Kesinlikle sorunumu biliyorum. Öyle iğrenç bir haldeyim ki kendime asla yatırım yapmıyorum. Sporu bıraktım kitap okumayı dergi okumayı meditasyonunhet şeyi saldım. İşten gelip tüm gün elime telefonu alıp ona buna yazmak dışında yaptığım hiçbir şey yok geceleri de o niye öyle dedi o neden küstü o neden böyle böyle yaptı. Aslında insanlar benim aptallığımdan kaçıyor biraz da bunu da biliyorum. Ama kaç kez niyetlendiysem yapamadım belki Kk bana kılavuz ve güç olur diye buraya yazmak istedimYanlışlarınızın farkındasınız bu çok iyi bir aşama.
Çevrenizin bakış açısının size yapılan muamelenin ne anlama geldiğini de biliyorsunuz öyleyse çözümü de bilirsiniz. Uygulama için kendinize zaman verin.
Dargın olduğunuz kişilerin iletişim bilgilerini silin mesela.
Kendinize öncelikle siz önem verin saygı duyun
Kesinlikle bu gruplar insanı çok aktif tutuyor bende ayrıldım işe girdiğim için ve sonra zaten olanlar olduSu an cok aktif olamasam da burada dahil oldugum iki grup var. Biri kitap okuma digeri diyet ve spor. Onlar sayesinde motive oluyorum. Simdilik ailemin yaninda oldugum icin izne ayrildim ama dönünce tekrar devam edecegimkendi kendime ayni motivasyonu saglayamiyorum. Tavsiye ederim size de
Zararin neresinden donersek karKesinlikle bu gruplar insanı çok aktif tutuyor bende ayrıldım işe girdiğim için ve sonra zaten olanlar oldu
Ben bir kişiyi aman sanki ne olacak diye öyle darladım öyle anlamsız şeyler yaptım ki. Sanırım ömrüm boyunda hatırlayıp bu toksik hareketimden utanıcam. KK insana öyle iyi geliyor ki artık burdan asla gitmicemZararin neresinden donersek karbiraz mola vermissiniz, tekrar başlarsınız.
Zaman zaman hepimizin düştüğü bir boşluk dönemi oluyor.Kesinlikle sorunumu biliyorum. Öyle iğrenç bir haldeyim ki kendime asla yatırım yapmıyorum. Sporu bıraktım kitap okumayı dergi okumayı meditasyonunhet şeyi saldım. İşten gelip tüm gün elime telefonu alıp ona buna yazmak dışında yaptığım hiçbir şey yok geceleri de o niye öyle dedi o neden küstü o neden böyle böyle yaptı. Aslında insanlar benim aptallığımdan kaçıyor biraz da bunu da biliyorum. Ama kaç kez niyetlendiysem yapamadım belki Kk bana kılavuz ve güç olur diye buraya yazmak istedim
Sanırım bir depresyondan geçtim. Mezun olma iş arama işte maaş alamama süreci stresler kendimi sürekli birileriyle konuşmak zorunda hissettim asla yalnız kalamadım öyle çukur gibi içine çekiyor insanı en son bir insana bela oldum sürekli yazdım saçma saçma tavırlara girdim. Hatta yalan bile söyledim. Ama bunları yapmazsam ölecek gibiydim şimdi ne alaka ne gerek var ki diyorumZaman zaman hepimizin düştüğü bir boşluk dönemi oluyor.
Depresyon gibi bir durum yaşamıyorsunuzdur umarım
İnsan ilişkileri karmaşıktır. Hatayı kendinizde aramayın sadece.
Amaaaan yaptiysaniz yaptiniz, bosverin gitsin. Bundan sonra kendinize daha cok deger verirsiniz. Ben eski pismanliklarim aklima geldiginde kendime hep bunu hatırlatmaya calisiyorum. Degistiremeyecegim seyler icin uzulmektense elimde olan seylerin kıymetini bilip hayata daha pozitif bakmaya calisiyorum. Kafami dagitmak icin de buraya giriyorum. Gercekten de ise yariyor burasiBen bir kişiyi aman sanki ne olacak diye öyle darladım öyle anlamsız şeyler yaptım ki. Sanırım ömrüm boyunda hatırlayıp bu toksik hareketimden utanıcam. KK insana öyle iyi geliyor ki artık burdan asla gitmicem
Kesinlikle çok haklısınız. Teşekkür ederim güzel sözleriniz içinAmaaaan yaptiysaniz yaptiniz, bosverin gitsin. Bundan sonra kendinize daha cok deger verirsiniz. Ben eski pismanliklarim aklima geldiginde kendime hep bunu hatırlatmaya calisiyorum. Degistiremeyecegim seyler icin uzulmektense elimde olan seylerin kıymetini bilip hayata daha pozitif bakmaya calisiyorum. Kafami dagitmak icin de buraya giriyorum. Gercekten de ise yariyor burasi
Aslında psikolog ve psikiyatriste gidicek durumum yok şuan kendin hobiler VS ile çözeceğim inşallahsosyalleşmeye çalışın
tuval yapın resim yapın müzik aleti çalmayı öğrenin
psikiyatris ile görüşün
inşallahAslında psikolog ve psikiyatriste gidicek durumum yok şuan kendin hobiler VS ile çözeceğim inşallah
Kesinlikle öyle ama maddi olarak ve ailevi sebeplerden dolayı psikolog ücreti karşılayamam. Çok teşekkür ederiminşallah
sadece konuşucak birini ararsınız diye söylemiştim
psikologlar vs bu işleri iyi biliyorlar insan rahatlıyor bi yerden sonra
hmm anladımKesinlikle öyle ama maddi olarak ve ailevi sebeplerden dolayı psikolog ücreti karşılayamam. Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?