Babaanne anneanne hicbiri yok malesef keske olsa bakacak biri olsa hayatim cok kolay olurduBu çocuğun babaannesi falanda mı yok?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babaanne anneanne hicbiri yok malesef keske olsa bakacak biri olsa hayatim cok kolay olurduBu çocuğun babaannesi falanda mı yok?
Yani ben kızınız için gerçekten çok üzülüyorum ve bunları yaşamaması için bir an önce aksiyonlar almak gerekiyor. 4 yaşında hatırlamaz diyorsunuzdur belki ama o yaşta bazı travmatik şeyler yaşadım ve harfiyen hatırlıyorum, hayatımın içine sçtı bir çoğu. Siz öyle kredi kartıyla anlaşılmayacak kadar ne çekebilirsiniz ki bir aylık kirayı toplamanız kaç ayı bulur..Kizimin babasida hayirsiz adi biri cok eskiden ben calisirken kisa sure bakti 1 senedir aramiyor sormuyor gormuyor ben kardesimden haber gonderdim ukraynada calisiyorum demis Allah buyuk ertesi gun olmadik bir yerde denk geldi bana adi pislik suratina dahi bakmadim yurudum gittim
Birkac kisiden babamla konusmalarini rica edicem belki ikna ederseler en azindan bir sure kira derdim olmaz cokta umut bağlamak istemiyorum son sozleri hala aklimdaYani ben kızınız için gerçekten çok üzülüyorum ve bunları yaşamaması için bir an önce aksiyonlar almak gerekiyor. 4 yaşında hatırlamaz diyorsunuzdur belki ama o yaşta bazı travmatik şeyler yaşadım ve harfiyen hatırlıyorum, hayatımın içine sçtı bir çoğu. Siz öyle kredi kartıyla anlaşılmayacak kadar ne çekebilirsiniz ki bir aylık kirayı toplamanız kaç ayı bulur..![]()
Daha evlenmeden sizin sorumluluğunuzda olmayan şeyleri yapmaya başlarsanız böyle olur işte, sizin göreviniz gibi olmuş artık..Merhabalar onceki konularimi bilenler bilir esimden bosanmayi dusunuyorum bunun icin para biriktiriyorum sebebi bana siddet uygulamasi ve esimin 8 yasinda kizinin benim 4 yasindaki kizima kotu davranmasi babasi ile beraber neyse esimle aramiz zaten kotu ama kizi bizimle kaldigi icin surekli banyosu bakimini ben yapiyorum en son 3 aksam once banyo yaptım tertemiz annesine gitti 2 gun kaldi annesi cocukla hic ilgilenmeyen yemek yapmayan bir kadin cocugu yikadigini hic gormedim neyse cocuk geldi kizimla ve benimle durmak istemedi babaannesine gitti babasida iste ben kizimla evdeyim babaannesi orada yikayabilirdi sorsan torunlari cok kiymetli oyle derler ama yikamamis ben kizimi yatiricam uyku saatinde esim beni ariyor babaannesi kizimi getirecek kac gundur yikanmiyor yikanmasi lazim yani dedim bu saatte ne yapabilirim neden annen yikamadi benim yapmam gerekiyormus bir ton laf soyledi annesi de o sekilde soylemis ben ne bicim insanmisim falan ben evli degilken bile bu cocugu yikayip okuluna goturen insanim bu laflari hakettigimi dusunmuyorum sanki cocugu ben dogurdum ustelik defalarca konusmamiza ragmen kiz benim cocuguma kotu davraniyor babasina benim uzerimden yalan soyluyor
Son sözleri ne?Birkac kisiden babamla konusmalarini rica edicem belki ikna ederseler en azindan bir sure kira derdim olmaz cokta umut bağlamak istemiyorum son sozleri hala aklimda
Bu evden gidin ben hayatima bakicam cocugu da babasina ver gitsin ben ömür boyu sizinle yasamak zorunda mıyım gibi gibiSon sözleri ne?
