- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
şimdi kızlar da arkadaşliğımız bozulmasın,grup dağılmasın diye benden özür dilememi bekliyorlar abla da özür dilesin beni çok kırdı diyip duruyormuş..
Başka sevcek yerimi kalmadı Allah aşkına? Bu ne ciddiyetsizliktir insanlar bas bas bagiriyor cocuklarınıza sahip cıkın diye. Evet büyük birsey degil tabi ki ama bu cocugun aklında kalır. İyi yapmissiniz özür dileyecek hicbirsey yok. Koparsa kopsun bağlar böyle zihniyetli biri icin cok büyük bi kayıp yaşamazsınız..
Ne değişik kadın ya sevecek başka yerini bulamamış mı?bir de sorunları var galba ne alaka bu olayın dul olmakla..ilginç kadınBir 6 kişilik arkadaş grubum var 5senedir beraberiz...malum hastalık yüzünden uzun süredir görüşemiyorduk (görüntülü arama oluyordu)
Cumartesi akşamı buluşup oturalım dedik,bir arkadaşımız evine kabul etti,buluştuk .... ev sahibi arkadaşın 2 oğlu var 4 ve 8 yaşlarında maşallah çok da cana yakın,güzel çocuklar... grubumuzda ki abla dediğimiz,benim de gerçekten çok sevdiğim değer verdiğim arkadaş 4 yaşındaki oğlanı seviyordu... ama bence hoş olmayan tarz da yani çocuğun malum bölgesini sıkarak,vurarak (acıtacak kadar değil) seviyor...oğlan da gülüyor ama ben nedense irite oldum,içim bi garip oldu.... abla öyle sevme çocuğu ya dedim ... baksana gülüyo canını yakmıyorum dedi... olsun yapma normal bişey sanır başkası da yapsa sesi çıkmaz çocuğun dedim .... anam bir celallendi "sen beni ne yerine koyuyorsun farkındamısın? dul kadınım diyemi falan zırvalamaya başladı...abla yapma ne alaka ben senin için söylemedim ki ortalık pislik kaynıyo dedim ama dinleyen kim... 2 saat demogoji yaptı,ortam buz kesik bir biçimde oturduk ama erken kalkıp ayrıldım... sabahtan beri kızlar beyni mi yedi özür dile,büyük o diye .....birisi diyo "haklısın ama yine de özür dile" biri diyo annesi varken sen niye karıştın boşvercektin" ki annesi yanımızda değil mutfakta hazırlık yapıyordu,odaya geldiğinde bizim muhabbetin ortaya düştü ne yapacağını şaşırdı yazık,evsahibi olduğundan da "tamam gerilmeyin kapatalim" demekten ileri gitmedi ...şimdi kızlar da arkadaşliğımız bozulmasın,grup dağılmasın diye benden özür dilememi bekliyorlar abla da özür dilesin beni çok kırdı diyip duruyormuş...ben özür dilemem diyorum çünkü haklıyım kırılacak birşey yok, sert çıkışıp söylemedim düzgün bir dille söyledim... bir tarafımda kızım ne işine giriyo da maydanoz oluyon diye kendime kızıyorum...onca senenin hatrına yaşına da verip özür dilesemmi taviz vermeyip küsen küssün biten bitsin mi desem?
Şöyle de saçma bir şey yok, evladı taciz edilen de mi ısrar edenlerin arasında özür dileyiver filan mı diyor yoksa?
Tek bu kadın değil, gruptaki diğer kızlarla da samimiyetimi sorgularım şahsen, yani şu aptallıktaki insanların yanında işim ne diyerek.
Özür dilemeyin tabii ki, ayrıca "Dul olduğum için mi?" filan diye karıştırması da size ayrı hakaret, kombo cahillik.
Ne değişik kadın ya sevecek başka yerini bulamamış mı?bir de sorunları var galba ne alaka bu olayın dul olmakla..ilginç kadın
Eşime anlattım tabiki sapiksin diyor çocuğa hicmi ikaz etmemiş çocuk kaçmıyor resmen taciz.
haklısın valla böyle sığ düşünceli insanlarla geçirilen zamana ve bozulan sinirlere yazık.yalnız yürümek alışveriş yapmak kitap okumak güzel bir film izlemeyi yeğlerim bu kuru kalabalıktansaŞöyle de saçma bir şey yok, evladı taciz edilen de mi ısrar edenlerin arasında özür dileyiver filan mı diyor yoksa?
Tek bu kadın değil, gruptaki diğer kızlarla da samimiyetimi sorgularım şahsen, yani şu aptallıktaki insanların yanında işim ne diyerek.
