- 31 Mart 2018
- 118
- 242
- 103
- 42
- Konu Sahibi Seron_bitti
-
Yok emin olun bilmiyorlar. Konu sahibi çok haklıbiraz abartiyorsunuz- cocuklar kac yasinda bilmiyorum ama genelde verilen egitim unutulmaz- birakin cocuklar nene ve dedelerine simarsinlar.
mum gibi olmalarina gerek yok. her nene dede torununu simartiyor. cocuklar cok iyi biliyorlar aradaki farki.
çok uzun olur diye yazmadığım ayrıntılar var inanınki.bende mum gibiolsunlar istemiyorum zaten ama wc eğitimini bile hem oğlumda hem kızımda iki defa vermek zorunda kaldım.ne tesadüf ki sorunsuz bir şekilde tamamladığım kaka ve çiş olayı kv geldikten sonra gerilemeye başladı.5 yıl önce oğlum şimdi de kızım kakasını yapmamaya başladı.ve bu hep kv bizde kalmaya başlayınca oluyor.biraz abartiyorsunuz- cocuklar kac yasinda bilmiyorum ama genelde verilen egitim unutulmaz- birakin cocuklar nene ve dedelerine simarsinlar.
mum gibi olmalarina gerek yok. her nene dede torununu simartiyor. cocuklar cok iyi biliyorlar aradaki farki.
9 yıllık evliyim 2 yıldır ailelerden farklı bir ilde yaşıyoruz 2 çoçuğumuz ile.kayınvalidemler memlekette küçük bir ilçede yaşıyorlar,ben evlendiğimizden beri her kış gelin bizimle oturun kışın soba yakmayın,kömür parası vermeyin diye yanıma çağırıyorum onları.her kış olmasa da 3-4 defa kışı geçirmek üzere yanımıza geldiler ama ben hep sonunda pişman oldum.hep iyi niyetim,verdiğim tavizler,yaptığım ekstra harcamalr göz ardı edildi.asıl önemli olan bunlar değil önemli olan ve beni son bikaç gündür ciddi anlamda rahatsız eden çocuklarımla arama giren mesafe.ne zaman bişeyi yasaklasam şunu şöyle yapın desem akşam işten eve gelince dediklerimin tam tersini yapmış oluyorlar,bende neden diye sinirlenince koşup kv kp ye sarılıyorlar.kızım wc e bile kv ile gidiyor çünkü o herşeye izin veriyor.verdiğim bütün eğitimler bütün görgü kuralları 2-3 ay içinde sıfır oluyor.ama artık bu sene son,bir daha gelin falan demiyeceğim.en iyi kv kp uzak olanmış tecrübe ile sabit.ben yaptım siz yapmayınnnnnnn
ben gelin demezsem gelmezlerE iyi de alıstırmıssın onları seneye kendılerı gelıyoruz size dese ne dıceksınız?
Yok emin olun bilmiyorlar. Konu sahibi çok haklı
düzenimin bozulmamasını.ben zaten hata yaptığımın farkındayım,evin üstüne ev olmaz biliyorum.benim gibi iyi niyetli düşünenelere bir uyarı benimki sadecene bekliyordunuz ki tam olarak?
son günlerde de memlekete dönerken kızı da götürelim bizimle kalsın,biz onu çok özlüyoruz demeye başladılar.kızıma sen gel biz hep orada gezeceğiz,seni her gün markete götürürüm demeler,benimle uyursun,bahçede oynarsın vs vs.ben de geçen gün bu muhabbete çok sinirlendim kızıma döndüm dedimki anne nerdeyse bebeği oradadır,yaz tatilinde hep beraber gideceğiz zaten.ama anlayan yok hala aynı muhabbet
düzenimin bozulmamasını.ben zaten hata yaptığımın farkındayım,evin üstüne ev olmaz biliyorum.benim gibi iyi niyetli düşünenelere bir uyarı benimki sadece
Iyılikten Maraz doğar demişler Vefadan anlamayana fazladan İyilik yapmak bilinki kendize yaptığınız Zülümdür9 yıllık evliyim 2 yıldır ailelerden farklı bir ilde yaşıyoruz 2 çoçuğumuz ile.kayınvalidemler memlekette küçük bir ilçede yaşıyorlar,ben evlendiğimizden beri her kış gelin bizimle oturun kışın soba yakmayın,kömür parası vermeyin diye yanıma çağırıyorum onları.her kış olmasa da 3-4 defa kışı geçirmek üzere yanımıza geldiler ama ben hep sonunda pişman oldum.hep iyi niyetim,verdiğim tavizler,yaptığım ekstra harcamalr göz ardı edildi.asıl önemli olan bunlar değil önemli olan ve beni son bikaç gündür ciddi anlamda rahatsız eden çocuklarımla arama giren mesafe.ne zaman bişeyi yasaklasam şunu şöyle yapın desem akşam işten eve gelince dediklerimin tam tersini yapmış oluyorlar,bende neden diye sinirlenince koşup kv kp ye sarılıyorlar.kızım wc e bile kv ile gidiyor çünkü o herşeye izin veriyor.verdiğim bütün eğitimler bütün görgü kuralları 2-3 ay içinde sıfır oluyor.ama artık bu sene son,bir daha gelin falan demiyeceğim.en iyi kv kp uzak olanmış tecrübe ile sabit.ben yaptım siz yapmayınnnnnnn
kendinizi doldurmayın bence rast gelmiş. iki cocugumda da 3 3.5 yaş civarı bu kaka tutma olayını yaşadık. Allah kolaylık versin ama bazı çocuklar yaşıyor bunu...çok uzun olur diye yazmadığım ayrıntılar var inanınki.bende mum gibiolsunlar istemiyorum zaten ama wc eğitimini bile hem oğlumda hem kızımda iki defa vermek zorunda kaldım.ne tesadüf ki sorunsuz bir şekilde tamamladığım kaka ve çiş olayı kv geldikten sonra gerilemeye başladı.5 yıl önce oğlum şimdi de kızım kakasını yapmamaya başladı.ve bu hep kv bizde kalmaya başlayınca oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?