Maalesef herkes baba olamıyor işte sizin yaşadığınızı şuan kızınız yaşıyor 4 yaşında daha bu yaşta travma olarak kalmasına izin vermeyin biran önce uzak durun Ailenizde pek sağlıklı insanlar değil her iki tarafta çocuğunuz için sorun.Bu evden gidin ben hayatima bakicam cocugu da babasina ver gitsin ben ömür boyu sizinle yasamak zorunda mıyım gibi gibi
Hiçbir İyilik yoktur ki cezasız kalmasın iyiliklerin üzerine vazife gibi yapışmış yapma bırak esin yıkasın yıkamıyorum de geçMerhabalar onceki konularimi bilenler bilir esimden bosanmayi dusunuyorum bunun icin para biriktiriyorum sebebi bana siddet uygulamasi ve esimin 8 yasinda kizinin benim 4 yasindaki kizima kotu davranmasi babasi ile beraber neyse esimle aramiz zaten kotu ama kizi bizimle kaldigi icin surekli banyosu bakimini ben yapiyorum en son 3 aksam once banyo yaptım tertemiz annesine gitti 2 gun kaldi annesi cocukla hic ilgilenmeyen yemek yapmayan bir kadin cocugu yikadigini hic gormedim neyse cocuk geldi kizimla ve benimle durmak istemedi babaannesine gitti babasida iste ben kizimla evdeyim babaannesi orada yikayabilirdi sorsan torunlari cok kiymetli oyle derler ama yikamamis ben kizimi yatiricam uyku saatinde esim beni ariyor babaannesi kizimi getirecek kac gundur yikanmiyor yikanmasi lazim yani dedim bu saatte ne yapabilirim neden annen yikamadi benim yapmam gerekiyormus bir ton laf soyledi annesi de o sekilde soylemis ben ne bicim insanmisim falan ben evli degilken bile bu cocugu yikayip okuluna goturen insanim bu laflari hakettigimi dusunmuyorum sanki cocugu ben dogurdum ustelik defalarca konusmamiza ragmen kiz benim cocuguma kotu davraniyor babasina benim uzerimden yalan soyluyor
Sizin kizinizin babasi nerde. Bu adam sizin kiziniza kotuluk yapmayacagi ne malum.tek basina birakmayin Allah korusun hersey olabilirm bide nasil para biriktiriuorsunuz veriyormu para. Yerinizde olsam ankara abisi derneginden yardim isterdim. Bu tarz dernekler senelik kira odeyip is imkani bulup adresinizi gizli tutuyor ve ev yeni esyalar duzenleniyor. Dusunun derim. Herseyden gectim o kiziniza cok uzuldum. Ayni yaslarda yegenim var. Gozunden bir damla yas aksa annesini bile bogasim geliyor oyle masumlar.Hayir degil bizim ikimizinde ikinci evliligi esimin kizi 8 yasindaki benim kizim 4 yasinda
Babaniz evlenmek istiyorum demis ya evlendi mi? Baska kardeşleriniz var mi?Birkac kisiden babamla konusmalarini rica edicem belki ikna ederseler en azindan bir sure kira derdim olmaz cokta umut bağlamak istemiyorum son sozleri hala aklimda
Konuşan bağımsız olarak çok tatlısınız çok hoş bir davranış olmuştamam ben önyargılı davrandım özür dilerim ❤
Sizin bi mesleğiniz var mı? Daha önce çalışıyormuşsunuz, devlet kurumu şansınız var mı? Ne yapın ne edin boşayın bu adamı. Kızınıza söyledikleri inanılmaz,kabul edilemez. Para biriktirmeye devam edin. Onun kızınada bakın, biraz huyuna gidin köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyin. Kızınıza asla kötü davranmasına izin vermeyin ayrılmayın yanlarından.Bu evden gidin ben hayatima bakicam cocugu da babasina ver gitsin ben ömür boyu sizinle yasamak zorunda mıyım gibi gibi
teşekkür ederim ama konu sahibi de hiç yükselmeden sabırla benim sert tepkilerime açıklama yaptıKonuşan bağımsız olarak çok tatlısınız çok hoş bir davranış olmuş![]()
