• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bence ben haklıyım... sizce?

Ne ozuru ya bosverin.Belli ki bilincsiz bir kadin yarin sizin cocugunuza da boyle yapar..Kesin iliskiyi olsun bitsin belli ki tarzlariniz bambaska

Bir 6 kişilik arkadaş grubum var 5senedir beraberiz...malum hastalık yüzünden uzun süredir görüşemiyorduk (görüntülü arama oluyordu)
Cumartesi akşamı buluşup oturalım dedik,bir arkadaşımız evine kabul etti,buluştuk .... ev sahibi arkadaşın 2 oğlu var 4 ve 8 yaşlarında maşallah çok da cana yakın,güzel çocuklar... grubumuzda ki abla dediğimiz,benim de gerçekten çok sevdiğim değer verdiğim arkadaş 4 yaşındaki oğlanı seviyordu... ama bence hoş olmayan tarz da yani çocuğun malum bölgesini sıkarak,vurarak (acıtacak kadar değil) seviyor...oğlan da gülüyor ama ben nedense irite oldum,içim bi garip oldu.... abla öyle sevme çocuğu ya dedim ... baksana gülüyo canını yakmıyorum dedi... olsun yapma normal bişey sanır başkası da yapsa sesi çıkmaz çocuğun dedim .... anam bir celallendi "sen beni ne yerine koyuyorsun farkındamısın? dul kadınım diyemi falan zırvalamaya başladı...abla yapma ne alaka ben senin için söylemedim ki ortalık pislik kaynıyo dedim ama dinleyen kim... 2 saat demogoji yaptı,ortam buz kesik bir biçimde oturduk ama erken kalkıp ayrıldım... sabahtan beri kızlar beyni mi yedi özür dile,büyük o diye .....birisi diyo "haklısın ama yine de özür dile" biri diyo annesi varken sen niye karıştın boşvercektin" ki annesi yanımızda değil mutfakta hazırlık yapıyordu,odaya geldiğinde bizim muhabbetin ortaya düştü ne yapacağını şaşırdı yazık,evsahibi olduğundan da "tamam gerilmeyin kapatalim" demekten ileri gitmedi ...şimdi kızlar da arkadaşliğımız bozulmasın,grup dağılmasın diye benden özür dilememi bekliyorlar abla da özür dilesin beni çok kırdı diyip duruyormuş...ben özür dilemem diyorum çünkü haklıyım kırılacak birşey yok, sert çıkışıp söylemedim düzgün bir dille söyledim... bir tarafımda kızım ne işine giriyo da maydanoz oluyon diye kendime kızıyorum...onca senenin hatrına yaşına da verip özür dilesemmi taviz vermeyip küsen küssün biten bitsin mi desem?
😱Resmen tacizde bulunmuş, yaşlı dedelerin torunlarına bunu yaptığını duymuştum fakat bi kadın bunu nasıl normalleştirerek yapar ki :(
5 senedir arkadaşınızmış, bu ablanızın bu tarz pot kırmalarına ilk defamı şahit oldunuz?
Özür dilemeyin, özür dileseniz dahi arkadaşlığınız arkadaş gibi devam etmeyecektir, artık içiniz almaz.

Ne özür dileyeceksin ya. Allahın istismarcı sapığına bak sen bir de üste çıkmaya çalışıyor. Bildiğin çocuğu taciz etmiş, özel bölgesini sıka sıka sevmiş. Böyle sevmek mi olur, sapık.

Sana sapıkmı dedim abla falan dedim ama itiraf edeyim kalbimin ufacık yerinde de sapıklık dedim yani ... eskiler böyle severmiş biz hep böyle gördük dedi ama e ben de seni öyle severken gördüm "aa demek çocuk böyle sevilir" diyip cocuğun şeylerini sevesim gelmedi, aksine midem bulandı diyemedim tabi ona yanıyorum

Asla dileme haklisin. Böyle cahiller yüzünden çocuklar büyük tehlikede. Anne de baya normal davranmış kim ki başkasinin çocugunu ellereyek seviyor bir de kafayi yemiş bunlar.

😱Resmen tacizde bulunmuş, yaşlı dedelerin torunlarına bunu yaptığını duymuştum fakat bi kadın bunu nasıl normalleştirerek yapar ki :KK43:
5 senedir arkadaşınızmış, bu ablanızın bu tarz pot kırmalarına ilk defamı şahit oldunuz?
Özür dilemeyin, özür dileseniz dahi arkadaşlığınız arkadaş gibi devam etmeyecektir, artık içiniz almaz.

