• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben yalnızım,yalnızım...

susuleta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
3.046
5.534
158
Iyi akşamlar herkese.yeni atanmış bir öğretmenim.Eylulde başladım göreve.

Evimden çok uzakta bi başımayım.malesef arkadaş edinemedim.zor bi süreçten geçiyorum.okulda tekim,evde tekim.

Her şey üstüme geliyo sanki. Bir türlü adapte olamadım.

Teneffüsler benim için bir kabus.keske hiç tenefüs olmasa diyorum:(
Bi basima oturmak çok sıkıcı.

Öyle işte a dostlar:(

Sizce geçer mi bu günler?Güzel günler de bizi görecek mı?

Eskiden atanınca tüm dertler bitecek sanırdım ama öyle olmuyormuş.

Özellikle de öğretmen olan arkadaşlardan bi tavsiye bekliyorum.

Bu arada lütfen okulunuza yeni gelen öğretmenlerle az ilgilenin :))

Siz yeni gelen olarak kaynaşmayı deneseniz? Muhabbetlere katıldınız da, sizi dışladılar mı nedir?

Iyi akşamlar herkese.yeni atanmış bir öğretmenim.Eylulde başladım göreve.

Evimden çok uzakta bi başımayım.malesef arkadaş edinemedim.zor bi süreçten geçiyorum.okulda tekim,evde tekim.

Her şey üstüme geliyo sanki. Bir türlü adapte olamadım.

Teneffüsler benim için bir kabus.keske hiç tenefüs olmasa diyorum:KK43:
Bi basima oturmak çok sıkıcı.

Öyle işte a dostlar:KK43:

Sizce geçer mi bu günler?Güzel günler de bizi görecek mı?

Eskiden atanınca tüm dertler bitecek sanırdım ama öyle olmuyormuş.

Özellikle de öğretmen olan arkadaşlardan bi tavsiye bekliyorum.

Bu arada lütfen okulunuza yeni gelen öğretmenlerle az ilgilenin :))
Keske bennde yanlız olsam bir süre
Keyfini sür bence

Meslektaşız:)) emin ol böylesi en güzeli ben şimdi yakamı nasıl kurtaracağım diye düşünüyorum:D entrika kuyu kazma dedikodu yalanın iftiranın biri bin para, idareye yakın olanlar ve kayrılanlara göz yumamam dersen bence arkadaş edinmekte acele etme iyice bir gözlemle, ve herkese aynı mesafede davran ki ne seninle yüz göz olsunlar ne de buz gibi soğuk olsunlar. Yılların tecrübesiyle konuşan bir öğretmenim kulak ver bana çekirge :D

Canım çekinme her teneffüs öğretmenler odasına git sana asına olsunlar :)ve selamlaş mutlaka ..Selamını alacak arkadaşlar olacaktır.
İçine kapanık durma !öyle olunca seninle konuşmak isteyenler de bir çekingenlik yaşar.

Meslektaşız:)) emin ol böylesi en güzeli ben şimdi yakamı nasıl kurtaracağım diye düşünüyorum:KK70: entrika kuyu kazma dedikodu yalanın iftiranın biri bin para, idareye yakın olanlar ve kayrılanlara göz yumamam dersen bence arkadaş edinmekte acele etme iyice bir gözlemle, ve herkese aynı mesafede davran ki ne seninle yüz göz olsunlar ne de buz gibi soğuk olsunlar. Yılların tecrübesiyle konuşan bir öğretmenim kulak ver bana çekirge :KK70:

Arada size yazıp başınızı ağrıtabilir miyim :(
Tecrübeye ihtiyacim var

Canım çekinme her teneffüs öğretmenler odasına git sana asına olsunlar :)ve selamlaş mutlaka ..Selamını alacak arkadaşlar olacaktır.
İçine kapanık durma !öyle olunca seninle konuşmak isteyenler de bir çekingenlik yaşar.

