Bence ben haklıyım... sizce?

şimdi kızlar da arkadaşliğımız bozulmasın,grup dağılmasın diye benden özür dilememi bekliyorlar abla da özür dilesin beni çok kırdı diyip duruyormuş..

Şöyle de saçma bir şey yok, evladı taciz edilen de mi ısrar edenlerin arasında özür dileyiver filan mı diyor yoksa?
Tek bu kadın değil, gruptaki diğer kızlarla da samimiyetimi sorgularım şahsen, yani şu aptallıktaki insanların yanında işim ne diyerek.

Özür dilemeyin tabii ki, ayrıca "Dul olduğum için mi?" filan diye karıştırması da size ayrı hakaret, kombo cahillik.

Son düzenleme:

Bende anlamiyorum orası neden sevilir sapıklıktan mı cahilikten mi...bu devirde çocukların başını okşamak bile cesaret ister... aman yanlış anlamasin ailesi der insan... zaten kayıp olarak değil kurtuluş olarak görüyorum diğer kızlarında ne düşündüğü ne dediği umrumda değil ...ben hepsiyle görüşmeyi keserim şu saatten sonra

Ne değişik kadın ya sevecek başka yerini bulamamış mı?bir de sorunları var galba ne alaka bu olayın dul olmakla..ilginç kadın

Evet annede özür de diyor... ben annesiyim kotü niyeti olsa senden önce ben sezerim,hissederim diyor...yahu sen yoktun yanımızda zaten ben taciz ettin demedim abla yapma cocuk alışır,normal algılar dedim diyorum yok anlamiyor...bende anlatmayı bıraktım ne düşünürseniz düşünün benim içim rahat dedim ....onlar hala yılların hatrı ,yaşına hürmet zırvalığındalar

Ne değişik kadın ya sevecek başka yerini bulamamış mı?bir de sorunları var galba ne alaka bu olayın dul olmakla..ilginç kadın

Bende bir alaka kuramadım dul olmasıyla ama o saniyeler içinde kurdu ,yazdı oynadı...hiç bu kafada bir kadın olduğunu bilmezdim benim için büyük hayal kirıklığı ... yazık onca sene sayıp sevmeme

Eşime anlattım tabiki sapiksin diyor çocuğa hicmi ikaz etmemiş çocuk kaçmıyor resmen taciz.

Eşime anlattım tabiki sapiksin diyor çocuğa hicmi ikaz etmemiş çocuk kaçmıyor resmen taciz.

Ne anne ne de baba kesinlikle birşey ögretmemiş yoksa o cocuk okadarına izin vermezdi yani...kacmasa bile gülmek yerine mızmızlanırdı...valla ben ne erkek çocuğun nede kız çocuğunun oralarının okşanarak sevildiğini görmedim gördüğüm en uç sevme şekli ısırarak sevmek ki şu dönemlerde onu bile yapmıyorlar

Koskoca kadin ozel bolgeye dokunulmamasi gerektigini bilmiyor muymus? Hic sanmam. O cocugun bilincaltina neler soktu simdi. Cocugun dokunulacak baska yerini bulamamis mi? Kadin resmen sapik ve cocugu taciz etmis. Boyle birinden neden ozur dileyecekmissiniz onu anlamadim. Grup dagilmasin diye mi? Tacizci biriyle hic arkadas olmam, ozur dilemem, hatta bu konuda tacizciye karsi susan ve de benden ozur dilememi bekleyen digerleriyle de gerekirse arkadasigimi keserim. Olayi normallestirmeye calismak bu. Guya siz ozur dilerseniz kadin tacizci olmaktan kurtulmus olacak ama resmen cocugu taciz etmis. Bu olay normal degil. Normal bir insanin yapacagi birsey degil. Bir de bosanmisligiyla baglanti kurmaya calismis ruh hastasi. Kesinlikle ozur dilemeyin. Bu olayi normallestiriyorlarsa digerleri ile de gorusmeyi kesin gerekirse. Artik bu kadinla araniz eskisi gibi olmaz, mumkunse de hic olmasin zaten. Pis sapik kadin.

Son düzenleme:
haklısın valla böyle sığ düşünceli insanlarla geçirilen zamana ve bozulan sinirlere yazık.yalnız yürümek alışveriş yapmak kitap okumak güzel bir film izlemeyi yeğlerim bu kuru kalabalıktansa

Haklısın. Ayrıca özür diledim benden diyen bı insandan asla özür dilemem. O sizden dilesin . Müge anlı izlesin biraz.

Çocuğunu eğitmedi çünkü anneside cahil. Kiz çocuğu olsaydı bakın nasil bağırıyordu özel bölgesine dokunulunca. Ama o erkek çocuğu ya ona hicbirsey olmaz diye düşünüyor annesi belliki. Ayrıca kadının yaptığı iğrenç isterse 80 yaşında olsun ne demek çocuğun özel bölgesine dokunmak! Cocuk gülmüş, bu demek oluyor ki artik birisi yapınca tepki vermeyecek.. ah ah o anneye ne demeli! Ordaki tepki vermeyen kadınlara ne demeli.. siz haklısınız kesinlikle özür dilemeyin

özur dilemek yerine kendinizi ifade eden bir mesaj atilabilir belki.
yani kendisinin sapik olmadigini ima etmediginizi uzmanlarinda cocuklarin bu sekilde sevilmemesi konusunda uyarida bulunduklarini amacinizin bunu anlatmak oldugunu bildirir tarzda bir mesaj olabilir belki eger sevdiginiz hatiri sayilir bir arkadasjnizsa

Özel bölgeyi sıkarak sevmek nedir yaa şok içindeyim. Başlarım büyüklüğe de gruba da. Özür dileyecek kişi siz değilsiniz. Orada çocuğun hakkını koruduğunuz için ben annesinin yerinde olsam arkanızda durur teşekkür ederdim. Sevmenin de adabı var. Ya hakkaten düşünemedim diyeceği yerde özür bekliyor bir de!

Bende benzer bir şey yaşamıştım sizin gibi manipülasyona maruz kaldım.Bİr dedim bin an işittim yani.Gruptaki arkadaşlar hep o kişinin onlara da o şekilde davrandığını iddia ediyorlardı öncesinde.Kavga ettiğimizde de özelden haklı olduğumu söyleyebildiler ancak...
Sallayın kendisi demogoji ustası seviye yerlerde bu tiplerle yarın çocuğumu aynı ortama asla sokmazdm ben.Yalnz kalmayı yeğlerim zira cahillik akıyo ev sahibi ve dul ablanızdan.Dulluğa dem vurması da ayrıca düşündürücü ya neyse.

Bende bir alaka kuramadım dul olmasıyla ama o saniyeler içinde kurdu ,yazdı oynadı...hiç bu kafada bir kadın olduğunu bilmezdim benim için büyük hayal kirıklığı ... yazık onca sene sayıp sevmeme
Boşver sen haklısın

Düşünsenize bir adam bir kız çocuğunun özel bölgesini elleyip sevdiğini...
Hemen pedofil diye linç ederiz. Ama bir kadın bir erkek çocuğunun şeyinin elleyip oynayınca "normal" oluyor. Sapığın erkeği kadını olmaz. Kadın pedofiler en çok 9 yaş altı erkek çocuklarını taciz/tecavüz edermiş. Miğdem bulandı. Kusura bakma tüküresim geldi o sübyancı hayvanın yüzüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…