Yok artık ne ona nede diğerlerine karşı iyi olamam içim soğudu... bir kaç defa benim yanım da bel altı şaka yapmıştı garipsemiştim o zaman kızlar "o hooo bizimleyken daha neler çıkıyo da sen bekar kızsın diye senin yanında daha dikkatli" demişler di... bende öyle aman edepli mutasıp aile kızı havalarında değilim yalan yok ama çok ağır bel altı şakalarına yatak odası muahbbetlerine girişmem

Sana sapıkmı dedim abla falan dedim ama itiraf edeyim kalbimin ufacık yerinde de sapıklık dedim yani ... eskiler böyle severmiş biz hep böyle gördük dedi ama e ben de seni öyle severken gördüm "aa demek çocuk böyle sevilir" diyip cocuğun şeylerini sevesim gelmedi, aksine midem bulandı diyemedim tabi ona yanıyorum
Böyle olacağını bilmiyordunuz ki, bilseydiniz eminim söylerdiniz. Ve evet sapıklık, madem öyle kendisi neden genç kızını koruyormuş onu da bi sorun bakalım. Kendi çocuğuna yapılmasını istermiymiş acaba. Kelimenin tam anlamıyla sapık, hiç kibarlaşıp kelimeyi seyreltmeye gerek yok. S A P I K. Bu kadar.

Bir 6 kişilik arkadaş grubum var 5senedir beraberiz...malum hastalık yüzünden uzun süredir görüşemiyorduk (görüntülü arama oluyordu)
Cumartesi akşamı buluşup oturalım dedik,bir arkadaşımız evine kabul etti,buluştuk .... ev sahibi arkadaşın 2 oğlu var 4 ve 8 yaşlarında maşallah çok da cana yakın,güzel çocuklar... grubumuzda ki abla dediğimiz,benim de gerçekten çok sevdiğim değer verdiğim arkadaş 4 yaşındaki oğlanı seviyordu... ama bence hoş olmayan tarz da yani çocuğun malum bölgesini sıkarak,vurarak (acıtacak kadar değil) seviyor...oğlan da gülüyor ama ben nedense irite oldum,içim bi garip oldu.... abla öyle sevme çocuğu ya dedim ... baksana gülüyo canını yakmıyorum dedi... olsun yapma normal bişey sanır başkası da yapsa sesi çıkmaz çocuğun dedim .... anam bir celallendi "sen beni ne yerine koyuyorsun farkındamısın? dul kadınım diyemi falan zırvalamaya başladı...abla yapma ne alaka ben senin için söylemedim ki ortalık pislik kaynıyo dedim ama dinleyen kim... 2 saat demogoji yaptı,ortam buz kesik bir biçimde oturduk ama erken kalkıp ayrıldım... sabahtan beri kızlar beyni mi yedi özür dile,büyük o diye .....birisi diyo "haklısın ama yine de özür dile" biri diyo annesi varken sen niye karıştın boşvercektin" ki annesi yanımızda değil mutfakta hazırlık yapıyordu,odaya geldiğinde bizim muhabbetin ortaya düştü ne yapacağını şaşırdı yazık,evsahibi olduğundan da "tamam gerilmeyin kapatalim" demekten ileri gitmedi ...şimdi kızlar da arkadaşliğımız bozulmasın,grup dağılmasın diye benden özür dilememi bekliyorlar abla da özür dilesin beni çok kırdı diyip duruyormuş...ben özür dilemem diyorum çünkü haklıyım kırılacak birşey yok, sert çıkışıp söylemedim düzgün bir dille söyledim... bir tarafımda kızım ne işine giriyo da maydanoz oluyon diye kendime kızıyorum...onca senenin hatrına yaşına da verip özür dilesemmi taviz vermeyip küsen küssün biten bitsin mi desem?
Bence son derece haklısınız. İsterse en yakın arkadaşım olsun isterse annem babam, kimseye çocuğumu öyle sevmesine izin vermem. Bunun iyi niyeti olmaz ki zaten. Öyle çocuk mu sevilir. Bence özür dilemeniz gereken bir durum yok. Arkadaşlarınız çok zorluyorsa da açın bu yorumları gösterin ki sizi boş yere özür diletme durumunda bırakmasınlar sizi. O durumda olayı normalleştirip ses çıkarmayarak kendileri hata yapmışlar bence.

Arkadaşınız bence anladı niyetinizi ama zoruna gitti. Siz seviyeli bir şekilde onu kırmadan uyardiysaniz ve kendinizden eminseniz sakin özür dilemeyin. Yarası vardı gocundu cNi patlamak istemiş. Ayrıca ortada özür dilenecek bı durumda yok yüz bulamadı diye özür bekliyor bence, hepsi bu kadar. Arkadaşlarınıza da "ben özür dileyecek birşey yapmadım kızlar, çocuğun iyiliği için konuştum,ona imada bulunmadım. O yanlış anladı ise suç benim değil. Tantana çıkaran o asıl kusura bakmayın şahsıma saldırı gibi alındım abarttım demesi lazım. Ayrıca bu işler yaşa bakmaz, büyükler hiç mi hata yapıp küçüklerden özür dilemez? Benimde yaşım çoğu arkadaşımdan büyük ne münasebet yani, yaşım büyük diye ağa mi oldum pasami

Özür falan dilemeyin siz doğru olanı söylemişsiniz. Hatalı olan o.
4 yaşın da ki çocuk özel bölgesine dokunulunca tepki vermiyor yazık ki anne bunu öğretmemiş.
2 yaşında biliyordu benimkiler, özel bölgeye başkasının dokunmaması gerektiğini.

