ben ve kvnin bıktığım dengesizlikleri.

limonludondurmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.345
722
123
31
merhaba daha öncede konu açmıştım kv ile ilgili artık bıktım :(
kv ve kb trabzona gittiler perşembe günü ve cumartesi akşamı döndüler. ben aramadım hiç naptınz falan die eşimle zaten konuşuyor ediyor ona foto atıyor. bi grubumuz var watsabda ordayada foto atmış bende güzel şeyler yazdm ama eşime ayrı yollamış bana yollamadı. neyse umursamadım. eşimle o güne kadar bi pürüzümüz yoktu hatta erken gelirlerse bize yemeğe getiriyim faln dedi tmm dedim yemek yaptım. erken gelmediler gidip biz alıcaktık onlarıda, bende yemeği güzelce böldüm ikiye. yarısını poşete koydum arbaay koydum onları almaya gittik. indi arabaadan artık yorgunluk mudur nedir suratı düşük neyse bişi olmamş gibi davrandım hiç. eve çıktık eşim çıkmadı arabsı sorunluydu gelde ve gidelm die beni çağırdı. yemekleri yaptım getirdm falan dedm ne gerek vardı kim yicek falan filan söylendi bnde bugün olmaz yarın yersiniz dedm. tam çıkarken eşim için yarın evde dimi dedi. evet anne evde dedim. hadi görüşürüz dedim indim. tam inerken 2 valizi eşim getirdi kayınbabam arabanın başındaymş. ben alt merdivendeydm. eşim çıktı annesinin yanına kapıdan bıraktı valizi inecekken eşime yarın annenen aşure kaynatıcak ona göre işiniz var mı yok mu bilmiyorum ayarlarsınız dedi. tabi ben alt merdivendeym benim orda olduğumu bilmedi. eşimde tmm görüşürüz dedii indi. tabi ben sinir küpü oldum.
eşim arabaya bindi annen ne dedi dedm. böyle böyle dedi dedi. annen çok kurnaz biliyo musun dedm. noldu dedi. bana yukarda senin yarın izinli olduğunu sordu bend evet dedm bana tmm dedi dedim. annenenin aşure pişirmesiyle senin ne alakan var sana mı dicek bana mı dedim. nie sana dememş bana dio dedi. çünkü sana dio ki sen nasılsa beni ikna edersin gelirsiniz die düşünüyor. işte annen bu dedim. her zaman yaptığı ettiği bu beni senle yönlendirmeye çalışması. sanane aşureden ben geliniyim bana demesi lazım ben gitmezsem ben demeliyim dedim. haklısın dedi. gitmeyi unut dedim. annenide gel götür dese bile götürmüceksn o kadar söylüuorum sana dedim. sinirimden gözlerim doldu ben bu kadar despot bişi söylenmicek biri miyim dedm.
bıktım artk bundan dedm. eşim hayır öyle biri deilsn öyle olsan derim dedi. o zaman ne bu dedm bu 100 oldu dedm evlendik evleneli bu halleri tavırları bıktım artık dedim. gitsin kendi yesin bacısıyla annesiyle ne yiyosa dedim. ama bunları ona dicem dedim. sende şunu unutma eğer böyle devam ederse beni asla böyle yanında bulamıcak dedim. beni indi sandı sana söylüuor ayıp bişi madem sana dicek baana izinli olduğunu nie soruyor teyit ediyor dedim. ben zaten kuma geldim sana dedim. ikinci kuma daima ezik sözünü geçiremezya annen onu yapıyor bana dedim. sen ezik deilsn dedi. evet sende değilim ama annen böyle dedm. gece uyuyamadım yattık yatağa boşver dedi.

sabah oldu annesini aramış gelemicz işimiz var mevlite gidicek eşim demş bende gelemem demş kapatmş. akşama bişiler aldık evlerine onu götrdk ordan düğüne gidicektk. hiçç ilgilenmedm konuşmadım asık suratmla girdim çıktım.

