- 30 Temmuz 2020
- 28
- 21
- 3
- 35
- Konu Sahibi melda_kurtoglu
-
Allaha sigin ona teslim et kendini veren de o alan da bu şekilde aşabilirsin. Kötü insanların söylemleriyle annelikten vazgecmelimiyim diye sormuşsun sence vazgeçmelimisin?(!)Arkadaşlar ben OKB ve majör depresif bozukluk hastasiydim çok şükür ilestimm ama okadar tedavi sürecinde malesef insanların kötü olmasiylaaa laflarindqn bıkıp annelik duygumdan vazgecmelimiyim bide benim anne karnında bebeğimi kaybetme korkum var bunu nasıl asabilirim lütfen yardım edinnn
Burada anket açın, sorun bakalım kaç tane üye evlat acısıyla baş edilir diyecek.Şuan belki inanmasiniz ağlıyorum ben OKB yendim sırf anne olmak için ama geldi biri hayatımı mahfetti gitti korkuyorumm çünkü herşeyle baş edebilirim. Ama evlat acısıyla aslss
Kim girdi hayatiniza mahvetti ?Eşiniz mi ?Eger oysa zaten cocuk sahibi olmayi dusunmeyin.Hayatinizi mahveden biriyleŞuan belki inanmasiniz ağlıyorum ben OKB yendim sırf anne olmak için ama geldi biri hayatımı mahfetti gitti korkuyorumm çünkü herşeyle baş edebilirim. Ama evlat acısıyla aslss
Sadece fikirPsikolojik destek alın, burda forumda anket açarak tanımadığınız insanların fikirlerine göre mi yönlendireceksiniz hayatınızı?
Esim değil eşimi tanımadan önce gorustugum kisiKim girdi hayatiniza mahvetti ?Eşiniz mi ?Eger oysa zaten cocuk sahibi olmayi dusunmeyin.Hayatinizi mahveden biriyle
Çok şükür atlattım ana korkularimla başa cikamiyorummmSadece fikir
Esim değil eşimi tanımadan önce gorustugum kisi
Atlattığınıza emin misiniz? Son 3 mesajınızda bile takıntılı biçimde sürekli “korkuyorum” “korkularımla başedemiyorum” diyorsunuz. Tedaviyi bırakmayın devam edin derim.Çok şükür atlattım ana korkularimla başa cikamiyorummm
Eminim sadece üzgünüm okadarAtlattığınıza emin misiniz? Son 3 mesajınızda bile takıntılı biçimde sürekli “korkuyorum” “korkularımla başedemiyorum” diyorsunuz. Tedaviyi bırakmayın devam edin derim.
Yüzde 80 yendimmmRuhsal durumunu düzene girmeden çocuk yapmayın tabii ki. Bu durum büyümekte olan bir çocuğa daha çok zarar verir. Zarar görmüş bir çocuk da sizin hayattaki işinizi daha zorlaştırır.
Tam net bir seyi anlatmiyorsunuz..Bebek istememeniz,korkulariniz,psikolojik rahatsizliginiz ve evlenmeden onceki kisiyle konunun ne alakasi var ?Çok şükür atlattım ana korkularimla başa cikamiyorummm
benim üzüntü yasamam gerekti bu şahıs sırf birlikde olsun diye ilgi gösterip benimle görüştü bende eşimden ayrıldım diye kandimm bir duydumki şuan oda nişanlı sırf kendi mutluluğu icinnn beni kullandı bende uzuldumm doktora gittim depresyonu ağır gecirmisimm tedavi olmassam daha kotu olucagini söylediği oldumm ben huyunu biliyorummm evladima bisey olsa yasatmam kimseyi sonra dokturama gittim durumu anlattım doktorum tavsiye etmedi anne olmama ama sen bilirsin dedi sana bırakıyorum dedi esimede anlattım. çok şükür geride kaldı güzel evliliğim var mutluyum bişey olmucak çok şükür ama korkunun ecele faydası yok derler ama korkuyorummm isdeeTam net bir seyi anlatmiyorsunuz..Bebek istememeniz,korkulariniz,psikolojik rahatsizliginiz ve evlenmeden onceki kisiyle konunun ne alakasi var ?
Evladınıza kim neden bir şey yapsın? Biri bir şey mi dedi, tehdit mi etti yoksa sadece kendi kendinize evham mı yapıyorsunuz? Doktorunuz da evlat sahibi olmanızı tavsiye etmemiş zaten, kaldı ki eşinizle ilişkinizde çok sağlıklı değil pamuk ipliğine bağlı gibi. Bence de evlat sahibi olmayın bir müddet mümkünse. Kaç yaşındasınız?benim üzüntü yasamam gerekti bu şahıs sırf birlikde olsun diye ilgi gösterip benimle görüştü bende eşimden ayrıldım diye kandimm bir duydumki şuan oda nişanlı sırf kendi mutluluğu icinnn beni kullandı bende uzuldumm doktora gittim depresyonu ağır gecirmisimm tedavi olmassam daha kotu olucagini söylediği oldumm ben huyunu biliyorummm evladima bisey olsa yasatmam kimseyi sonra dokturama gittim durumu anlattım doktorum tavsiye etmedi anne olmama ama sen bilirsin dedi sana bırakıyorum dedi esimede anlattım. çok şükür geride kaldı güzel evliliğim var mutluyum bişey olmucak çok şükür ama korkunun ecele faydası yok derler ama korkuyorummm isdee
benim üzüntü yasamam gerekti bu şahıs sırf birlikde olsun diye ilgi gösterip benimle görüştü bende eşimden ayrıldım diye kandimm bir duydumki şuan oda nişanlı sırf kendi mutluluğu icinnn beni kullandı bende uzuldumm doktora gittim depresyonu ağır gecirmisimm tedavi olmassam daha kotu olucagini söylediği oldumm ben huyunu biliyorummm evladima bisey olsa yasatmam kimseyi sonra dokturama gittim durumu anlattım doktorum tavsiye etmedi anne olmama ama sen bilirsin dedi sana bırakıyorum dedi esimede anlattım. çok şükür geride kaldı güzel evliliğim var mutluyum bişey olmucak çok şükür ama korkunun ecele faydası yok derler ama korkuyorummm isdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?