Ozur dilemeyin , boyle arkadasiniz da olmasin zaten , yuh ya sene olmus 2020 erkek cocugunu pipisini tutarak seven mahlukatlarla dolu ortalik

Arkadaşınız bence anladı niyetinizi ama zoruna gitti. Siz seviyeli bir şekilde onu kırmadan uyardiysaniz ve kendinizden eminseniz sakin özür dilemeyin. Yarası vardı gocundu cNi patlamak istemiş. Ayrıca ortada özür dilenecek bı durumda yok yüz bulamadı diye özür bekliyor bence, hepsi bu kadar. Arkadaşlarınıza da "ben özür dileyecek birşey yapmadım kızlar, çocuğun iyiliği için konuştum,ona imada bulunmadım. O yanlış anladı ise suç benim değil. Tantana çıkaran o asıl kusura bakmayın şahsıma saldırı gibi alındım abarttım demesi lazım. Ayrıca bu işler yaşa bakmaz, büyükler hiç mi hata yapıp küçüklerden özür dilemez? Benimde yaşım çoğu arkadaşımdan büyük ne münasebet yani, yaşım büyük diye ağa mi oldum pasami

Hatta benden önce orda anne olan 1 arkadaş daha vardı onun atılıp konuşması gerekir di ki çocuğü konusun da baya hassas ... ama işte ben onun tepki vermesini bekleyip sussaydım o da sesini çıkarmamış olacaktı ben kendi kendi mi yiyecektim niye sustum diye... hatta gerçekten sapıkta bizmi farkedemiyoruz diye doldururdum kendimi ama ne yalan söyleyim yaptığı sapıklık yani

Kesinlikle yapılmaması gereken bir hareket öyle çocuk sevilmez

Ozur dilemeyin , boyle arkadasiniz da olmasin zaten , yuh ya sene olmus 2020 erkek cocugunu pipisini tutarak seven mahlukatlarla dolu ortalik

Yok bu saatten sonra o gelip "fazla yükseldim haklıydın aslında özür dilerim" dese abla bu saatten sonra muhattab olmayalım derim

hic kimse kimsenin cocuguna asla dokunmasin hatta kendi cocugumuza dahi dokunurlen dikkat etmeliyiz..sahsen bende cok rahatsiz olur, bende iki cift laf ederim..
ayrica kesinlikle ozur dilemeyin,konuyu saptirip dulluguna getirdigine gore saglikli dusunmeyen cahil bir insanmis..
hatta onunla butun iliskinizi kesin derim..

Gayri ihtiyari, alışkanlıktan ötürü yapılmış bir eş hareketi olsa siz söylediğiniz anda “ ay hiç düşünemedim, çok haklısın, etraf pedofili dolu, böyle sevmemek lazım işte alışkanlık.” der, yaptığının yanlış olduğunu çocuğa anlatır ve olayı uzatmazdı.
Ya Yavuz hırsız ev sahibini bastırır mantığında hareket edip, yaptığından utandığı ve geri adım atmak istemediği için böyle davrandı ya da niyeti pis.
Kesinlikle özür dilemeyin. Koca koca insanlar laf duymasın, yok kırgınlık olmasın, yok “ya öyle değilse?” diye diye ne çocuklar yitip gitti. Asla özür dilemeyin.

Ellerinizden öpüyorum. Sonuna kadar haklısınız. Ağzınıza sağlık. Alsa özür de dilemeyin. Siz olması gerekeni söylemişsiniz. Tiksiniyorum erkek çocuklarının cinsel organına tapan salaklardan. Bir pipi muhabbetidir gidiyor erkek çocuk doğunca. Allah ım yine beynim attı.

Bir cocugu cinsel uzvubdan sevmek hic aklima gelmez hele vu uyarisi sonrasi dulluk mulluk ne ilgisi var nasil cekmis öyle
Hakliya haklı haksiza haksiz denmeyen ortamlari hic sevmem onlar sizi birakacak büyük ihtimal bence siz erken davrann

Hem özür dilemem hem de beni hatalı görenlere güzel bi döşerim gruptan da çıkarım peh
Ayrıca güzel bi mesaj kopyalarım google dan istismarla alakalı :KK66:

Tabii ki siz haklısınız. Özür dilemeyin bence. Yaşla olmuyor bu işler.
Kazık kadar kadın kaç yaşında olursa olsun hiç kimsenin mahrem bölgelerine dokunulmayacağını bilmiyorsa kendi problemi. Üstelik karşısındaki çocuğa çok yanlış bir mesaj veriyor.
Özür dilenecek bir şey söylememişsiniz ve kendisi de özrü hak eden kapasitede değil zaten.

Back
X