Bencil olan ben miyim yoksa eim mi?

eşinizin size karşı olan davranışları çok çirkin herşeyden evvel...
ne demek şöyle olursa sonuçlarına katlanırsın, ona göre... kim var karşısında eşi...
eş olmaktan anladığı bu ise yapacak bir şey yok...
30'luk bir adamdan 90'lık davranış bekleyemezsiniz...
bana zorluk çıkaran adama ben kolaylık gösteremem... hele bu konuşma tarzına... uzlaşacağım varsa da atlarım giderim ailemin yanına... davranışının sonuçlarına o katlanır...
siz yine de bana bakmayın... aileniz ölmez ya bir gün geç gitseniz... ikinci gün gidersiniz... annenize de durumu izah edersiniz... diyeceksiniz onun ailesi ölür mü biliyorum... yok işte bunu kavrayacak bir adamla evli değilsiniz maalesef... kendinizi yiyip bitirmeyin bunun için...

Yazdıklarını gerçekten dikkatle okudum. Söylediklerinde de çok haklısın. Evlilik emek istiyor, ben de elimden geleni yapıyorum. 6 aylık evliyiz ama 7 yıldır beraberiz. HEp tek taraf ödün verince bi yerde patlıyor insan. Umarım 1 orta yol buluruz...

ya yapmayın Allahaşkına... her konu dönüp dolaşıp kaynanaya gelmesin ne olur...
bilip bilmeden hiç tanımadığınız birine atıfta bulunuyorsunuz...
kadın kocasını yönlendiremiyor kayınvalide neden yönlendirmedi diye kabahatli oluyor...
pess..

canım benimki anneden çok babaya bağımlı. Babasından çekiniyodur kesin. Ama işin ilginci ikiside şeker gibi insanlar, eminim anlayışla karşılarlar böyle bir durumu ama eşim işte...

Iste malesef olay böyle cirkinlesitigi vakit bendede ne iyi niyet kalir nede sabir, hicte kusura bakmasin.....

Ben ortak bir paydada bulusmak istiyorsam, hem onun hemde benim gönlümün olmasi icin cabaliyorsam ve esim olacak adam buna karsilik sadece santaj yapar gibi imalarda bulunursa sonuclarina katlanacak bir kisi vardir....oda kendisi olur....

Taviz taviz nereye kadar?

siz neden çekiniyorsunuz peki...
istediğiniz şeyi yapmak yerine ağlamayı tercih ediyorsunuz...ne için...

ya bak arkadaşım senin yerinde olsam...
kayınvalidem kayınpederim madem şeker gibi insanlar... sen de bayramın ilk günü ailende olmayı eşine güç gösterisi olarak değil de gerçekten orada olmak için istiyorsun...
ararım onları... durumu izah ederim... gitmeden gönüllerini alırım geldikten sonra da ziyaretimi yaparım... ama bayramda ailemin yanında olurum... kocam ister gelir ister gelmez... ama ben istediğimi alırım...
sorununuz kocanızla... kayınvalideniz ya da kayınpederinizle değil...
hedefi doğru belirlerseniz oku da doğru yere yerleştirirsiniz...kocanızın densizliği için kimseye tavır almayın... bilmiyorsa öğrenir kadınına değer vermeyi... ama ağlamak çözüm getirmez size... o bencil ühühhüü demenin faydası yok...

siz neden çekiniyorsunuz peki...
istediğiniz şeyi yapmak yerine ağlamayı tercih ediyorsunuz...ne için...

ben istediğimi yaparım yapmasına da bu hem beni hem eşimi hem de annemleri huzursuz eder. Ben normal sıradan evli çiftler gibi gidelim ellerini öpelim gelelim istiyorum. Kavga gürültü olmadan. Kaldıki ben başımı alıp gitsem hepten huzursuz olurum. Günlerce surat yapar. Ben bütün bunlar olmasın istemiyorum.

peki...o zaman eşinize kızmayın...
o yönlendirir sizi... siz böyle yaptıkça...opuyorumnanaktan

sorununuz kocanızla... kayınvalideniz ya da kayınpederinizle değil...
hedefi doğru belirlerseniz oku da doğru yere yerleştirirsiniz...kocanızın densizliği için kimseye tavır almayın... ..

