- 7 Kasım 2015
- 249
- 268
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yalnızım. Bazen oh bee kafam rahat diyorum ama bazen.......... sanırım olan eşime oluyor.
Bence acele etmeyin iyice bir insanları izleyin, seçin ve adım atın. Bir de kendinize hobi edinebilirsiniz bir süre icin. Sizi oyalar ve deşarj eder.
Sadece kendinizi suçlamayın bu konuda. Bence çalıştığınız okuldaki ortamdan da kaynaklanıyor bu durum. Önceki okulum da aynen öyleydi. Kendi içlerinde samimiydiler ama sonradan geleni pek içlerine almazlardı. Çok can sıkıcı bir 3 yıl geçirdikten sonra başka okula tayinim çıktı ve yeni okuluma başlar başlamaz kaynaştım diyebilirim. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah...
Okulda görüştüğüm 1-2 arkadaşım vardı sadece. Diğerleri çok tuhaflardı. Kendilerini çok yüksekte görüyorlardı, yüzlerini bile görmek istemiyordum açıkçası. Kafanıza göre bir arkadaşınız olsa bile size yeter. Zamanla alışırsınız inşallah...Amin evet yeni gelenlere biraz mesafeliler .siz 3 sene boyunca kaynaşamadınız mı hiç?
Sanssizim ya malesef
Okulda görüştüğüm 1-2 arkadaşım vardı sadece. Diğerleri çok tuhaflardı. Kendilerini çok yüksekte görüyorlardı, yüzlerini bile görmek istemiyordum açıkçası. Kafanıza göre bir arkadaşınız olsa bile size yeter. Zamanla alışırsınız inşallah...
Ben de emekli öğretmenim. Böyle kalmaz merak etme. Teneffüslerde kitap oku boş durduğunu görmesinler. Sıkıcı gibi görünürsün. Öğretmenler odasındaki sohbetler katıl. Üzülme geçer.
Okudugumda sizin köy okulunda tek öğretmen olduğunuzu sandim.Sonra sonra böyle olmadığını anladim. Okulda öğretmenler odasına gidip meslektaslariniza günaydın dediğiniz hiç oluyor mu?
Bazen olmuyor.
3 okulda çalıştım, birinde hiçbir şekilde ortamım olmadı.
Zümremle çakışırsak iki laf edecek insan buluyordum.
Çok kalmadım orda Allahtan.
Aslinda o kadar sanslisiniz ki ogretmen olsam ogrencilerimle ilgilenirdim hep dersleri eglenceli kilardim onlarin yasamlarina dokunurdum hangi yas grubundasiniz bilmiyorum ama ilkokul ortaokulsa onlarla etkinlikler duzenlerdim sinema tiyatro vs .. lise ise onlar daha buyuk uni hakkinda vs yardimci olurdum onlarla kaynastikca belki anneleriyle de tanisip kaynasma firsatim olabilir meslektas biraz rakip olarak gorebilir ne bileyim is arkadasindan dost olmaz gibi geliyor bana.