- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem özür dilemem hem de beni hatalı görenlere güzel bi döşerim gruptan da çıkarım peh
Ayrıca güzel bi mesaj kopyalarım google dan istismarla alakalı![]()
Yaptığı yanlış olabilir ama sanki kadına tacizci demiş kadar olmuş. Çünkü hassas bir konu. Keşke yaptığı hareketi doğrudan eleştirmeden, senin içinde kötülük yok biliyorum ama diyerek çocuk psikolojisinden girerek yabancı insanlar yaptığında normal sanabilir gibisinden devam etseydiniz.
Karşılıklı geri adım atmadığınıza göre söylediğiniz kadar sevip değer vermiyorsunuz arkadaşlığınıza. Eğer gerçekten arkadaşlığınızın devam etmesini isteseydiniz bir şekilde orta yolu bulmaya çalışırdınız.
Asla özür dileme arkadaşlarında nasıl insan anlamadım tam tersi seni tutacaklarına. Manyak mj sevecek çocuğun orası mı kalmış? Sakın özür dileme sen haklısın çok ta iyi söylemişsin bravoBir 6 kişilik arkadaş grubum var 5senedir beraberiz...malum hastalık yüzünden uzun süredir görüşemiyorduk (görüntülü arama oluyordu)
Cumartesi akşamı buluşup oturalım dedik,bir arkadaşımız evine kabul etti,buluştuk .... ev sahibi arkadaşın 2 oğlu var 4 ve 8 yaşlarında maşallah çok da cana yakın,güzel çocuklar... grubumuzda ki abla dediğimiz,benim de gerçekten çok sevdiğim değer verdiğim arkadaş 4 yaşındaki oğlanı seviyordu... ama bence hoş olmayan tarz da yani çocuğun malum bölgesini sıkarak,vurarak (acıtacak kadar değil) seviyor...oğlan da gülüyor ama ben nedense irite oldum,içim bi garip oldu.... abla öyle sevme çocuğu ya dedim ... baksana gülüyo canını yakmıyorum dedi... olsun yapma normal bişey sanır başkası da yapsa sesi çıkmaz çocuğun dedim .... anam bir celallendi "sen beni ne yerine koyuyorsun farkındamısın? dul kadınım diyemi falan zırvalamaya başladı...abla yapma ne alaka ben senin için söylemedim ki ortalık pislik kaynıyo dedim ama dinleyen kim... 2 saat demogoji yaptı,ortam buz kesik bir biçimde oturduk ama erken kalkıp ayrıldım... sabahtan beri kızlar beyni mi yedi özür dile,büyük o diye .....birisi diyo "haklısın ama yine de özür dile" biri diyo annesi varken sen niye karıştın boşvercektin" ki annesi yanımızda değil mutfakta hazırlık yapıyordu,odaya geldiğinde bizim muhabbetin ortaya düştü ne yapacağını şaşırdı yazık,evsahibi olduğundan da "tamam gerilmeyin kapatalim" demekten ileri gitmedi ...şimdi kızlar da arkadaşliğımız bozulmasın,grup dağılmasın diye benden özür dilememi bekliyorlar abla da özür dilesin beni çok kırdı diyip duruyormuş...ben özür dilemem diyorum çünkü haklıyım kırılacak birşey yok, sert çıkışıp söylemedim düzgün bir dille söyledim... bir tarafımda kızım ne işine giriyo da maydanoz oluyon diye kendime kızıyorum...onca senenin hatrına yaşına da verip özür dilesemmi taviz vermeyip küsen küssün biten bitsin mi desem?
Ellerinizden öpüyorum. Sonuna kadar haklısınız. Ağzınıza sağlık. Alsa özür de dilemeyin. Siz olması gerekeni söylemişsiniz. Tiksiniyorum erkek çocuklarının cinsel organına tapan salaklardan. Bir pipi muhabbetidir gidiyor erkek çocuk doğunca. Allah ım yine beynim attı.
Bir 6 kişilik arkadaş grubum var 5senedir beraberiz...malum hastalık yüzünden uzun süredir görüşemiyorduk (görüntülü arama oluyordu)
Cumartesi akşamı buluşup oturalım dedik,bir arkadaşımız evine kabul etti,buluştuk .... ev sahibi arkadaşın 2 oğlu var 4 ve 8 yaşlarında maşallah çok da cana yakın,güzel çocuklar... grubumuzda ki abla dediğimiz,benim de gerçekten çok sevdiğim değer verdiğim arkadaş 4 yaşındaki oğlanı seviyordu... ama bence hoş olmayan tarz da yani çocuğun malum bölgesini sıkarak,vurarak (acıtacak kadar değil) seviyor...oğlan da gülüyor ama ben nedense irite oldum,içim bi garip oldu.... abla öyle sevme çocuğu ya dedim ... baksana gülüyo canını yakmıyorum dedi... olsun yapma normal bişey sanır başkası da yapsa sesi çıkmaz çocuğun dedim .... anam bir celallendi "sen beni ne yerine koyuyorsun farkındamısın? dul kadınım diyemi falan zırvalamaya başladı...abla yapma ne alaka ben senin için söylemedim ki ortalık pislik kaynıyo dedim ama dinleyen kim... 2 saat demogoji yaptı,ortam buz kesik bir biçimde oturduk ama erken kalkıp ayrıldım... sabahtan beri kızlar beyni mi yedi özür dile,büyük o diye .....birisi diyo "haklısın ama yine de özür dile" biri diyo annesi varken sen niye karıştın boşvercektin" ki annesi yanımızda değil mutfakta hazırlık yapıyordu,odaya geldiğinde bizim muhabbetin ortaya düştü ne yapacağını şaşırdı yazık,evsahibi olduğundan da "tamam gerilmeyin kapatalim" demekten ileri gitmedi ...şimdi kızlar da arkadaşliğımız bozulmasın,grup dağılmasın diye benden özür dilememi bekliyorlar abla da özür dilesin beni çok kırdı diyip duruyormuş...ben özür dilemem diyorum çünkü haklıyım kırılacak birşey yok, sert çıkışıp söylemedim düzgün bir dille söyledim... bir tarafımda kızım ne işine giriyo da maydanoz oluyon diye kendime kızıyorum...onca senenin hatrına yaşına da verip özür dilesemmi taviz vermeyip küsen küssün biten bitsin mi desem?
