğine sen niye bizim yazfıklarımızı anladın onu anlamadım
He öyle oldu sabah sabah mensinin kesilmesini istiyo konu sahibi konu sahibi bugun sevgilisini her türlü götürür bence hatun bi aydır yapmıyomuş napsın:))Yok canım sen beni anlamamışsın :) bi kaç arkadaş mens falan diyince anlamamışya oyüzden dedim zaten vermek istediği ap açık ortada nasıl anlamam ki :) valla sabah sabah gülsekmi aglasakmı
Ee sen anlamış sın ve anlatmışsin ya nr gerek var dimi"Günahını biliyorum, umursamıyorum,
Mikrop kapabilir ihtimal dahilinde rahmimi kaybedebilirim, umursamıyorum.
Sevdiğim adamdan regl halimi gizlemem lazım, yoksa benle ilişkiye girmez,
nasıl saklarım onu kandırırım da cinsel birleşme yaşarım?"
Konunu böyle yaz canım sen, daha iyi anlaşılır.
Böyle giderse, mensi zaten 9 ay kesilirHe öyle oldu sabah sabah mensinin kesilmesini istiyo konu sahibi konu sahibi bugun sevgilisini her türlü götürür bence hatun bi aydır yapmıyomuş napsın:))
Ozlemekten kasti buymus evet mart ayi bos gecti tabi o da kendi capinda hakli ayyyy yemin olsun ögk geldi kusujammYazık ama niye öyle diyosun kızın mensi gelmiş nasıl sevişecek
Demekki onun özleme anlayışıda o canım nediyelim eskidenmiş gerçek özlemler şimdikiler ten özlüyoOzlemekten kasti buymus evet mart ayi bos gecti tabi o da kendi capinda hakli ayyyy yemin olsun ögk geldi kusujamm
Biri bizle kafa yapiyor zaten..İçir adama kör kütük sarhoş olsun o kafayla mensi takcagını pek sanmam:))
Böyle giderse, mensi zaten 9 ay kesilirvalla komiğim geldi sabah sabah :)[/QUOTE Aynen :)))hatun bir ay görmemiş sevgilisini napsın tatlım yanıyo cayır cayır:)
Ee sen anlamış sın ve anlatmışsin ya nr gerek var dimi
Bu kadar sinirlenme şampiyon tamam anladık ateşin tavan yapmışNe var be içiniz geçmiş sizin bayan bayanayiz hepimiz bir aydır görmüyorum ve bir bu kadar da goremeyecgim diyorum bir gün için çağırdm geliyor nerelerden normal değil mi suan regl durumum tamamen süpriz oldu süpriz
kız yok canım ne kafası mens için özellikle agrısı kesenn ilaçlar var ben kullanıyorum cok agrılı oldugum için kanıda kesiyo azaltıyoBiri bizle kafa yapiyor zaten..
Konu sahibi kararlı verecek napım bende fikir veriyom :))Biri bizle kafa yapiyor zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?