- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Kızlar olumlu taraftan nasıl bakmayı beceriyorsunuz kafayı yicem yakında sürekli karamsarım sabah kalkıyorum aklıma direkt sorunlarım geliyor büyütüp iyice çekilmez hale getiriyorum. Çok bunaldım sürekli ağlayasım geliyor.
Gümbür gümbür bi kayınvalide geliyor şu oğlu olmadan öleceğini sananlardan
Saol canım moral verdinUzme kendini..
Hic bir sey icin degmez inan bana..
İyiye odaklanmayi dene, kendine guven , bu zamanlari tek basima atlatabilirim kimseye ihtiyacim yok de..
İnan geciyor :) onceligin sen ol..
Allah razı olsun gereksiz cümlen içinGümbür gümbür bi kayınvalide geliyor şu oğlu olmadan öleceğini sananlardan
Siz de mi ayrıldınızOğlunuz mutluysa sorun ne? 11 ay sizde. Keşke benim oğlumla da bir ay ilgilenecek bir babası olsaydı. Şükredin. Yalnızca kötü tarafından bakıyorsunuz. Bu oğlunuz için hem tatil hem de babasıyla özlem giderecek. Siz de bu arada oğlunuz için enerji depolayın, kendinizi yenileyin. Kuaföre gidin, arkadaşlarınızla buluşun. Ve gün sayın. Kendinizi heder edecek bir durum yok. Onsuz olamıyorum demeyin. Allah sınamasın...
Canım haklısın senin adına üzüldümYani insanın evladından 1 ay ayrı kalması elbetteki zordur,özlemeniz yanınızda olmasını istemeniz çok normal.Fakat bu sizin açınızdan baktıgimizda normal.Ben babasız büyüdüm ne kadar zordu tarif edemem o yüzden evladınız açısından da bakabiliyorum daha doğrusu baba ihtiyacınin ne denli önemli bir ihtiyaç oldugunu biliyorum.Size de önerim kendi açınızdan değil evladıniz açısından bakmanız olacak.1 ay bana göre kötünün iyisi siz annesi olarak bu görüsmelere olumlu bakmaya çalışın ki zaten olumlu bir durum.
Siz de mi ayrıldınız
Cok sacma. Ben tatilde cocuklari ananelerine birakip tek basima tatil yapmanin hayalini kuruyorum. Kiz kiza tatile godin, bir turla karadeniz turuna cikin, yurtdisina cikinTam tersi içime kapanıyorum sürekli uyuyorum güya tatil. O gelene kadar ne yemek ne uyku berbat geçiyor
Komikti ama.Allah razı olsun gereksiz cümlen için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?