ben yaptım siz yapmayın!!!!!

Bence birdaha böyle bir fedakarlık yapmayin. Ne gerek var otursunlar evlerinde onlar kömür az yakinca bunun size ne faydasi var? Sanki kıymet mi bilecekler
Katılıyorum asla kıymet bilmiyorlar. Ben eşimin ailesine o kadar fedakarlık yaptım zerre kıymet görmedim. Kötü gelin ben oldum

Çocuklar aradaki farkı bilir diyenlere katılmıyorum. Ben küçükken bir dönem babanne-dedemle birlikte yaşadık. Annemi hiç dinlemiyorduk. Mesela o gün çok fazla çikolata yedik ve annem artık yasak koydu diyelim hemen dedeme koşardık. (babanneme göre dedem daha yumuşak davranır, bize kıyamazdı) Bu en basit örnek sadece, çoğu şeyde annemin kuralları delinirdi ve annem çok üzülürdü.

Konu sahibi eğer kv kp memlekette çok zor durumda kalmıyorlarsa hiç çağırmayın derim. Anladığım kadarıyla çok yaşlı ya da düşkün değiller.

Ben genelde babanne annenenin şımartmalarına çocuklarında şımartmalarına göz yumuyorum zaten 3 4 ayda bir bir haftacık görüşüyorlar onuda diken üstünde geçirmek istemiyorum ama sürekli uzun süreli görüşsek farklı olurdu çağırmayın net!

Konu sahibi ben sizi çok haklı buldum.

Zaten bizi uyarmak için gelmişsiniz. Yani birdaha çağırmamanız gerektiğinin farkındasınız.

Uyarımı aldım gidiyorum :)

Umarım bir an önce çözersiniz

Her zaman sevgiyle büyüyen çocuğun sevecen ılımlı sevgilioldugunu düşünürüm öylede gözlemledim. Tabiki onları başka biride kırmasa siz kızınca ona sarilacaklar. Cocuk işte

Valla benimde annem gelince çocukların huyu bozuluyor.Ama o gidince fabrika ayarlarına geri dönüyorlarÇocuklar genelde büyükler gelince böyle oluyor.Napalım biraz idare etmek lazım.Kadını torun sevgisinden mahrum edecek dwğilim ya

Aslında haklısınız da, ama dedelerin ve nenelerin hayatta olup torun simartabilmesine de imrenmedim degil. Ben kendim yaşamadım, çünkü ben doğduğumda hepsi hayatta değildi. Anne olarak sizi iyi anlıyorum, ama çocuk olan tarafı da anlıyorum :

Umarım geç kalmış olmazsınız. her kış çağırınca önümüz kış kendiliğinden çıka gelirler bence

Şu da olabilir. Kayinvalidelerden bağımsız olarak cekirdek ailenizde anne-çocuk ilişkisinde iletişim konusunda sorun olabilir ve bu k valide gelince daha çok su üstüne çıkabiliyor olabilir mi?

haklısınız valla ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…