Bu lafa güvenmeniz en büyük hatanız. Evlenmeden önce sizi geçiştirmek için söylediği belli. Kaldı ki babaanne ölebilirdi ya da basitçe bakmak istemeyebilirdi. Bu çocuğun asıl sorumluluğu ebeveynlerinde. O sizin çocuğunuzla yaşarken kendi çocuğunu da eve getirmek istemesi çok doğal ve adil.Kardes degiller ikimizin ikinci evliligi cocuklar baskalarindan kizda en basta bizimle kalmiyordu babaannesinde kaliyordu oyle de devam edecekti esim oyle demisti sonradan fikir degistirdi
8 yaşında anne ve babası ayrı bir çocuktan nasıl bir psikoloji bekliyorsunuz anlayamadım. Kötü davranmasının sebebi belli değil mi? Anne ve babası ayrı ve aynı evin içinde babası ve annesi Yanyana olan bir çocuk var bu bence hırçınlaşması için yeterli bir sebep.Merhabalar onceki konularimi bilenler bilir esimden bosanmayi dusunuyorum bunun icin para biriktiriyorum sebebi bana siddet uygulamasi ve esimin 8 yasinda kizinin benim 4 yasindaki kizima kotu davranmasi babasi ile beraber neyse esimle aramiz zaten kotu ama kizi bizimle kaldigi icin surekli banyosu bakimini ben yapiyorum en son 3 aksam once banyo yaptım tertemiz annesine gitti 2 gun kaldi annesi cocukla hic ilgilenmeyen yemek yapmayan bir kadin cocugu yikadigini hic gormedim neyse cocuk geldi kizimla ve benimle durmak istemedi babaannesine gitti babasida iste ben kizimla evdeyim babaannesi orada yikayabilirdi sorsan torunlari cok kiymetli oyle derler ama yikamamis ben kizimi yatiricam uyku saatinde esim beni ariyor babaannesi kizimi getirecek kac gundur yikanmiyor yikanmasi lazim yani dedim bu saatte ne yapabilirim neden annen yikamadi benim yapmam gerekiyormus bir ton laf soyledi annesi de o sekilde soylemis ben ne bicim insanmisim falan ben evli degilken bile bu cocugu yikayip okuluna goturen insanim bu laflari hakettigimi dusunmuyorum sanki cocugu ben dogurdum ustelik defalarca konusmamiza ragmen kiz benim cocuguma kotu davraniyor babasina benim uzerimden yalan soyluyor
Üzerinize vazife olmayana işleri yaparsanız vazife olarak yapışırlar.Merhabalar onceki konularimi bilenler bilir esimden bosanmayi dusunuyorum bunun icin para biriktiriyorum sebebi bana siddet uygulamasi ve esimin 8 yasinda kizinin benim 4 yasindaki kizima kotu davranmasi babasi ile beraber neyse esimle aramiz zaten kotu ama kizi bizimle kaldigi icin surekli banyosu bakimini ben yapiyorum en son 3 aksam once banyo yaptım tertemiz annesine gitti 2 gun kaldi annesi cocukla hic ilgilenmeyen yemek yapmayan bir kadin cocugu yikadigini hic gormedim neyse cocuk geldi kizimla ve benimle durmak istemedi babaannesine gitti babasida iste ben kizimla evdeyim babaannesi orada yikayabilirdi sorsan torunlari cok kiymetli oyle derler ama yikamamis ben kizimi yatiricam uyku saatinde esim beni ariyor babaannesi kizimi getirecek kac gundur yikanmiyor yikanmasi lazim yani dedim bu saatte ne yapabilirim neden annen yikamadi benim yapmam gerekiyormus bir ton laf soyledi annesi de o sekilde soylemis ben ne bicim insanmisim falan ben evli degilken bile bu cocugu yikayip okuluna goturen insanim bu laflari hakettigimi dusunmuyorum sanki cocugu ben dogurdum ustelik defalarca konusmamiza ragmen kiz benim cocuguma kotu davraniyor babasina benim uzerimden yalan soyluyor
bu öylesine normal ki. Kendi kızınızı düşünün, ileride allah göstermesin bir durum olsa yavrunuz yine size düşkün olur. Ana aynı ana. Kimi çocuk şanssız oluyor işte öyle banyo yaptırmayan, ilgilenmeyen ailelere düşüyor. Bunu üzerinize alınmayın ve bu nedenle çocuğa bilenmeyin diye yazmak istedim.cocuk buradan gittigi ic camasiri corapla geri geliyor yinede annesine toz kondurmuyor