Ben ve hep efkarlı halim

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Kızlar olumlu taraftan nasıl bakmayı beceriyorsunuz kafayı yicem yakında sürekli karamsarım sabah kalkıyorum aklıma direkt sorunlarım geliyor büyütüp iyice çekilmez hale getiriyorum. Çok bunaldım sürekli ağlayasım geliyor.

hayatin gecici oldugunu, aslında kısa oldugunun farkında olarak.. Saglikli oldugun her an icin şükrederek..

hayatin gecici oldugunu, aslında kısa oldugunun farkında olarak.. Saglikli oldugun her an icin şükrederek..
Onları da düşünüyorum aslında ama yaz dönemi geldi yine oğlum babasına gidecek çok takıyorum kafama

Siz de kendinize vakit ayirirsiniz. olumlu yönlere bakin, arkadaslarinizla buluşursunuz, spor yaparsınız, takintilari aşmanın yolu zihni baska yone çevirmektir..
Tam tersi içime kapanıyorum sürekli uyuyorum güya tatil. O gelene kadar ne yemek ne uyku berbat geçiyor

Siz annesisiniz,oda babası...

Babasıyla vakit geçirmeye hakkı var...
Yabancı biriyle değil,en az sizin kadar seven biriyle olacak...

Üzülmeyin lütfen...

Dolasi daha kotu senaryoyu düşünüp şükrediyorum. Siz de şöyle düşünün özleyecek bir evladiniz var .Hamile kalamayip evlat hasreti cekenleri düşünün. Sadece 1 ay Oğlunuz dönünce birlikte yapacağınız seylerin hayalini kurun .

Yani insanın evladından 1 ay ayrı kalması elbetteki zordur,özlemeniz yanınızda olmasını istemeniz çok normal.Fakat bu sizin açınızdan baktıgimizda normal.Ben babasız büyüdüm ne kadar zordu tarif edemem o yüzden evladınız açısından da bakabiliyorum daha doğrusu baba ihtiyacınin ne denli önemli bir ihtiyaç oldugunu biliyorum.Size de önerim kendi açınızdan değil evladıniz açısından bakmanız olacak.1 ay bana göre kötünün iyisi siz annesi olarak bu görüsmelere olumlu bakmaya çalışın ki zaten olumlu bir durum.

Onsuz olamıyorum çünkü
bu bagimlilik farkında misiniz, ilerde çocuğunu bunaltan annelerden olma olasiliginiz yüksek bunun farkında olun lütfen, babası ilgilenmeyen bir dolu cocuk var, bu sitem yersiz, ayrıca yazılın bi tura gezin görmediğiniz yeni yerleri keşfedin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…