- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.386
- 798
- Konu Sahibi gosrilankago
-
Sorunu halledemedik ki gelmeyin o zaman dedim küstüler , villaya ödeme yaptığımız için iptal edemiyoruz üstelik 10 kişiden 8 e düştüğümüz için de benim cebimden gidecekSorunu halletmişsiniz konuyu arkadaşların dedikodusu yapılsın diye mi açtınız?
Veleti argo yaptınız ya tebrikler gerçektenEn yakın arkadaşım bile olsa benim çocuklarıma o şekilde hitap edemez , ettirmemde. Siz baya baya günlük argo konuşuyorsunuz sanırım. Öyle ise bunu sıradan karışmasanız gayet normal ...
Sorunu halledemedik ki gelmeyin o zaman dedim küstüler , villaya ödeme yaptığımız için iptal edemiyoruz üstelik 10 kişiden 8 e düştüğümüz için de benim cebimden gidecek
Dediğiniz gibi çocuk olmasın ödemeye razıyım, başkasının yaptığı çocuğun derdini de ben çekiyorum o can sıkıcıAma kafaniz rahat olacak, veya cocuksuz baska arkadas bulacaksiniz gelmesi icin
Dediğiniz gibi çocuk olmasın ödemeye razıyım, başkasının yaptığı çocuğun derdini de ben çekiyorum o can sıkıcı
Sildinmi peki ? Adama bak ya.Bende geçen seneden kalan bir travma oldu açıkcası, en son eşi o sırada denizde diye babası çocuğunun kakasını silmemi istedi , işte ondan sonra karar verdim. Sen babası olarak çocuğunun kıçını silmeyi bilmiyosun ama benim o çocuğun her türlü derdini çekmemi bekliyosun. Kimse kusura bakmasın valla dünyaya gelmiş son çocuk olup insan ırkını kurtaracak bile olsa kimsenin çocuğunun kıçını silemem.
Bana yaziyorsun sana ne oluyor diye peki dallama sana ne oluyor .dallamanin anlamina bakabirsin.Siz niye konuyu bu kadar kişiselleştirdiniz?
Fikrinizi söylediniz, anlaşıldı.
Velet kelimesi hakaret içerikli bir kelime değil bana göre, argo deseniz anlarım.
Velet kelimesinden yola çıktınız, ‘kimse bana ve çocuklarıma çirkinleşemez, haddini bildiririm’e geldiniz.
Konu siz ve çocuklarınız değil ki...
Offf ne güzel teklif. Uyuyan bebeğimin yanınd duran biri olsa keyfime bakardım. Muhtemelen ilk bebektir o.Sende haklısın her anne kendi çocuğu gibi sanıyor :))
Yani denize gitmiştik dedim abla sen bana ver gir eşinle denize baş başa takılın.
Ay yok o ağlar şimdi diyor.
Dedim ağlasın ben buradayım ne olacak ( uyuyordu çocuğu )
Dedim memeni atarsın ben sustururum
Yine de gitmedi.
Bilmiyorum Premses biraz rahat olmak da fayda var bence :)
Seviyesizsiniz gercekten alintilamayi kesin insanlara tepeden bakan bir zavallisiniz...Allah kalbinize göre versin size...Çocuklarınız olmadan plana dahil olabilirsiniz demem mi terbiyesizlik, yoksa velet demem miçirkinleştiğim nokta neresi çok merak ettim.ebeveynler nedense çocuklarından rahatsız olunduğunda bunu terbiyesizlik olarak anlıyorlar. Kabul edin artık çocuklarınız birtek size güzel görünüyor hepsi oksitosin hormonu sizin dışında kimse için bir özellikleri yok hepsi aynı ve herkes çocuk sevmek zorunda değil. Çocuk sevmemek terbiyesizlik değil
her konuda kendini ortaya atip ben ben ben en cok ben en cok benim cocuklarim diye anlatiyosun. baydin artik insanlari. ne mutsuz bi hayatin varmis surda iki satir kendini ovmeden duramiyosun. herkesin kalbine gore verirse senin isin cok zor bu arada dilek dilerken dikkatli dile patlar cunku sende.Seviyesizsiniz gercekten alintilamayi kesin insanlara tepeden bakan bir zavallisiniz...Allah kalbinize göre versin size...
Offf ne güzel teklif. Uyuyan bebeğimin yanınd duran biri olsa keyfime bakardım. Muhtemelen ilk bebektir o.
Ben çevremde hiç saatinde uyuyup uyanan üç yaş altı çocuk görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?