- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi Kahvesever7
-
Unutamazsın, ama erkeklerin yüzde 98 inin (bence) izlediğini düşünürsen belki biraz rahatlarsın
Unutamazsın ama aldatmışta sayılmaz tabi 20 gün fazla gelmiş olmalıArkadaşlar ben tatile çıkmıştım. Eşim işi olduğu için gelemedi. Yırmı gun yoktum. Geldiğimde telefonunda garip linkler gördüm. Normalde adetim değildir bakmam ama baktım ki uygunsuz video izlemiş. Yanlış yaptım dogrusun falan dedi. Evi birbirine kattım. Çok sinirlendim. Daha önce bakmadım sen yoktun falan dedi. Gercekten daha önce hiç görmedim. Bundan sonra da bakmam dedi. Ama benim aklımdan çıkmıyor. Hiç beklemezdim. Bunu nasıl unutabilirim?
Normal geliyor fazlalaştıkça ondan olabilir belkiLimonsuzzcay aklıma bir şey takıldı?
Bizim başımıza bir olay gelse ve biz bunun başkalarının da başına geldiğini öğrendiğinizde niye rahatlarız?
Ohhh onlarda yaşamış diye mi ?
Bilemedim kız
Normalde adetim değildir telefonuna bakmam deyip, Sonra da gerçekten daha önceden hiç görmedim demek... hangi sözünüze inanalım? hangisi yalan hangisi gerçek? o kadar çok okuyorum ki ‘’tesadüfen gördüm.”, normalde bakmam ama o gün bakasım geldi’’ cümrlelerini. belli ki kurcalıyorsunuz işte neden böyle yazarsınız anlamam. Ben bakarım inkar da etmem. Didik didik ederim. Ne var bunda şaklayacakArkadaşlar ben tatile çıkmıştım. Eşim işi olduğu için gelemedi. Yırmı gun yoktum. Geldiğimde telefonunda garip linkler gördüm. Normalde adetim değildir bakmam ama baktım ki uygunsuz video izlemiş. Yanlış yaptım dogrusun falan dedi. Evi birbirine kattım. Çok sinirlendim. Daha önce bakmadım sen yoktun falan dedi. Gercekten daha önce hiç görmedim. Bundan sonra da bakmam dedi. Ama benim aklımdan çıkmıyor. Hiç beklemezdim. Bunu nasıl unutabilirim?
Ya esler hicc 15 20 gun ayri kalamazmi ailesine tatile yahut herhangi biyere gitmistir kadin adamin da azicik kendine malik olmasini beklerdim hemen ergenlik gbi ooo ev bos vakit iyi diye kalkip degerlenirme yapmasi gerekmez bana gore ..peki siz 20 gun neden evde yoktunuz?
Tatile cikmispeki siz 20 gun neden evde yoktunuz?
Ağzına sağlık. 20 gün gidilemez, tatil olmaz Doğum olur ölüm olur. Bu ne erkeğin keyfine göre mi gidelim bir yerlereYa esler hicc 15 20 gun ayri kalamazmi ailesine tatile yahut herhangi biyere gitmistir kadin adamin da azicik kendine malik olmasini beklerdim hemen ergenlik gbi ooo ev bos vakit iyi diye kalkip degerlenirme yapmasi gerekmez bana gore ..
Adam duvarlari falan kemirmez 20 gun yaomadi diye olmez de iradeli durabilirdi cok dayanlmayacak noktada zaten yaratls geregi uykuda olabilirdi ... diye dusunuyorum ama bu benim gorusum tabi... ha aldatma da sayilmaz elbet ama kadnlar olarak hassas ve inceyiz
Ya esler hicc 15 20 gun ayri kalamazmi ailesine tatile yahut herhangi biyere gitmistir kadin adamin da azicik kendine malik olmasini beklerdim hemen ergenlik gbi ooo ev bos vakit iyi diye kalkip degerlenirme yapmasi gerekmez bana gore ..
Adam duvarlari falan kemirmez 20 gun yaomadi diye olmez de iradeli durabilirdi cok dayanlmayacak noktada zaten yaratls geregi uykuda olabilirdi ... diye dusunuyorum ama bu benim gorusum tabi... ha aldatma da sayilmaz elbet ama kadnlar olarak hassas ve inceyiz
Aynen haklisin ayri gideceksin neden avleniyorsun demi20 30 gun attı duracaksak niye evlendik o zaman.
ben evlilerin 20 30 gun tatil vs diye ayrı kalmalarına şaşırıyorum cidden.
insan özler bir kere...
Cok haklisin canimO kadar büyütülecek bir mesele gibi görünmüyor...malesef çoğu bakıyor.bunu fiziken engellemek imkansız gibi birşey...kadınlar olarak yapabileceğimiz tek sey,o meretlere ihtiyaç hissettirmemek.yani öyle bir hale gelecek ki, "aman aman"diyecekler.
asla unutamazsinArkadaşlar ben tatile çıkmıştım. Eşim işi olduğu için gelemedi. Yırmı gun yoktum. Geldiğimde telefonunda garip linkler gördüm. Normalde adetim değildir bakmam ama baktım ki uygunsuz video izlemiş. Yanlış yaptım dogrusun falan dedi. Evi birbirine kattım. Çok sinirlendim. Daha önce bakmadım sen yoktun falan dedi. Gercekten daha önce hiç görmedim. Bundan sonra da bakmam dedi. Ama benim aklımdan çıkmıyor. Hiç beklemezdim. Bunu nasıl unutabilirim?
Bilip bilmeden konuşmayın evdeki net neye bakarsan reklam çıkıyor ben de eve kim gelirse gelsin reklam çıkmaya başlıyor öneri modunda öyle bakma kararı aldım.Aynen normalde hiç adetimiz değildir ama nasıl olduysa bişey dürtüyo 20 gün yoksun bu herif ne haltlar karıştırmış diye
asla unutamazsinunuttum sanirsin en guzel anda tekrar gelir aklina kabullenmeye calis birdaha yapmayacaksa
[/QUO
Daha önce hiç karşılaşmadım. Bir kere oldu dedi.
Bilip bilmeden cevap vermeyin. Wıfıde bir şeye bakınca reklam çıkıyor video reklamları bunlar ne diye merak ettim öyle öğrendim. Yargılamanız yanlış.İşin en komik tarafı böyle konularda şu "aslında hiiic huyum değildir, ama telefonunu karıştırdım" yalanıbence sizin yaptığınız onun yaptığından daha ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?