Ben suçlu muyum gercekten lütfen siz yorumlar mısınız ?

Kız seni tanımış sevgilisine söylemiş sevgilisi senin sevgilinle kavga çıkarmış oda sana ondan kızıyormuş. Bana çok zorlama bir hikaye gibi geldi. Face i dondurmalar falan. Zaten sende şüphe duymasan kızı araştırmazsın sevgiline dikkat et derim

Şimdi sevgilimle konuştum olay tam olarak şöyle olmus bidaha anlat sakince dedim. Markete gitmiş benimki dün akşam mi ne orda da arkadaşıyla yani kızın sevgilisi olan çocukla karsilasmislar ayak üstü sohbet ederken çocuk ya bende şu kızla takılıyorum demiş benimki de evet duydum ev arkadaşım söyledi zaten biz daha onceden tanismistik senin kızda beni eklemiş faceden kabul edemedim ayıp oldu kusura bakma sonrada dondurdum demiş. Çocukta bunun üStune (haklı olarak) kiza gidip hesap sormuş sen onu mu ekledin niye ekledin markette karşılaştık bana böyle böyle dedi diye. Olay çıkmış aralarında. Sabaha kızın arkadaşı kahvaltiya gelince benimkine niye kızın sevgilisine böyle bişeyi söyleme ihtiyacı duydun diyince benimki kendini kötü hissetmiş sanki art niyetle soylemisim muamelesi yapıldı ben öylesine sohbetarasında söyledim halbuki diyor. Bide sen kıskançlık yapıp ekleyince hepten kötü duruma düştüm diyo

Kime karşı kötü duruma düştü. Kıza karşı mı ? Boşver o zaman istediğin olmuş
Kız diyormus ki sevgilisine yaa ben onu o niyetle eklemedim ki o öyle mi anlamis da hemen gelip sana söyledi . Zaten kız arkadaşı da eklemiş beni araştırmis gibi şeyler söyleyip çok güzel üste çıkmış kendi yaptığı şeyi bize yikmis tamamen. Bu cümleleri kurması bile kumaşıni belli etti kendi bi halt yedi böbürleniyor birde. Sevgilim de ben o niyetle anlayamam öyle bişeyde olamaz zaten benim ciddi düşündüğüm herkesin bildiği bi sevgilim var zaten demiş sabah arkadaşının sevgilisine

Sevgilin özellikle arayıp söylememiş tesadüf karşılaşmışlar ve ayıp oldu face i dondurdum diye söylemiş. Face i ortak kullanıyorduk sevgilim görmüş eklemiş desin. Kızın sevgilisi kıskanınca sorun yokta sen kıskanıncamı sorun oluyor.
Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış
Sende birdaha böyle bişey yaparken iyi düşün bu adama güvenmiyorum ben mi hatalıyım o mu diye

Bence burada ne kız ne de sevgilisi haksız. Sevgiliniz size ne anlattıysa onu biliyorsunuz ama bana alayı eksik ve çarpıtılmış geldi. Facebook dondurmalar size aşırı tepki göstermeler falan çok yersiz tamamen şüphe oluşturuyor. Siz tepkilerinizde haklısınız bence ama kardeşinizden takip etmeniz kötü olmuş. Sevgilinizin lafına %100 güvenmeyin derim

Bence haklı degil madursun senin bi suçun yokken ihale sana kalmış üzülme. Sevgilinin onun sevgilisine sevgilin beni eklemiş benimkide onu eklediyse hangisi haksiz diyememis mi hem seninkine ne olduda dondurdu facebook u . Bence başka bir durum var. Yani birileri ekliuo dondurdum diyo diger oglan geliyo filan kendini ezdirme sakın sevgiler

Tamam sevgilin güvenilecek bi tip değil
Hesap dondurup kaçısından ve herşey kızın suçuymuş gibi 'sonradan' anlatmasından belli
Ama sende madem güvenmiyorsun ömür boyu o ne yapmış diye tırım tırım araştırma mı yapacaksın
Daha sevgilisiniz ayrıl gitsin

