Ben yine toksik biri olmaya başladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
AA hemen bakayım çok teşekkür ederim

İyileşme bi günde ya da bi sürede olmaz.kendinizi başa dönmüş gibi hissetmeyin.grafik inişli çıkışlı ama bütüne baktığımızda yukarıya doğru bi ivme olduğunu görürüz.kendinize yüklenmeyin farkındasınız zaten. Sadece o tetiklenme anlarında kendinizi sakinleştirme becerilerinizi geliştirmeye odaklanırsanız herşey daha kolay olur

Sıkılmakla barışmanız gerekiyor.sıkıldığınız anlarda kafanızı dağıtmak için bişeyler yapmadan o sıkılmanın içinde kalmanız lazım.yani sıkıla sıkıla oturacaksınız:) ama bi süre sonra anlayacaksınız ki alt tarafı gece uyuyup da sabah geçen sıkılmak için kimlere tahammül ediyormuşsunuz kafayı takıyormuşsunuz:) azıcık sabırla sıkılmaya alıştırın kendinizi

AA hemen bakayım çok teşekkür ederim

dönüşüm uzun soluklu bir süreç. önemli olan şu an sizin pes edip kenara çekilmemeniz. zaten işin özü bence şu: hiçbir zaman up modda olamayız. hayatımızda her zaman türlü sorunlar olabilir, biz her zaman olgun ve doğru davranışlar sergilemeyebiliriz. fakat farkına varabilirsek bir sonrakine kendimizi hazırlayabiliriz, olumsuz duygu ve tutumlardan uzaklaşabiliriz.

Bende öğrensem iyi olacak yani sosyal faaliyet ve hobiler için harakete gecmek zor geliyor.fazlası yoruyor.ama yapmayinca evde de bunaliyor insan nasıl dengelenir bilmem

Bende öğrensem iyi olacak yani sosyal faaliyet ve hobiler için harakete gecmek zor geliyor.fazlası yoruyor.ama yapmayinca evde de bunaliyor insan nasıl dengelenir bilmem
Kişisel gelişim kısmında kendime bir topik açtım orda bir tablo yaptım günler ve hedeflerim sizde orda kendinize ait tabloyu oluşturabilirsiniz isterseniz böylece kat ettiğiniz mesafeyi de gözlemlemiş olursunuz

Aynı şeyleri yaşıyorum. Yol arkadaşı olabiliriz.

Tetikleyen ne oldu onu bulun ve çıkarın hayatınızdan .Yani durduk yere olmamıştır eminim .Kendinize sahip çıkın .Terkedilme yalniz kalma korkunuz var sanırım .Bi üstüne gidin bakalım duygularınızın .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…