napcam ya ben hep böyle hep eşime der beni yönlendirmeye çalışır ben kabul etmem tartışırız eşimle bazen. annesi hep böyle araya girer tuhaf yani bıktım artık. eşim haklı olduğumu annesinin dili sivri olduğunu farkında herşeyi daha öncede uyardı etti ama sıfır hala aynı. soğudum iyice kndinden soğuttu ben napmalıyım yani tek bi oğlu var herşeyde oğlum oğlum oğlum bende işine gelnce iyi işine gelnce dış kapıda oluyorum. kadın kadına oturcaklar eşime dior yani beni geitrsin eşmde gelsn die. eşimin teyzeleri utancak bişi yok ama eşime mi demeli bana mı. of of :(

Çok haklısın iyi yapmışsın boş ver gitme eşin de iyi yapmış sıkma canını böylelerine yüz vermeye gelmiyor fena bir kadın vallaha sana demiyor oğluna diyor tabi ki de seninle konuşması gerekirdi

merhaba daha öncede konu açmıştım kv ile ilgili artık bıktım :KK43:
kv ve kb trabzona gittiler perşembe günü ve cumartesi akşamı döndüler. ben aramadım hiç naptınz falan die eşimle zaten konuşuyor ediyor ona foto atıyor. bi grubumuz var watsabda ordayada foto atmış bende güzel şeyler yazdm ama eşime ayrı yollamış bana yollamadı. neyse umursamadım. eşimle o güne kadar bi pürüzümüz yoktu hatta erken gelirlerse bize yemeğe getiriyim faln dedi tmm dedim yemek yaptım. erken gelmediler gidip biz alıcaktık onlarıda, bende yemeği güzelce böldüm ikiye. yarısını poşete koydum arbaay koydum onları almaya gittik. indi arabaadan artık yorgunluk mudur nedir suratı düşük neyse bişi olmamş gibi davrandım hiç. eve çıktık eşim çıkmadı arabsı sorunluydu gelde ve gidelm die beni çağırdı. yemekleri yaptım getirdm falan dedm ne gerek vardı kim yicek falan filan söylendi bnde bugün olmaz yarın yersiniz dedm. tam çıkarken eşim için yarın evde dimi dedi. evet anne evde dedim. hadi görüşürüz dedim indim. tam inerken 2 valizi eşim getirdi kayınbabam arabanın başındaymş. ben alt merdivendeydm. eşim çıktı annesinin yanına kapıdan bıraktı valizi inecekken eşime yarın annenen aşure kaynatıcak ona göre işiniz var mı yok mu bilmiyorum ayarlarsınız dedi. tabi ben alt merdivendeym benim orda olduğumu bilmedi. eşimde tmm görüşürüz dedii indi. tabi ben sinir küpü oldum.
eşim arabaya bindi annen ne dedi dedm. böyle böyle dedi dedi. annen çok kurnaz biliyo musun dedm. noldu dedi. bana yukarda senin yarın izinli olduğunu sordu bend evet dedm bana tmm dedi dedim. annenenin aşure pişirmesiyle senin ne alakan var sana mı dicek bana mı dedim. nie sana dememş bana dio dedi. çünkü sana dio ki sen nasılsa beni ikna edersin gelirsiniz die düşünüyor. işte annen bu dedim. her zaman yaptığı ettiği bu beni senle yönlendirmeye çalışması. sanane aşureden ben geliniyim bana demesi lazım ben gitmezsem ben demeliyim dedim. haklısın dedi. gitmeyi unut dedim. annenide gel götür dese bile götürmüceksn o kadar söylüuorum sana dedim. sinirimden gözlerim doldu ben bu kadar despot bişi söylenmicek biri miyim dedm.
bıktım artk bundan dedm. eşim hayır öyle biri deilsn öyle olsan derim dedi. o zaman ne bu dedm bu 100 oldu dedm evlendik evleneli bu halleri tavırları bıktım artık dedim. gitsin kendi yesin bacısıyla annesiyle ne yiyosa dedim. ama bunları ona dicem dedim. sende şunu unutma eğer böyle devam ederse beni asla böyle yanında bulamıcak dedim. beni indi sandı sana söylüuor ayıp bişi madem sana dicek baana izinli olduğunu nie soruyor teyit ediyor dedim. ben zaten kuma geldim sana dedim. ikinci kuma daima ezik sözünü geçiremezya annen onu yapıyor bana dedim. sen ezik deilsn dedi. evet sende değilim ama annen böyle dedm. gece uyuyamadım yattık yatağa boşver dedi.

