- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi Kahvesever7
-
Neden dalga geçiyorsunuz hanımefendi? Sürekli elimde olan telefonu karıştırmak adetim değil. Neden gerek duyuyum ki. Ay neden herkes ona takıldı. Ben gerçekten reklam önerisinden şüphe duydum yok böyle bir şey ya.Burdada hic kimsenin adeti degil esinin telefonunu karistirmak ama nedense hep bi kerelik bakiliyo ve hep bisey cikiyo sadece bu dikkatimi cekti
Teşekkür ederimKocaniz yapmayacak mi bundan sonra? Cok komiksiniz. Napacaksin yine yaparsa evimi terkediceksin? Ota .oka problem cikaran sinirlenen kadinlarin kocalari bi zaman sonra plof yaptiklarini anlayacak ve cok daha ciddi bi mevzu oldugunda bile takmayacak sizin bol keseden atip vurmalarinizi kirmalarinizi giderim demenizi.
Neden mumkun olmayacak bisey icin adama soz verdirdin? Ben bile bi kadin olarak kocami 1 hafta gormeyince zor dayaniyorum, uzerine atliyorum. Bi erkek 20 gun napar? Sozunu aldiysan o zmn sende bi adim at gerceklesme olasiligi yukselsin. Artik 20 gunluk tatile gitme.
Şimdi 20 gün boyunca siz yokmuşsunuz.
Adam 20 gün boyunca kendini tatmin etmek istemese kesin cinsel problemleri vardır.
Cinsel problemi yoksa tatmin olmak ister.
Napsın adam?
HAYALGÜCÜNE Mİ SIĞINSIN??????
Normal görülüyor o yuzden içim rahatlıyor biraz.Guzel dedin arkadasim.
"Kizlar 20 gun yoktum, kocami 20 gun 20 gece yanliz biraktim ama adamda hic bi tik olmamis, hic arzulama hic ihtiyac olmamis" diyen bi uyeye ben daha cok dertlenirim.
Yanımda da olmayacak. Beraber olsak yine yanımda derim, kilometrelerce uzakta. Ne anlatırsa onu bileceğim.
Ne yapıcaz böyle?
İnşallah yapmaz da erkek bunlar güven olmaz20 gün demeyin öyle şeyler, benim müstakbel eşim de uzakta çalışıyor, 20 günde bir gelebilecek evimize.
Daha evlenmeden korktum bu konudan.
Acaba o da?
Insan güdülmez derler bizim oralarda. Yapacak olan sutu bozuk olan.her turlu yaparN
aman onlar eşlerine kul köle olsun. Çok hakediyor erkekler. Yarın öbür gün aldatılınca da suçu kendinde bulur o tipler. 1 gece yanından gitti diye her haltı yiyen erkek var, ne yapalım o zaman. Yatıp kalkıp başlarında mı duralım demi.
Normalde adetim değildir bakmam
Normalde zaten bakmıyormuşsunuz, nasıl göreceksiniz ki?Gercekten daha önce hiç görmedim.
Bakın hanımefendi. Telefon elimin altında. Değişik reklamlar hiç görmedim. Zaten o zaman görsem bakardım emin olun. Geçmişini bile temizlememil eşim. Bu kadar abartacağımı da düşünmemiş. Silmemiş de. Sürekli bakan birisi olsam sizce silmez miydi? Neden inanmıyor kimse anlam veremiyorum. Neden ön yargılıyız. Neden benim soruma cevap vermiyorsunuz da buna takılıyorsunuz? Bu yazdıgınızın bana faydası yok ki?Normalde zaten bakmıyormuşsunuz, nasıl göreceksiniz ki?
Ben izleyemem malesefSen de izle
Ben bile izliyorum, ne var bundaArkadaşlar ben tatile çıkmıştım. Eşim işi olduğu için gelemedi. Yırmı gun yoktum. Geldiğimde telefonunda garip linkler gördüm. Normalde adetim değildir bakmam ama baktım ki uygunsuz video izlemiş. Yanlış yaptım dogrusun falan dedi. Evi birbirine kattım. Çok sinirlendim. Daha önce bakmadım sen yoktun falan dedi. Gercekten daha önce hiç görmedim. Bundan sonra da bakmam dedi. Ama benim aklımdan çıkmıyor. Hiç beklemezdim. Bunu nasıl unutabilirim?
Bakın telefon sürekli elimdedir. Bize gelen misafir bizim wıfıye bağlandığında çok baktığı site bile çıkar reklam olarak. Ben de makyaj videosu izlerken altta çıktı o şekilde aldım baktım geçmişe. Silmemiş bile. Çünkü daha önce hiç bakmadım. He böyle gereksiz biliye denk gelseydin bakardım tabi. Tepkimi belli ettim. Bu kadar abartacağımı düşünememiş. Ben de sakinleştim. Bir daha 20 gun gitmeme kararı aldım. Olay bu su anlık.Ortalığı dağıttın, bağırsın çağırdın, ee sonra ?
Gerçekten unutmayıp ne yapacaksın, bosayacak misin, her gün kavga mi edeceksin, yemeğini suyunu mu keseceksin ne yapacaksın ?
Bir b planı olmayan asla kırmızı çizgisi varmış gibi davranmasın.
Telefon kurcalamakta gereksiz bir davranış aldatmadan şüphe yoksa ?
Birdaha baktigini gorursen ne yaparsin ?Arkadaşlar ben tatile çıkmıştım. Eşim işi olduğu için gelemedi. Yırmı gun yoktum. Geldiğimde telefonunda garip linkler gördüm. Normalde adetim değildir bakmam ama baktım ki uygunsuz video izlemiş. Yanlış yaptım dogrusun falan dedi. Evi birbirine kattım. Çok sinirlendim. Daha önce bakmadım sen yoktun falan dedi. Gercekten daha önce hiç görmedim. Bundan sonra da bakmam dedi. Ama benim aklımdan çıkmıyor. Hiç beklemezdim. Bunu nasıl unutabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?