Ben Villa Eşim Daire Düşkünü

dertli0644

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
27
10
3
39
Meraba Arkadaşlar, Eşimle Çok Şükür Hiç bir sıkıntımız yok,Fakat Bu konu evimizde huzurumuzu bozuyor sizlerden yardım almak istedim. Eşim Çalıştı Çabaladı Güzel Bi Ev Alma planımız var fakat Bu paraya İstanbulda Güzel Bi Daire Cidden göremedim Sizce İstanbul'Da Dairemi dersiniz Villamı Bütçemiz(1 trilyon 100-180.000) Paramız çıkıyor Hangi semtlerde güzel villalar var,daireler var bi yardımcı olursanız ..

Yani cok yonlu dusunulmesi gereken bir mevzu. Benim boyle bir arayisim olsa once bolge secerdim kendime. Avrupa yakasi mi asya mi? Istanbul trafigi malum bu kararda is yerime uzaklik en buyuk etken olurdu. Sonra villada yasamin bana cikaracagi masrafalari hesaplardim uc asagi bes yukari. Ona gore aramaya baslardim. Sonrasinda evin kullanisligi, hangi semtte oldugu, cocuk varsa cevredeki okul ve sartlari vs vs.. Daire alinacaksa site ici mi olcak? Site masraflari nedir vs vs.. uff zor ismis. Allah kolaylik versin.

Vallahi kusura bakma arkadaşım ama insanlar yemeğe ekmek bulamazken 1 tirilyonlardan bahsediyor ve villa mı dairemi diye akıl danışıyorsunuz. Ben anlam veremedim açıkçası açtığınız konuya.
Hayatın cilvesi bacım,kimisi zengin kimisi fakir bizde çok şükür yaşayalım eşim 8 sene amelelik yaptı 8 senede oturturdu bu işi.

Villa ev çok güzel görünse de yaşamak oldukça sıkıntılıdır hele de çekirdek aileye sahipseniz.
Öncelikle evinizde sürekli bir tadilat işi olur, ya çatı onarımı gerekir ya yalıtımda ya ısınmada sorun çıkar.
Neredeyse yılın 4 ayı tadilatla uğraşırsınız.
Ayrıca bahçe düzenlemesi, bakımı vs yine uzun uğraş gerektirir.
Güvenlikli, peysajlı bir siteden alsanız dahi, kendinizin uğraşmak zorunda kaldığı yine bir çok şey olacaktır.
En büyük sorunu ısınma ve temizliktir villanın.
400 metre kare üstünü temizlemek uzun uğraş alacaktır, hiçbir zaman ev aynı anda temiz olmayacaktır.
Yardımcınız olsa dahi evinizde yatılı kalırsa ancak, bu evle başaçıkabilirsiniz.
Hiçbir şekilde ev eşit ısınmaz, özellikle yoğun kış aylarında şömine, ısıtıcı vb şeylerle desteklemek zorunda kalırsınız.
Ayrıca dağ başında olmadığı sürece günümüzdeki villaların pek gizliliği yoktur.
Yani yan, karşı evlerden oldukça rahat görünebilir durumda olursunuz.
Bahçenizde yayıya yayıla oturamazsınız, gelen giden misafirlerinizi istediğiniz gibi ağırlayamazsınız.
Tabi bütün bu saydığım olumsuz şeyleri yaşamayacağınız özel yapılar da mevcut ama sadece aidatları aylık 20 bin liradan başlıyor ve mülk fiyatı milyon dolarla ifade ediliyor.
O sebeple, bir rezidans düşünmeniz bence daha mantıklı.

Büyük bir ev, bahçe gibi olanaklar istiyorsanız da teras katlı, dublex daireler de mevcut.
Herşeyi geçtim bir sitenin bahçe katı dublexi çok daha mantıklı bir fikir bana göre.

Ayrıca, belittiğiniz rakamlarla alakalı oldukça fazla eleştiri alacaksanız, o bölümü silerseniz daha çok üye yardımcı olabilir.
Sonuçta 10 bin lira denk getirip evlenemeyen, asgari ücretle 4 kişi geçinmeye çalışan üyelerimiz de var.
Nispet yapar gibi algılanabilirsiniz.

Meraba Arkadaşlar, Eşimle Çok Şükür Hiç bir sıkıntımız yok,Fakat Bu konu evimizde huzurumuzu bozuyor sizlerden yardım almak istedim. Eşim Çalıştı Çabaladı Güzel Bi Ev Alma planımız var fakat Bu paraya İstanbulda Güzel Bi Daire Cidden göremedim Sizce İstanbul'Da Dairemi dersiniz Villamı Bütçemiz(1 trilyon 100-180.000) Paramız çıkıyor Hangi semtlerde güzel villalar var,daireler var bi yardımcı olursanız ..
Sahsen guvenlik cok önemli bnm için beykent- bahcesehır tarafında konaklar var . Ben cok memnunum hem sosyal yonden hem nezıh hem guvenılır. Beykenti önerırım arastırın. B. Sehırde arkadaslarımıkame edyor onlarda cok memnun. Sadece aylık cok yuksek aıdatları bılgınıze.

