Ben suçlu muyum gercekten lütfen siz yorumlar mısınız ?

bana da sanki o kızla ilgili sakladıgı bir şey var ama arkadaşımın sevgilisi yalanını uydurup sıyrılmaya çalışıyor gibi.
siz emin misiniz arkadaşının sevgilisi olduguna?

Peki hadi ben hataliyim kızın sevgilisi de kıza kızmış ne kadar tanıyosun da faceden ekliyosun diye. Aynı seyi ben yapmış olsam benim sevgilim de bana kızardı .
Iste bunlar yanlis. Hani bir caps durumu var ya; selam verdi bana yaziyor tarzi. Hani ben eklemem, ben tanidiklarimi bile eklemiyorum zaten kapattim epeydir kullanmiyorum ama o kiz ekliyordur. Illa bunun altinda asksal, hoslantisal bir sey olacak diye bir durum yok. Ayrica kizmak ne demek. Kac yaslarindasiniz merak ettim bunlarin yasla da alakasi var, insan zaman gectikce oturtuyor bazi seyleri. Bu konuda tek takildigim nokta sevgilin, onun facei dondurmasina anlam veremedim, kizi kabul etmemesine de. Kiz zaten arkadasinin sevgilisiymis kabul et gec, zaten tanisiklik var. Bilemedim.

bana da sanki o kızla ilgili sakladıgı bir şey var ama arkadaşımın sevgilisi yalanını uydurup sıyrılmaya çalışıyor gibi.
siz emin misiniz arkadaşının sevgilisi olduguna?
Durum tam.olarak şöyle benim sevgilim polis memuru ev arkadaşı da polis diğer çocukta polis ama onunla sadece tanisiyorlar öyle pek bi samimilikleri yok anladigim kadarıyla. Temmuz ayında bu kiz Ünv . Gelince sevgilimle tanistirmislar kizin akrabaları sevgiliminde tanıdıkları. Onun üstüne bikaç akşam önce sevgilimin ev arkadaşı memlekete gitmek için terminale gidiyor benimkide yanında tabi. Oraya da çocuğun sevgilisi de gelmiş yanında da diğer kız sonra bu diğer kız aa ben seni tanıdım önceden tanismistik biz oda arkadasiyiz gibisinden bi muhabbet açılmış. Ama sevgilim in ev arkadaşınin sevgilisini de görmüştüm tanismistik ama 2-3 dk konuşmadık bile durum bundan ibaret. Bu sabahtan o kız ece kahvaltıya gelmiş konu açılmış benimkine anlatmislar oda bana patladı

Ya diyorum ya sevgilim o kız arkadaşım dese bana bisey demicem zaten . Ama daha 1 kere konuşmuşlar ne bu eklemeler dedim. Kendinizi düşünün 1 kere konuştuğunuz Hepi topu 2-3 cümle ettiğiniz adamı faceden ekler misiniz . Şahsen ben ekleyemem sevgilisi varsa hiç ekleyemem bu durumlar yanlış anlaşılmaya musait . Face öyle bişey oldu ki herkes herkesi ekliyor beğeniyor asil amacını kaybetti

iyi de o senin sevgilini tanıyor

facebook ile yaşamayın diye hep yazarım gerçek ilişkiler önemli

eklemiş eklememiş tartışması var

ha yolda görüp selam vermiş ha eklemiş

sevgilin neden kızsın ki birini eklemene, sorun orada

hayatınızı bu kişiler ile sınırlamayın yarın sevgililik bitince öldüm bittim hayatımda kimse yok; yeni arkadaş edilecek özgüvenim de yok diye bir çok konu açılıyor

bize hemcinslerimizden zarar gelmiyor; ne zarar geliyorsa kendimizden geliyor

kız isterse sevgilini beğenmiş;ona asılıyor olsun; sevgilin adam olursa bu sorun olmaz ki

sevgilin iki mavi boncuk dağıtana hemen gidecekse de bırak gitsin

1 kere konuşmak tanımak mi yani. Diyorum ya arkadaş olsalar sorun etmicem art niyet aramicam ama hızlı geldi bana kızın yaptığı sen yurda git gider gitmez faceden ara bul soyadni bile bilmiyordu ki gidip yanindaki oda arkadasi olan kizin sevgilisinin (benim sevgilimin ev arkadasi olan cocuk ) arkadaslarindan buldu . Niye bukadar araştırıyor