Özür dilemeyin tabii ki, ayrıca "Dul olduğum için mi?" filan diye karıştırması da size ayrı hakaret, kombo cahillik.
Haklısın. Ayrıca özür diledim benden diyen bı insandan asla özür dilemem. O sizden dilesin . Müge anlı izlesin biraz.Bir 6 kişilik arkadaş grubum var 5senedir beraberiz...malum hastalık yüzünden uzun süredir görüşemiyorduk (görüntülü arama oluyordu)
Cumartesi akşamı buluşup oturalım dedik,bir arkadaşımız evine kabul etti,buluştuk .... ev sahibi arkadaşın 2 oğlu var 4 ve 8 yaşlarında maşallah çok da cana yakın,güzel çocuklar... grubumuzda ki abla dediğimiz,benim de gerçekten çok sevdiğim değer verdiğim arkadaş 4 yaşındaki oğlanı seviyordu... ama bence hoş olmayan tarz da yani çocuğun malum bölgesini sıkarak,vurarak (acıtacak kadar değil) seviyor...oğlan da gülüyor ama ben nedense irite oldum,içim bi garip oldu.... abla öyle sevme çocuğu ya dedim ... baksana gülüyo canını yakmıyorum dedi... olsun yapma normal bişey sanır başkası da yapsa sesi çıkmaz çocuğun dedim .... anam bir celallendi "sen beni ne yerine koyuyorsun farkındamısın? dul kadınım diyemi falan zırvalamaya başladı...abla yapma ne alaka ben senin için söylemedim ki ortalık pislik kaynıyo dedim ama dinleyen kim... 2 saat demogoji yaptı,ortam buz kesik bir biçimde oturduk ama erken kalkıp ayrıldım... sabahtan beri kızlar beyni mi yedi özür dile,büyük o diye .....birisi diyo "haklısın ama yine de özür dile" biri diyo annesi varken sen niye karıştın boşvercektin" ki annesi yanımızda değil mutfakta hazırlık yapıyordu,odaya geldiğinde bizim muhabbetin ortaya düştü ne yapacağını şaşırdı yazık,evsahibi olduğundan da "tamam gerilmeyin kapatalim" demekten ileri gitmedi ...şimdi kızlar da arkadaşliğımız bozulmasın,grup dağılmasın diye benden özür dilememi bekliyorlar abla da özür dilesin beni çok kırdı diyip duruyormuş...ben özür dilemem diyorum çünkü haklıyım kırılacak birşey yok, sert çıkışıp söylemedim düzgün bir dille söyledim... bir tarafımda kızım ne işine giriyo da maydanoz oluyon diye kendime kızıyorum...onca senenin hatrına yaşına da verip özür dilesemmi taviz vermeyip küsen küssün biten bitsin mi desem?
Çocuğunu eğitmedi çünkü anneside cahil. Kiz çocuğu olsaydı bakın nasil bağırıyordu özel bölgesine dokunulunca. Ama o erkek çocuğu ya ona hicbirsey olmaz diye düşünüyor annesi belliki. Ayrıca kadının yaptığı iğrenç isterse 80 yaşında olsun ne demek çocuğun özel bölgesine dokunmak! Cocuk gülmüş, bu demek oluyor ki artik birisi yapınca tepki vermeyecek.. ah ah o anneye ne demeli! Ordaki tepki vermeyen kadınlara ne demeli.. siz haklısınız kesinlikle özür dilemeyinEvet anneye de kızgınım çocuklarını eğitse o çocuk kaçardı bu olay da yaşanmaz di... aynı grup da ki arkadaşımın kızı babasının haricin de kimsenin kucağına çıkmaz ne dede ne dayı çünkü ögretilmiş,eğitilmiş
Özel bölgeyi sıkarak sevmek nedir yaa şok içindeyim. Başlarım büyüklüğe de gruba da. Özür dileyecek kişi siz değilsiniz. Orada çocuğun hakkını koruduğunuz için ben annesinin yerinde olsam arkanızda durur teşekkür ederdim. Sevmenin de adabı var. Ya hakkaten düşünemedim diyeceği yerde özür bekliyor bir de!Bir 6 kişilik arkadaş grubum var 5senedir beraberiz...malum hastalık yüzünden uzun süredir görüşemiyorduk (görüntülü arama oluyordu)
Boşver sen haklısınBende bir alaka kuramadım dul olmasıyla ama o saniyeler içinde kurdu ,yazdı oynadı...hiç bu kafada bir kadın olduğunu bilmezdim benim için büyük hayal kirıklığı ... yazık onca sene sayıp sevmeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?