Asla özür dileme arkadaşlarında nasıl insan anlamadım tam tersi seni tutacaklarına. Manyak mj sevecek çocuğun orası mı kalmış? Sakın özür dileme sen haklısın çok ta iyi söylemişsin bravo
Çok zor bir durum, yaptığı hareket yanlış
Son zamanlarda fazlaca gündeme gelen konu ama belli yaşın üstündekilerde bu alışkanlık var, misal rahmetli annem derdi ki bebeklerin ağzı yüzü öpülmez,ellenmez çok sevmek istiyorsanız ayaklarını sevin yada ensesinden öpün ya da yeğenlerimi popolarına vurarak severdi. Ama biz küçükken kimsenin kucağına almasına izin vermezdi, en küçük kardeşimden hatırlarım aman ağlar şimdi almayın kucağınıza derdi yabancılara yani kendince koruma yöntemleri vardı ama bu kadar bilinçli değildi eski insanlar. O yüzden kadına sapık falan diyemem. Lakin bu devrin şartlarında hem annesinin daha dikkatli olması hemde çocuğa öğretilmiş olması gerekirdi. En küçük yeğenim 4,5 yaşında aile içinde yaşlı halaları var özel bölgesine dokunup sevmek isterlerse kaşlarını çatıp elleme , anneme söyleyeceğim diyor. Özür konusuna gelince, bu şekilde uyarılmak insanları incitebiliyor, arkadaşınız fazla abartmış durumu, bence özür dilenecek bir durum yok, şahsına kötü laf edilmemiş arkadaşlığı devam ettirmek istiyorsanız kusura bakma hala fikrim bu kırılmanı istemedim ama yanlış anladın minvalinde cümle kurabilirsiniz
Çocukları şöyle seven tipleri anlayamıyorum. Ne gereksiz ne iğrenç bir davranış. Gerçi ona sevmek bile denmez. Siz haklısınız. Birde zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmış dul kadın falan. Hiç alakasız yani. Konuyu nereden nereye çekmiş. Uğraşmayın bence.
Ayy pipi olduğunu anlamadım poposuna vurdu falan sandım o da anormal tabii ama pipi sevmek nedir yahu ben ilk defa duyuyorum nasıl bir iğrençlik o? Dullukla konunun ne ilgisi var ayrıca? Bence görüşmeyin özür falan da dilemeyin tabii ki.
Keske videoya cekseydiniz gozumde canlandi da ayip videoyu izletip abla disaridan biri gibi bak ne dusunursun deseydinYok popo olsa belki ses çıkarmazdım ....ohhh ohhh diye çocuğun şeyini okşadı ya aklıma geldikçe midem çalkalanıyor...dulluğü hangi kafayla konuya soktu aklım zaten almıyor.... alıyor da konduramiyorum hala
Hayır bu maydanoz olayı değil ki. Bu konu kimsenin susmaması gereken bir konu. Ailesi bile yapmamalı iken o kim de cesaret ediyor? Sen çok doğru söylemişsin. Başkası yapınca normal sanıcak çocuk. Belki o Kadın bile pedofili. Nerden bilebilirsin. Bırak konuşsunlar asla zerre umursama BileŞuan whatsapp da hepsi çevrim içi büyük ihtimal konuyu konuşuyorlar ... beni suçladıklarını sanmıyorum ama ablanın da gazını aldıklarından eminim...ben yapmam gerekeni yaptım pişman değilim... bazen diyorum her seye maydanoz olma diye ama sonra yok kızım ya sen yine bildiginden şaşma
Ozur dilemezdim, net. Bu ne sacma bir sevis sekli. Aklini basina alsin, yasinin kadini olsun. Bu nedir yahu.Bir 6 kişilik arkadaş grubum var 5senedir beraberiz...malum hastalık yüzünden uzun süredir görüşemiyorduk (görüntülü arama oluyordu)
Ozur dilemezdim, net. Bu ne sacma bir sevis sekli. Aklini basina alsin, yasinin kadini olsun. Bu nedir yahu.