Istanbulda yasamiyorum, hangi semt guzeldir degildir bilemicem ama villa mi dairemi derseniz ben kesinlikle daire derim..ben bekarken ailemle villada yasiyordum, evlendim esimle apartman dairesinde yasamaya basladim, daire bana daha kullanisli geldi..villada asagi in yukari cik cok zor. Mesela ben bi yere gidecegim zaman hazirlaniyordum asagi iniyordum bi bakiyordum biseyi odamda unutmusum hadi bakalim tekrar yukari cik. Bana zor geliyordu acikcasi. Ama apartman dairesi cok rahat, daha kucuk kutu gibi, sicak ve huzurlu. Hersey elinin altinda gibi geliyor:)

Değerli Dostlar eşimle 6 Aylık evliyiz bebeğim 2 aylık.eşim 32 yaşında 6-7 senede 85.000 tl biriktirdi Tır şoförü idi, ailem ve ailesi sağolsunlar sahio çıktı 150.000 tl parası var iş kurmak istiyor Siz değerli dostlar, Eşleniz ne işlerle uğraşıyorlar Ortak iş yapılırmı bu parayla cevaplarınızı bekliyorum Allah razı olsun...

Canı sıkılan fake üye Eylül ayında el dost akraba sayesinde 150.000 parası varken Kasım ayında trilyonu olmuş yersen

Canı sıkılan fake üye Eylül ayında el dost akraba sayesinde 150.000 parası varken Kasım ayında trilyonu olmuş yersen
Bana da konu hic inandirici gelmedi.
İnsanlarin elbette farkli gelir duzeyleri olacak.Kimisi asgari ucretle kit kanaat gecinirken, kimisi cok rahat kosullarda yasayacak.Ama dert bolumune akli selim bir insan su konuyu dogru acmayi bir kez daha dusunur.( dogru ise sayet)
En azindan ben olsam oyle yapardim..

Sizden sonra üyenin açtığı konulara baktım.
6 aylık evliyken bebeğim 2 aylık diyor.
Başka bir konuda çocuğum yok diye yazıyor.
Eşim 32 yaşında 6 aylık evliyim deyip, 18 yaşında oğlunun boy kilo takıntısı konusu açmış.
Kendisi de 30 yaşında olduğunu iddia edip 12 yaşında çocuk doğurarak çığır açmış herhalde.
Bir önceki sayfada yazdığım onca satıra üzüldüm!
Bu nasıl bir eğlence anlayışı acaba?
Yoksa psikolojik sorunları mı var konu sahibinin?

Bana da konu hic inandirici gelmedi.
İnsanlarin elbette farkli gelir duzeyleri olacak.Kimisi asgari ucretle kit kanaat gecinirken, kimisi cok rahat kosullarda yasayacak.Ama dert bolumune akli selim bir insan su konuyu dogru acmayi bir kez daha dusunur.( dogru ise sayet)
En azindan ben olsam oyle yapardim..
Bir önceki konusunda tır şöförü ve 6 aylık evli şimdi 8 yıllık amele başka bir konu da yorum olarak konu sahibine o... Yazmış direk belli üye canı sıkılan yetersiz zeka seviyesine sahip biri

Sizden sonra üyenin açtığı konulara baktım.
6 aylık evliyken bebeğim 2 aylık diyor.
Başka bir konuda çocuğum yok diye yazıyor.
Eşim 32 yaşında 6 aylık evliyim deyip, 18 yaşında oğlunun boy kilo takıntısı konusu açmış.
Kendisi de 30 yaşında olduğunu iddia edip 12 yaşında çocuk doğurarak çığır açmış herhalde.
Bir önceki sayfada yazdığım onca satıra üzüldüm!
Bu nasıl bir eğlence anlayışı acaba?
Yoksa psikolojik sorunları mı var konu sahibinin?
Zeka seviyesi yetersiz sadece yazık gidip tedavi görmeli

Konu fake im diye bagiriyor resmen , O fiyatlarda ev arayan insanlar buradan yazi yazmaya tenezzul etmezler. Super profesyonel is yapan emlak danismanlari var.Onlara giderler.O tur profildeki kisiler istisnasiz olarak boyle yaparlar.Burdan kimseyle boyle bir konu ile ilgili muhattap olmazlar.Baska konularda olabilirler ancak ev arastirmasi ile olmazlar.Ahh hayaller gercekler dalgasi vardi twitter da tam sizlikmis.

Back
X