Her iki tarafta isteklerinde haklı, bence bayram sabahı kayınvalidenlere gidip hemen oradan ailene gidin.
ben buna da razıyım ama bütün gün orda olcakmışız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her iki tarafta isteklerinde haklı, bence bayram sabahı kayınvalidenlere gidip hemen oradan ailene gidin.
bana bayramın ilk günü annemlerdeyiz kendini ona göre ayarla, aksi olursa sonuçlarına katlanırsın dedi. Şimdi ben bu insanla ne konuşayım????Nasıl ikna edeyim???? Nişanlıykende kurban bayramında el öpmeye gelmemiştiBu şekilde ailemi ezip geçmesi içime oturuyor
![]()
sonuçları ne olurmuş ki, fedakarlık hep kadına düşüyor ya malesef:1no2:
sana kızıp ailenin elini öpmemeside çok kırıcı, sen aynı şeyi yapsan nolurdu kimbilir
o zaman aramızda bir kızgınlık ,kırgınlık yoktuki. Sadece çok uzak,babanle konuşacak bişe bulamıyoruz sıkılıyorum diyerek gelmemişti. Düşün yani...
benim sadece cumartesi pazarım var dinlenebileceğim evimle ilgilenebileceğim. VE ben buna rağmen her pazarı sabahtan akşama kadar ailesine ayırıyorum bi de onun yaptığına bak
Eşin sana karşı bencillik yapmak istediğinden yapmıyordur bunu canım erkekler için herşey bir yana kılıbık durumuna düşmek bir yanadır.Bu durumda dediğini yaparsa kılıbık mı olur biz kadınlara göre elbetteki hayır ama benzer durumlarda arkadaş ortamlarında yapılan konuşmalar erkeklerin bunu bu şekilde görmesine sebep oluyor malesef.Kendi ailesi bu kadar dibindeyken es geçip Adanaya gitmesi onun gözünde böyle görülme endişesinden yapılması mümkün olmayan birşey.Ben senin yerinde olsam kayınvalidemle aramı iyi tutardım annesi deseki oğlum bu bayram dünürlere gidin önce onlar yalnız hiç bir problem kalmaz di mi?Bunu kayınvalidene söyleyebilecek ilişkin var mı bilmiyorum ama anneciğim böyle böyle gönlümden bu geçiyor ama eşimde haklı oda siz üzülürsünüz diye düşünüyor bi söylesen diyebilmelisin.
Bide emin ol ailen senin bu kadar sıkıntı yaşayarak onların yanına gideceğine hiç gitmemeni evinde huzurlu olmanı tercih eder.
Evliliğin başında olayı senin ailen benim aileme dönüştürmen çok büyük bir hata ve derin bir uçurum demek ben haklıyım diye düşünerek hiç bir yere varamazsın.Keşke bunları düşünmek zorunda olmadığın doğaçlama yaşayarak mutlu olduğun bir eşin olsa ama şartlar böyle olunca bin düşünüp bir konuşmak gerek.Diyelim ki şimdi hakkını savunup razı ettin gittiniz ve suratını astı ya da asmadı evinde günlerce aynı şeyin sıkıntısını yaşayıp huzursuz olmak daha mı iyi olacak.
Bide canım bi şekilde bu pazar rutinlerini kaldırmaya bak ama gitmek istemiyorum benimde bir pazarım var diye söylenerek değil ayda bir onunda çok hoşuna gidecek bir activite bul sonra3 haftada sonra 2 hafta da bir bişey bul ve zaman içinde her pazar yapılması gereken bir davranış olmadığını benimsesin acele etmene gerek yol bir ömür diye imzayı attınız hedefin 3 günlük değil bir ömür mutluluk değil mi tatlım.Allah ağız tadınızı kaçırmasın.
yedi senelik evliyim bir bayram sabahını ailemle geçirmedim maalesef..erkeklerin hepsi böyle,evlendikten sonra öncelik hep ailesinde oluyo..
benim sadece cumartesi pazarım var dinlenebileceğim evimle ilgilenebileceğim. VE ben buna rağmen her pazarı sabahtan akşama kadar ailesine ayırıyorum bi de onun yaptığına bak
arkadaşım çok doğru şeyler yazmışsın. Babam bilseki ben bayramda yanlarına gelebilmek için eşimle kavga etmişim, ben salya sümük ağlıyorum eşim kapıyı çekip çıkmış. Hayatta istemez gelmemi. Evlenmeden de derdi zaten huzurlu olun da isterseniz hiç gelmeyin yanıma razıyım diye. ama ben bu durumu içime sindiremiyorum. Kayınvalidemle hatta kayınpederimle bunları konuşacak samimiyeim var. Hatta kayınpederime söylesem "iyi düşünmüşsün kızım git tabi" bile der. Ama benim bu konuyu konuşacağım, ikna etmeye çalışacağım kişi kayınpederim olmamalı, Ben bunu içime sindiremiyorum
arkadaşım çok doğru şeyler yazmışsın. Babam bilseki ben bayramda yanlarına gelebilmek için eşimle kavga etmişim, ben salya sümük ağlıyorum eşim kapıyı çekip çıkmış. Hayatta istemez gelmemi. Evlenmeden de derdi zaten huzurlu olun da isterseniz hiç gelmeyin yanıma razıyım diye. ama ben bu durumu içime sindiremiyorum. Kayınvalidemle hatta kayınpederimle bunları konuşacak samimiyeim var. Hatta kayınpederime söylesem "iyi düşünmüşsün kızım git tabi" bile der. Ama benim bu konuyu konuşacağım, ikna etmeye çalışacağım kişi kayınpederim olmamalı, Ben bunu içime sindiremiyorum