sabah oldu annesini aramış gelemicz işimiz var mevlite gidicek eşim demş bende gelemem demş kapatmş. akşama bişiler aldık evlerine onu götrdk ordan düğüne gidicektk. hiçç ilgilenmedm konuşmadım asık suratmla girdim çıktım.

napcam ya ben hep böyle hep eşime der beni yönlendirmeye çalışır ben kabul etmem tartışırız eşimle bazen. annesi hep böyle araya girer tuhaf yani bıktım artık. eşim haklı olduğumu annesinin dili sivri olduğunu farkında herşeyi daha öncede uyardı etti ama sıfır hala aynı. soğudum iyice kndinden soğuttu ben napmalıyım yani tek bi oğlu var herşeyde oğlum oğlum oğlum bende işine gelnce iyi işine gelnce dış kapıda oluyorum. kadın kadına oturcaklar eşime dior yani beni geitrsin eşmde gelsn die. eşimin teyzeleri utancak bişi yok ama eşime mi demeli bana mı. of of :KK43:

Bu kadar yakınmanızı çeken bi eşiniz varsa öpüp başınızın üstüne koyun,ben de fenayımdır da siz çok aleni açık açık yapıyorsunuz,eşinizi bıktırabilirsiniz,benim kvdem de emrivaki yapar arada,reddederiz kendi planımızı yaparız,ama şu kadar eşime konuşsam ya da o benim ailem için kurnaz vs dese (ki benimkiler de fenadır) yeminle savunmaya geçerim,kredinizi tüketmeyin bezdirmeyin kendinizden. Bana fenalık geldi okurken.

Ya abartmışsın bence.
İzin meselesini oğlu aşureyi sıcakken yesin diye istemiş olamaz mı? Hani çalışmıyorsan ve zaten her sene yardım ediyorsan sana göre değil oğluna göre yapması normal değil mi?
çalışıyorum haftada biigün izinli eşim haftasonu bigün beraber zaman geçiriyoruz. bu bi aşure meselesi değil. eve misaifir gelicek mesela oğlunu arıyor arada gelirse gelsin diyen bi anne. eşim çalışıyor ben evdeym ve beni aramıyor eşimi arıyor ki o beni gönderir nasılsa diye. bu muhabbet nelere nelere dayanıyor ufak şeyler büyüyor ..

Eşiniz ne kadar huyu güzel maşallah.. Bi de arada eşimle de tartışırız demişsiniz e bi zahmet yani melek değil sonuçta..

fazla bi cazgır geldiniz bana. Kadının bi lafından neler çıkarmışsınız. kaldı ki oğlu yani. siz de anne olacaksınız yakında. O kadar oğlu ile arasında muhabbet olsun demi. Valla benim de oğlum var. ileride gelinim böyle saygısızlık yapıcak demediğimi bırakmam. biraz empati yapın derim.

Bu kadar yakınmanızı çeken bi eşiniz varsa öpüp başınızın üstüne koyun,ben de fenayımdır da siz çok aleni açık açık yapıyorsunuz,eşinizi bıktırabilirsiniz,benim kvdem de emrivaki yapar arada,reddederiz kendi planımızı yaparız,ama şu kadar eşime konuşsam ya da o benim ailem için kurnaz vs dese (ki benimkiler de fenadır) yeminle savunmaya geçerim,kredinizi tüketmeyin bezdirmeyin kendinizden. Bana fenalık geldi okurken.
bu yaşadığım ilk olay değil. daha neler var. ama işte hani ufacık şey bile büyürya bazen öyle düşünün. her zaman ikinci olana atılan biriyim. yani şöyle düşünün size denmesi gereken bi durumu kayınvalideniz sürekli ama sürekli oğlunuza danışıyorsa siz ne yapardınız. bizde planımız olduğunda iptal ediyoruz kendimize göre ayarlıyoruz fakat ben orda olsam yanlarında dursam dahi dönüp bana demeyen bi kvm var. buda beni elbette hiçmiş gibi hissetmemi sağlıyor