Haklısınız
Bn de karşıdan sıcaklık görmeden yaklaşamam pek
Şimdi bir de sonradan ortama girme ve mesleğe yeni başlama olunca hepten tedirgin oluyorum

Zaten eğitimlerin başlar sen gibi yeni atananlarla kaynaşma imkanın olur. Görev yaptığın yer küçük mü ? İnsanlarla alışverişte vs kaynaşabilirsin. Okul ortamında hemen samimiyet kurmaman iyidir. Çünkü dengeler vardır aralarda kalmak zor. Okulu öğrencileri öğretmenleri tanımaya çalış. Sana anlatılana değil gördüğüne göre yorum yap. İlk atandığında insan biraz ilişkilerde tecrübesiz oluyor. Olsun ilk sene en güzel zamandır gergindir yogundur ama ben her yeni seneye sanki ilk senemdeymişim gibi başlarım. Hiç sanki o dönem bitmedi gibi.

staj yaptigim okulda bir bayan ogretmen vardi gunaydin deyip ogretmenler odasina girerdi kimse gunaydin demezdi...ordaydi ama gormuyorlarmis gibi davraniyorlardi

Zaten eğitimlerin başlar sen gibi yeni atananlarla kaynaşma imkanın olur. Görev yaptığın yer küçük mü ? İnsanlarla alışverişte vs kaynaşabilirsin. Okul ortamında hemen samimiyet kurmaman iyidir. Çünkü dengeler vardır aralarda kalmak zor. Okulu öğrencileri öğretmenleri tanımaya çalış. Sana anlatılana değil gördüğüne göre yorum yap. İlk atandığında insan biraz ilişkilerde tecrübesiz oluyor. Olsun ilk sene en güzel zamandır gergindir yogundur ama ben her yeni seneye sanki ilk senemdeymişim gibi başlarım. Hiç sanki o dönem bitmedi gibi.
Seminerler var ama orada da pek kaynaşamadım.benim genel olarak bi kaynasamama problemim var

Insanlarla önceden yaşadığım kötü olaylar sebebi ile soğuk bi tablo çizdigimi düşünüyorum

Aslında basta yüz göz olup pisma n olduğum çok insan oldu.belki ailem yanımda olsa bu kadar takmazdim yalnızlığı
Ama şu an boşluktayım.
Ondan biraz hüzünlendim.icimi boşaltmak istedim
Bazen bazı öğretmenler canımı sıkan seyler yapabiliyor. Bunu da yalnız olmama bağlıyorum.
Bilmiyorum ya kariisk duygular içindeyim

Bu hayatta genel olarak hep bi arkadaş problemim olmustur. Insalrdan çok bunaldigim zamanlar flan

Çok karışık yazdım ya:(

staj yaptigim okulda bir bayan ogretmen vardi gunaydin deyip ogretmenler odasina girerdi kimse gunaydin demezdi...ordaydi ama gormuyorlarmis gibi davraniyorlardi

Peki neden böyle idi fikriniz var mı
Ben pek selam vermem.bikac selamlastigim insan var onlara veririm

Etseydiniz keşke, bildiğim kadarıyla beklenir yeni işe başlayandan. Hem tanışmış olurdunuz herkesle.

Bir de daha az mı tek kelimelik cevaplar verseniz acaba? Hayır aklıma gelmedi ya da hayır şu şu sebeplerden tercih etmedim gibi. Böyle iletişimi sonlandırmak istiyormuşsunuz gibi geliyor kulağa.

Etseydiniz keşke, bildiğim kadarıyla beklenir yeni işe başlayandan. Hem tanışmış olurdunuz herkesle.

Bir de daha az mı tek kelimelik cevaplar verseniz acaba? Hayır aklıma gelmedi ya da hayır şu şu sebeplerden tercih etmedim gibi. Böyle iletişimi sonlandırmak istiyormuşsunuz gibi geliyor kulağa.

Haklısınız:)
Ya inanin kasıtlı deil ama o kadar alışamadım ve soğuk geldi ki ortam dağıtamadım bisey

Back
X