İkimizde farklı sehirlerdeyiz böyle telefondan beri sadece sevgilime sorarak hep aynı seyleri öğreniyorum yarın onun olduğu sehre gtcem ev arkadaşlarıyla sohbet ederken bu konuyu açmaya calıscam eğer işin altında başka bişey varsa illaki birsi fire verir. Hem sevgilimle yüz yüzeyken yalan söyleyip söylemediğini anlayabiliyorum veya biseyler sakladığını bakalım bi yarın olsundaa. Herkese teşekkür ederim yorumlar için :)

Ortak hesap kullananlar ne kadar güveniyoruz birbirimize dese de inandırıcı olmuyo, başta yanlış olan o güveniyorsan herkesin hesabi ayrı olur,benim hesabım tanımadığım bir dolu insanla dolu bunortal hesap yüzünden,arkadaşım diye yazıyorum kocası çıkıyo

Güven hemen oluşacak bir şey değil ki ama. Bende çok istiyorum koşulsuz sartsız güvenmeyi birinden bişey duyduğumda o yapmaz siz yalan söylüyorsunuz demeyi. Ama olmuyor işte zaten benim dışardan görünürde kendine güveni tam alımlı çalımlı bir kız olarak görünüyorum gözü açık derler benim için ama içimi girip baksan herseyden korkuyorum panik atağım var. Sevgilimle ilk başladığımız zamanlar da böyle değildim sonraları ilişkimiz ciddiyete dökülünce kalben, araştırmaya didiklemeye başladım. Ama kimsede dört dörtlük değil en ufacık bişeysi bile gözüme batıyordu sonrada bu hale geldim ister istemez bişeyleri araştırıyorum kendimi koruma içgüdüsü demişim bu yaptığım seyin adına da. Sonradan öğrenmek aptal yerine konulmaktansa en basında öğrenmek istiyorum. Diyeceksiniz ki o zaman niye bu çocuk ? Başka adam mı yok. Var ama onunlada aynı seyi yaşıcam onada güvenmicem illaki araştırıp soruşturcam falan filan.... Zaten tam anlamıyla güvenmeden de söz nisan düşünmüyorum bunun yarını birgünü de var

Canım panik atağı olan biri olarak yazıyorum, öncelikle panik atak tedavisi Gör inan daha net bakarsın olaylara.

Canım panik atağı olan biri olarak yazıyorum, öncelikle panik atak tedavisi Gör inan daha net bakarsın olaylara.
3-4 yıl önce acil de böyle bir tanı konuldu bende açıkçası önemsemedim o zaman . Atak falan geçirmiyorum şükür ama aklım çıkacak gibi oluyor en ufak seyde

Aynen ekledigime pişman oldum. Ama sevgilim niye bu kadar abartti büyüttü anlamadim . Bana hakaret etmiş oldun bana guvenmedigini herkese gösterdin diyor

Şimdi bütün yorumlarını okuma fırsatım oldu hala dün ne düşündüysem aynısını düşünüyorum :)

Bu kız sevgilinin ev arkadaşının kız arkadaşı falan değil, öylesine arkadaşı. Belki çocuk hoşlanıyordur sadece.
Kız senin sevgilinden hoşlanmış, mutlaka birlikte ortak bişeyler yaptılar, O sırada da bu kızın ilgisi senin kinin hoşuna gitti.
Kız da bu cesaretle faceden ekledi.
Senin kide şimdi kabul etsem ikinizin resimleri var, kabak gibi ortada ilişkiniz.
Etmesem yürüme yolunu kapamayalım durup dururken modunda, bir de senin kızı öğrenme ihtimalinden tırsarak o panikle apar topar faceyi donduruyor.
Çünkü böylece hem seni durumun dışında tutacak, hemde bu kızla olan yolu kapatmayacak.
nasıl yazdım ama hikayeyiii

Çünkü olay çok kopuk, senin kızı insta dan eklediğini kız sevgilisine söylemiş sözde, çocukta senin kine hesap sormuştu güya dimi.
Sakince anlat dediğnde de markette çocuga senin ki kendisi söylemiş oldu, kız beni faceden ekledi diye, çocukta gitti kız arkadasına niye ekliyosun dedi.
Senin sevgilinde bak seninki beni ekliyor dedi diye kötü duruma düştü, bide sen kızı ekleyince hepten bo...bok oldu.
yalanlar, çelişkiler, entrikalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…