fazla bi cazgır geldiniz bana. Kadının bi lafından neler çıkarmışsınız. kaldı ki oğlu yani. siz de anne olacaksınız yakında. O kadar oğlu ile arasında muhabbet olsun demi. Valla benim de oğlum var. ileride gelinim böyle saygısızlık yapıcak demediğimi bırakmam. biraz empati yapın derim.
belki önceki konularımı okursanız hak verirsinz. bende anne adayıyıym oğlum olucak. bu tek burda olan bi muhabbet ve ilk olan bi durum değil. neyse fikrinize saygı duyuyorum.

Çok haklısın iyi yapmışsın boş ver gitme eşin de iyi yapmış sıkma canını böylelerine yüz vermeye gelmiyor fena bir kadın vallaha sana demiyor oğluna diyor tabi ki de seninle konuşması gerekirdi
burda çoğu kişi beni haksız görüyor çok konuşmussun die. evet konuştum çünkü sürekli bu tür muhabbetlerimiz oluyor. yani önceki konularımdada bundan yakındım. kvm bayram seyran hep bizle olmak ister bizle gezmek ister en büyük abla kendisi ama küçük kardeşlerine bizle gitmek ister. bayram dışında bile sürekli eşime der oraya gidelim buraya gidelim. ben yanlarındayım bana dönüp demez ki. bigünde şunu yapalım oğlum der. yada şunu düşündüm ettim der. e ben soruyyorum size gecenin 1 i bana eşimin evde olduğunu soruyosun sonuçta bana dese yarına annenen aşure yapcak müsait olursanız gelin dese ağzı mı eğrilirdi. eşim yukarı çıkmamış olsaydı ertsi sabah arıcaktı eşimi yine eşime dicekti çünkü ben hep bu durumu yaşıyorum hep. evlendim evleneli hep aynı şey. temizliğini hamile hamile yapamam dedm suç oldu yetişemiorm dedim suç oldu yeri geldi gitmedim gidemedim edemedim oda suç oldu sürekli evde bana bi suratsz. geçen gün eşimle beni birbirimize kattı etti neler yaşadım. ama insanlara kolay geliyo ben onu anladım. abartılcak bişi değil ufacıkta olsa üzülüp kırılan ben oluyorum sadece. hamileyim daha arayıp nasılsın demedi 2 kere taş çatlasın aradı. he ben aramakla ağzım eğrilmez ama bunları yaşadıkça ettikçe bende bunalıp üzülüyrm ve içmden gelmiyor

ayyy şiştim
ne kadar uzatmışsınız
yerinizde olsam o an merdiveni tırmanır direk kendine gülerek söylerdim bu düşüncelerimi

eşime bu kadar dırdır etmezdim
canım keşke desem ama kırmak istemiyorum gerçekten. ben eğer kayınvalidemle yüz göz olsam küseriz çünkü tek bi hata değil binlerce şey var bu ufacık bişi evet ama önceki konularımıda görseniz belki hak verirdiniz.

aynenn öyle sinirimden ağladım. ve bu kaç oldu saymadım her daim aynısı. bi çözüm olarak buraya yazdım artık baş edemiyorum ama benm abarttığım söyleniyor ne diyim kii..

Ben sizi anlayabiliyorum. Çünkü bende buna takılırım. Ben bir bireyim gideceksem de gitmeyeceksem de bana sorulsun benden cevap alınsın isterim. Ha oğluna söylediyse de kes kafamı gitmezdim elbette oğlu gidebilir. Ha sen ortamda yoksundur eşin vardır tabikide ona söyleyip sana iletmesini isteyebilir. Ama sen oradasın ortamdan 2 dk gittiğinde oğluna söylemesi art niyetlidir.

Back
X