Iste ben de diyorum ki sizin bu yaptiginizin 'ay selam verdi kesin bendem hoslaniyor' dan bir farki yok. Ben eklemem ama tonla insan var ekleyecek, ben zatem facebook kullanmiyorum. O kiz eklemis, bunun altindan illa capanoglu cikmak zorunda degil. Sevgilin seni isgillendirmis, bu da sevgilinle senin problemin. Yas kac ya vallahi meraktan soruyorum

Zipzip nerlerde ya, artik yas sormuyor mu

Canım yangına körükle gitmek istemem ama bu hikaye de eksik bir yer var.bana kalırsa sevgilin yalan söylüyor yani dedikleri doğru ama anlatmadigi kısım var.
O tanıştırdklari zaman kız bundan hoşlanmış ama sevgilin hayatımda biri var demiş olabilir. yada kız o zamanlarda da yanasmaya çalışmıştır sevgilin bir süre konuşup snra başından atmıştır.nerden bileceklerdi ki zaman geçince tekrar tesadüfen karşılaşacaklarini.suan kızın biriyle sevgili olması senin sevgilinle geçmişi olmayacağı anlamına gelmiyor malesef. normalde nice kızı ekledin falan derdim ama bi işler döndüğü kesin. sevgilin o çocuğa, benim sevgilim senin kız arkadaşını beni eklediği için ekledi diyemediyse bunda bi iş var derim.
bence o kızın arkadaşlarıyla falan arkadaş ol bi şekilde bilgi edin.altindan bişey çıkacak gbi duruyor.

2
21 yaşındayım sevgilim de 24. Ben bunun yasla alakası olduğunu düşünmüyorum zihniyet meselesi dediginiz gibi kimisi sen ben gibi eklemez kimisi sokakta gördüğü adamı ekler

Bence haklisin ama ben olsam arkadasimdan falan takip ederim hic ustaca bir stalk olmamis

He bide sevgilisi olduğu halde milletin sevgilisine asılan ne kızlar gördüm. o yüzden paranoya oluyoruz işte.

Bana kalırsa da sevgililik anlamında değil ama kızla baya baya sohbetleri oldu önceden benim bunu öğrenmemi istemiyor . o günde karşılaştılar akşam da kız ekleyince sevgilim önce kabul etmedi sonrada kız mesaj atamasin diye dondurdu benden bişeyler sakliyo ve bu yuzdende benim kızı eklememe sinirlendi gibi geldi bana . Hikaye eksik. Doldurmak için soru soruyorum kızıyor . Fazla tepki gösterdi o kiz kardeşine de söyle benim hayatima burnunu sokmasın ona ne niye ekliyor niye karisiyor bile dedi sırf kardeşimin hesabından istek gönderdim diye

guven guven deniyor da, insan oglu garip iste... icine o kurt dusuyor ve dustu mu de sap saman birbirine karisiyor.
en iyisi o kurtlara firsat vermeden, benim yaptigim gibi sosyal medya kullanmamak.
sevdiklerimle zaten telefon da ya da yuzyuze gorusebiliyorum.
bence sen de demelisin

He bide sevgilisi olduğu halde milletin sevgilisine asılan ne kızlar gördüm. o yüzden paranoya oluyoruz işte.
Yaa sevgilimin dediğine göre çocukla kız sevgili bile degillermis ki kafalar karismasinin die sevgilisi yazıyorum ama öyle takılıyorlarmis artık nasıl oluyosa bu takılmak.

Zaten ben face kullanmıyorum 2 yıldır instagrami da canim sıkılıyor o yuzden kullanıyorum sevgilim de pek girmiyor aslında faceye ama . Bende en azından sevgilisi olduğunu görsünler bilsinler istiyorum cevresindekiler. Facesinde ikimizin fotolari olunca daha rahat oluyor kafam ikimiz farklı sehirdeyiz ve sevgilimin oturduğu mevki tıklım tıklım kız. Apartman kızlarla dolu cafeler desen sira sıra . Bende o sehirden ünuversiteden geldim okulum bitti ortamı biliyorum bu sebepten rahat olamıyorum

O anda tek aklıma gelen şey o oldu hem nerden tanıcak ki diye düşündüm ama tepkiyi üstüme çektim

Aynen canim keske yavas hareket etseydin ama o an ki duygular iste.Ama sevgilinde bir yandan hakli zor duruma dusmus ama asil kabahat o kizda.Cocuk gibi gidip anlatmasi cok yanlis

Sadece o eklemedi bikaç kişi daha vardı ama erkek. Önüne gelen ekliyor senle fotoğrafımız da var ekleyenler de adam olsa seni gormelerini bile istemiyorum dedi
Mantığa bak seni görmelerini istemiyorum, neden ? Görence ne oluyormuş bence kızla alakalı bu Kaygı bana samimi gelmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…