bir yanlış anlaşılma var sanırım, ben kayınvalidemleri suçlamıyorum zaten. Daha öncede söyledim onlara bayramın ilk gününü ailemle geçirmek istediğimi söylesem zaten bişe demezler. Çok iyi insanlar, beni de çok severler. Çok şükür hiçbir sorunumuz yok. Benim derdim eşimle. Sadece biraz anlayış bekliyorum ondan hepsi bu

biliyorum ben zaten size yazmadım onu...
vereliniortak

evlilikte böyle hesapların peşine düşmek çok saçma ve gereksiz...eşin ayıp etmiş

Sende eşine bayramın birinci günü ailenle geçirememenin yüzüne yansıcağını o zaman kendisininde huzursuz olacağını ailesinede bu durumu açıklamak zorunda kalacağını söyle .ikinizde çalışıyorsunuz niye onun dediği olacakmış evde bunuda vurgula böyle hassas bir konuda anlayışlı olmıycakta ne zaman olucakmış acaba

eğer bayramın birinci günü ailene gitmiyceksen bu bayram hiç gitmiyceğini ve kurban bayramında ailenin yanında geçirmek istediğini söyle .ve bunun son sözün olduğunu söyle

kesinlikle sen haklsın...

ama şu fevkalade yapılabilir bayram sabahı kayınvalinlere gideersiniz birlikte kahvaltı eder sonra yola çıkarsınız ikininzinde dediği olmuş olur.....

canım sen bencil değilsin merak etme:teselli:gayet mantıklı davranıyorsun.sakın taviz verme ben çok kızıyorum böyle şeylereonlarınki ailede bizimki ney yaniklava:bu sene adanaya git canım sen boyun eğme:1closedeyes:

yakında olan onlar bence onların sırasını ilk gün savıp diğer günleri ailenizin yanında geçirmeniz sizin açınızdanda güzel olur bence.aileniz bir çocuğunun askerde diğerininde başka bir şehirde evli olduğunu bilip kendilerini hazırlamışlardır zaten ilk günün tenhalığına gönlünüzü rahat tutun bence eşinin saçma inadı haricinde bir sorun yok..zaten bu türlüsü sizin işinize gelir bence

sevgili atk seni çok ii anlıyorum ve sonuna kadar destekliyorum.sana tavsiyem asla taviz verme ve bu konuyu kayınvalidenle paylaş.eğer hoş karşılarda oğlunu iknaya çalışırsa ne ala.yok karşı çıkar yada oğlu gibi düşündüğü için senden taraf olmaz ve hatta yorum dahi yapmazsa siper al ve kayın validenle fazla hissettirmeden mesafeni aç.çünkü çok ii deyip fazla yüz verince tepene çıkıyorlar.benim kayınvalidemde ii dedim arkadaş gibiyiz dedim fazla ii davrandım ve sonuç 1,5 yıldır eşimle başbaşa parka bile gidemedim.eşinide fazla kızdırmamaya çalış çünkü erkekler en ufak bir ailem tartışmasını olmadık yerde karşına çıkaracak kadar kurnaz ve kinci olabiliyor. dediğim gibi kocanı ikna için önce kaynananın desteğini al ve kocana o zaman rahatlıkla ısrar et.yoksa işi büyütmeden kocanın dediği gibi bayramı onun ailesiyle burnundan getirerek geçir görsün anyayı da konyayıda.

canım hiç ağlama bence onun ailesine 5 dakkalık mesafeniz varmış yerinizde olsam eğer durumunuz müsaitse bayramın 1.gününe adanaya uçak biletinizi alın derim sabahtan eşinin ailesinin yanında olursunuz öğlende kendi ailenin yanında olursunuz.... ama bunu eşine bağırarak değilde tatlı dille izah edin inanınki erkekler çocuk gibi tatlı dille yumuşarlarrr.. sevgilerra.s.

ah bu erkekler hepsi aynı hepsi bencill.. hepsi kendini düşünüyoo
bence sen haklısın biraz sakinleş ve bence tekrar konuşş umarım düzelir herşey
ağlamakla herşey çözülse keşke....kendine iyi bakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…