Ben yapsam aynısını!!!!

eski konularını hatırlıyorum hamileyken düşmüştün de hastaneye gitmek yerine burada konu açmıştın.. gerçi 19 yaşındasın yani ne beklenir ki diyeceğim ama evlenip 2 çocuk yapmayı biliyorsunuz :KK43:
üzülüyorum böyle hemcinslerimi görünce ah ah hayatlarımızı nasıl da kendi ellerimizle mahvediyoruz:KK14:

İçimden onu geçiriyordum.
Çok üzülüyorum ben konu sahibine. her konu açtığında içim acıyor resmen. Gencecik kız, neden evlenmiş neden bu yaşında doğumları seriye bağlamış, neden kv kahrı çekiyor... daha 19 20 yaşında... çok yazık cidden.
İnşallah kolay bir doğum yaşar.
Kv konusu ama ona çözüm bulamadım valla. Diğerlerinin yanında sorun gibi bile gelmiyor.

hahaha kadına bak doğumu var korkusu telaşesi heyecanı olacağı yerde kaynanayla yarışıyor :D:D

niye bu kadar sıkı fıkı oluyorsunuz ki
kv ile
mesafeli olun

evınızde durum inmeyın , eşiniz getirsin süpürgenizi eve

artık doğumu duşunsen dıorum aldın supurgeyı sorun kalmadı bence kafana takma... sağlıklı doğumlar...

Dün suyun gelmişti ,yazmıştın ,sana herkes doktorunu ara hastaneye git demesine rağmen sen gitmedin
Bugün doğum için çağırılmayı bekliyorsun ,suyun gelmesine rağmen temizlik yapmışsın ,umarım mikrop kapmadın
Sen çocuğun için telaşlanacağın yerde kayımvalide ve süpürge için stres yapıyorsun
İnan artık ben senin için değil çocukların için üzülüyorum
Buraya istediğin kadar konu aç ,sen kimseyi dinlemiyorsun
Neyse dilerim sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Allah evladını sana bağışlasın

Çocuk olmasın ya da çocuğa bir şey olsun diye kasıtlı mı yapıyorsun bilmiyorum ki.

Ya ben anlamadım da dün doktora hiç gitmemiş mi? Konusundaki son mesajında bu sabah atmış Bugün gidiyorum demiş. Dün gitmemiş mi ya :KK43: Ben gerildim. Çocuk susuz mu kaldı ki. Enfeksiyon falan olabiliyor bazen bu durumlarda.
Gittim canım gittim sen herkezin lafına ne bakıyosun ya şeyinin üstünde fındık kıran ağzını açıp konuşuuor dün suyum falan gelmedi iyiyim hiç bişey yok bebektede bendede öğleden sonra doğuma alıcakmış telefon edicek bende gidicem korkulacak bişi yok. Evet bir yaşında.bir tanede dünya tatlısı oğlum var gene birileri laf sokmaya uğraşmış dublexs ev bla bla.bla.... İnsanlar ne zaman konuya odaklanıcak ben merak ediyorum zaten

bilmiyorum ki işte..normalde doktora gitmesi,açılma kontrolü yapılır,bir de nst ya bağlanıp dinlenir bebek.suyu azaldıysa ve bebek tehlikeye giriyorsa,normal doğum açılması yoksa sezeryenea alınır..
öğleden sonra doktorum arayacak hastaneye gidicem diyor hala...:oha:
hatta bir de kv ve süpürge derdinde..cidden kafam basmıyor bu durumlaraa:confused:
Yormayın kendizi lütfen :KK53:

Kızlar bugün doğumum var inşaallah sabah gayet güzel enerjik uyandım temizliğimi yaptım evi topladım kv nin yanına indim çocuğu alıp. Kapıdan içeri girince ne moral kaldı ne enerji bir surat var görseniz sanki gece benimle yattı sanki :KK12: neyse günaydın dedim girdim içeri gayet güler yüzlü bi şekilde. Homurdana homurdana ağzının içinden günaydın dedi. Kendi halam bana doğum hediyesi süpürge almıştı. Onların evinde duruyordu dün akşam eniştem getirmiş çok güzel çok beğendim. Kv süpürgesini ortak kullanmaktan artık gına gelmişti. Geçen lafı oldu bana onu bana verirsin benim süpürgemi siz bozdunuz (bozulan bişeyde yok eşim evi süpürmek istemiş işi bitincede içini temizleyim diye hortumu çıkıyor sanıp çıkarmış geri takamamış gidip yenisini aldı hortumun bozulmada bu yani). Bende hayır dedim kusura bakmıycaksın anne o hediye sen benden bende senin süpürgenin lafından kurtuldum dedim. Gerçekten sabahki suratına çok üzüldüm :KK43: bugün moralimiin yüksek olması motive olmam gerekirken ne moral kaldı ne motive... :bicak: sabahları insanlık halidir bazen başım ağrır bazen eşimle tartışmış olurum zamanında lafını çok yaptığı için artık suratımı asmıyorum ki tantanası olmasın yine kimsenin. Ben yapınca lafı oluyorda o yapınca niye sıkıntı olmuyor. Diyeceksinizki belki onunda başı ağrıyor eşi yok vefat etmiş başı ağrıyan bana tavırlı konuşmaz kadına süpürgeyi sordum bumuymuş anne diye neredeyse.dövecekti hee o süpürgen :63: kızlar ya benmi fazla yüz veriyorum yoksa rutin kv tribimi :işsiz:
Bu gün doğumun var ve yok süpürge yok bilmem ne. Ay ben kv nin evine bile gitmezdim o gün sanırım. Oturur kuran vb okur dogum sancım gelince kv ye giderdim.

Gittim canım gittim sen herkezin lafına ne bakıyosun ya şeyinin üstünde fındık kıran ağzını açıp konuşuuor dün suyum falan gelmedi iyiyim hiç bişey yok bebektede bendede öğleden sonra doğuma alıcakmış telefon edicek bende gidicem korkulacak bişi yok. Evet bir yaşında.bir tanede dünya tatlısı oğlum var gene birileri laf sokmaya uğraşmış dublexs ev bla bla.bla.... İnsanlar ne zaman konuya odaklanıcak ben merak ediyorum zaten

Yormayın kendizi lütfen :KK53:
bu mahalle ağzı da iyiymiş:sinirli:
20 yaşında 2 çocuk annesi olmuşsun ama büyüyememişsin ne yazık ki.çocuklarınla büyürsün inşallah..
yormam kendimi merak etme,tek üzüntüm çocukların o kadar..bu tarzda bu ağızda konuşan kadına diyecek lafım yok zaten..
hadi iyi doğumlar sana..doğur gel evde iş bekler,yemek temizlik,kv dırdırı ,bi de güvercinler falan..eyvallah..

Bu ne çirkin bir cümle yaa.. ''Diyeceksinizki belki onunda başı ağrıyor eşi yok vefat etmiş başı ağrıyan bana tavırlı konuşmaz.'' kaç yaşında kadından söz ediyorsunuz.
Ayıp, sizin başınız ağrıdığında da kocanızın size yanaşmadığını mı anlamamız lazım?
Yaşlılar dğeişik huylar edinebiliyor, eşya ile mutlu olabiliyor. Lisanı münasiple bana hediye edildi size verirsem ayıp olur dersiniz biter gider.

takmayın üzülmeyin
bu olmasa başka konuda gene problem çıkartı kv
kv lelerin genel doğasında var geline laf sokmayınca rahatlayamıyorlar bir eksikllik hissetleiklerini düşünüyorum:KK45:
(istisnalar kaideyi bozmaz)

Boyle cinslere uyuz oluyorum. Nekadar ayip ya. Halan sana hediye aliyor ve kaynanan ona goz koyuyor. Yuh valla artik. Pes dogrusu.

Back
X