Ben ve hep efkarlı halim

Uzme kendini..
Hic bir sey icin degmez inan bana..
İyiye odaklanmayi dene, kendine guven , bu zamanlari tek basima atlatabilirim kimseye ihtiyacim yok de..
İnan geciyor :) onceligin sen ol..

Oğlunuz mutluysa sorun ne? 11 ay sizde. Keşke benim oğlumla da bir ay ilgilenecek bir babası olsaydı. Şükredin. Yalnızca kötü tarafından bakıyorsunuz. Bu oğlunuz için hem tatil hem de babasıyla özlem giderecek. Siz de bu arada oğlunuz için enerji depolayın, kendinizi yenileyin. Kuaföre gidin, arkadaşlarınızla buluşun. Ve gün sayın. Kendinizi heder edecek bir durum yok. Onsuz olamıyorum demeyin. Allah sınamasın...

Cocugunuzdan bi kopun rahat birakin kendinizi de. Sonsuza dek dibinizde durmayacak o cocuk. Belki okumak icin farkli bir sehre gidecek, belki farkli bir sehirde calisacak, evlenecek.
1 ay icin dustugunuz hallere bakin. Babasiyla gorusmesi de ihtiyaci o cocugun, cok bencilsiniz. Boyle devam ederseniz ve ilerde cocuk dibinizden ayrilmasin diye vicdanina oynamaya kalkarsaniz o cocugun hayatini engellersiniz. Kendinize baska bir hayat kurun, ugras bulun.

Siz de mi ayrıldınız

Canım haklısın senin adına üzüldüm

Tam tersi içime kapanıyorum sürekli uyuyorum güya tatil. O gelene kadar ne yemek ne uyku berbat geçiyor
Cok sacma. Ben tatilde cocuklari ananelerine birakip tek basima tatil yapmanin hayalini kuruyorum. Kiz kiza tatile godin, bir turla karadeniz turuna cikin, yurtdisina cikin
Kendiniz iccin vakit gecirin. Melonkoliye baglamanin ogluniza ya da size faydasi var mi? Yok. Siz dolu dolu mutlu 1 ay gecirin, mutlu anne mutlu cocuk olsun.

Eşinizle aranızda kaç km mesafe var ki hangi şehirlerde yaşıyorsunuz babasını yılda 1 kere görüyorsa dayanicaksin tatlim çok zor ama

Anladığım kadarıyla eşinizden boşandıniz ve eski eşiniz yaz dönemi oğluyla bir ay vakit geçiriyor,siz de oğlunuz olmadan ne yapacaginizi düşünüyorsunuz.Benim size tavsiyem bu dönemin yasini iki ay önceden tutmaya başlayarak babasına gideceği için duyduğu mutluluğu,heyecanı cocugunuzun burnundan getirmemeniz.Oglunuz ergenlik dönemine kadar babasına gideceği için suçluluk duyar sonrasinda bu duygu size yönelik öfkeye dönüşür.Gidebilecegi ,onunla ilgilenen bir babasının olması oğlunuz için çok önemli.Rol modeli siz ve babasi olacak sonuçta.Sizde mesleki gelişiminize yatırım yapabilir,seminer ve eğitimlere katılabilirsiniz.

Allah razı olsun gereksiz cümlen için
Komikti ama.
Ben kendimden daha zor durumda olanları düşünerek halime şükrederim. Hastaysam daha kotu hastalar var gibi.

Senin yerinde olsam da şöyle düşünürdüm sanırım. Çok şükür bir oğlum var, sağlıklı .(yani derdiniz sağlık değil çok şükür) ve onun babası yaşıyor( ölebilirdi de) ve oğlumu seviyor. ( Görüşmek istemeyen terk eden babalar var).
Ve kendime gittiğinde gerçekten vakit ayırdım. Sonuçta çocuk olunca tek vakit geçiren eşiniz. Mesela film izlemek istesen, yaşı tutmaz. Arkadaşlarınla vakit geçir. Olumlu düşünürüm hep.
Bunu tek başına yapamiyorsan videolar izle. Faydası olduğunu düşünüyorum.

Ne yaşadığınızı anlayabiliyorum, gerçi ben sizin gibi çocuğumdan bir ay ayrı kalıcam diye dertlenmiyorum.
Aksine tabiiki gitsin babasına, beraber uyuyup beraber uyansınlar, birlikte yatak keyfi yapsınlar, duş alsınlar, dolaşsınlar istiyorum ama beni sizin durumunuza iten şey çocuklarımın düzeninin tamamen değişecek olması.

Babalrı ne uyku saatlerine uyar, ne abur cubur sakınır, verir ellerine tableti her istediklerinde.
Bi kural, bi nizam yok.
Ben bu düzeni kurmak için yıkllarımı verdim, çocuklarımı kırmadan yormadan alıştırabilmek için.
Şimdi bir ay orada kalacakalar ve bambaşka çocuklar olarak geri dönecekler, bi daha hoopp sar başa
Üstlik sizin böyle dertlerinizde yok çocuğunuz 8 yaşında benimkiler minnak daha değişime çok açıklar.
Allah başka dert vermesin ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…