- 22 Ağustos 2008
- 4.117
- 2.651
- 448
Squat denicem canımm.Evet boyumla başım dertte ama bu yaştan sonra uzayamam canım herhalde
Tayt giymiyorum yaşadaığım şehirden ötürü
Benim eşim bilenem yoook :) Bende squat denicem canım ..Birde demir eksikliğç var diolar hap kullanıyom deli oluyorum yaaa kilo mu alsam zayflasam mı bilemedim
Squat denicem canımm.Evet boyumla başım dertte ama bu yaştan sonra uzayamam canım herhalde
Tayt giymiyorum yaşadaığım şehirden ötürü
ah diyorum
Biraz daha göbek yaparsam yakında benimde bir eşim olmayabilir :) Canım tek çare spor hee bir de belden aşağısı vücuduna göre orantısız kilolu olanlarda dolaşım bozukluğu olabilir diye haber okumuştum.Ne kadar doğrudur bilemicem.
Aynen 50 ile başla 10-10 artır.. 1 ayda sonuç alıyorsun devam edersen taş gibi popişin olur..Bacaklarını omuz ölçüsüünde açıp squat yapıyosun dimi canım taktiği var mı yani ?
evet sureklı oturdugum için sağolsunlar çıktılar :)) göz görülür bi küçülme var eşimde soyluyor :))Bi dakika yan basenler mi dedinizbu sguat hareketlerini yaparken doğru yapmak önemli..
Ben de bir ara netden bakıp yapıyım dedim. Hareketleri tam anlamıyla doğru yapamadım. Bıraktım.
Başlangıç için 50 çok değil mi yaaa ben denemiştim çok zor geldi,ayakları titriyor insanınAynen 50 ile başla 10-10 artır.. 1 ayda sonuç alıyorsun devam edersen taş gibi popişin olur..
Benım takıp ettiğim tablo oyle. 1 haftaya alışıyorsun zaten..Başlangıç için 50 çok değil mi yaaa ben denemiştim çok zor geldi,ayakları titriyor insanın
Boya göre çok da zayıf sayılmazsınız bazı arkadaşlar zayıf demiş amaYok zaten vücuduma göre kalın..Kötü duruyo çok..
27 yaş 156 boy 48 kilo
Çok geçmiş olsun bekleriz.evet sureklı oturdugum için sağolsunlar çıktılar :)) göz görülür bi küçülme var eşimde soyluyor :))
La Lune nın squat topiği var oraya bak ıstersen . ben uzun zamandr ugrayamıyorum topiğe .. Bi sakatlık gecrdım kolum yenı ıyıleştı ama bugn başlamayı dusunuuyorum :))
Selam Kızlar ,
hemen konuya girmek istiyorum..Dün alışveriş yaparken soyunma kabininde vücudumu görünce ağlayacaktım neredeyseBu yaz tatile gitcem ve acilen bir şeyler yapmam gerek ..
Az yemek yerim ekmek neredeyse tüketmem.
Zaten oldukça zayıf bir insanım ama gel gelelim bacaklarım çok kalın popom çok selilütlü..
48 kiloyum bu arada..
Oldum olası bacaklarım kalındı ,ama artık çok sinir olmaya başladım bu duruma..
Spora gitme imkanımda yok evde yapabileceğim bacak kalça egzersizleri var mıdır önerebileceğiniz bir şeyler
Not:Bu arada yanlışlıkla enter'a bastım konu açıldı :) Başlık hatalı olmuş
bana da ole gbi geldi ya 48 kilo nedir arkadas48 kilosun. bacakların ne kadar kalın olabilir ki...
sizde ki takıntı olmuş sanırım.
Yaşınız ve boyunuz kaç?
Valla 48 kilo biri için üzülemeyeceğim
Bende 44 kiloyum boyumuz da konu sahibi ile aynı nerdeyse, Bende vücudumu sevemiyorum zayıfım kalçam yok gibi küçük sanki biraz ..Aynen 50 ile başla 10-10 artır.. 1 ayda sonuç alıyorsun devam edersen taş gibi popişin olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?