• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bencil olan ben miyim yoksa eim mi?

canım öyle oldu zaten.İlk gün ankaradaydık. Ailesi akrabası eşi dostu derken akşam oldu. Adanayada 2. gün sabahtan gittik 3. gün öğlen döndük. Bu bayram ilk gün ankarada olduğumuza göre kurban bayramındada adanada olcaz,vazgeçmedim yani:) Hatta gidiş dönüş uçak biletlerimizi bile aldım ama eşimin haberi yok. Büyük bi kavga bizi bekliyor yani. Hayırlısı bakalım...

canım kesinlikle inatlaşma sen inatlaşırsan oda gideceği varsada gitmez.

canım kesinlikle inatlaşma sen inatlaşırsan oda gideceği varsada gitmez.

Eşimin aile yapısı fazlaca ata erkil, hep babanın dediği oluyor. Bu yüzden bu konuda taviz vermek istemiyorum. Sonuçta ben eşim için Ankaraya yerleştim ve sadece bayramlarda ve senelik iznimde ailemi görebiliyorum. Buna rağmen her bayram adanada olacağım da demiyorum zaten. Gayet adil bi şekilde sıraya koyuyorum. Bi bayram adana, bi bayram ankara.

İnatlaşmamın sebebi de şu: ben bişe istediğimde eğer onun fikrine uymuyosa allem eder kallem eder dediğini yaptırır ve ben alttan almak zorunda kalırım. Ama bu konunun benim için alttan alınamayacak kadar önemli olduğunu bilmesi lazım

Son düzenleme:
sonuç noldu arkadaşım
nerde geçti 1. gün
eşin bence çok bencil
1 günlüğüne adanayamı gidilir
yorgunlukla geçer
ailesini dönünce bayramlasanız nolur sankii
ay hastayım bu erkeklerin bu aile takıntılarına

sonuç noldu arkadaşım
nerde geçti 1. gün
eşin bence çok bencil
1 günlüğüne adanayamı gidilir
yorgunlukla geçer
ailesini dönünce bayramlasanız nolur sankii
ay hastayım bu erkeklerin bu aile takıntılarına

valla gittik işte 1 günlüğüne hem de arabayla. Arabayı eşim kullandı ama ben hasta oldum, hatta dün işe bile gidemedim

bizim adana kadar uzak değil anamın memleketi, 40 dk mesafeli yer.
babamın ailesi ankarada, sırf babannem burda istanbulda. ilk günler hep orda kalınır, kurbanda da bayramda da sadece son gün günübirliğine annemin tarafının yanına gidilir. oysa halam her bayram seyran buraya arife gününde anasının yanına gelir ankaradan. benim babam erkekse onun kocası nedir bilmiyorum.
herneyse. artık son zamanlarda babamla benim atışmalarım oldu. ben kaçıp annemin tarafına geldim 2-3 hafta kaldım. o sırada teyzelerime de herşeyi anlamıştım tabi babamla olan biteni. devamında 25 senelik evliliklerinde ilk defa bu bayram annemin akrabalarının yanında 1 gece kaldık ailecek. herkes şokta. oysa ben babamın niyetini biliyorum, şimdi ben geldim babamı "kötüledim" ya buraya, aklı sıra aklayacak kendini. "bakın ben de burda kalıyorum ne iyi damadım" falan fişman. e bayramın son günü geldin be adam, düğün bitti kınayı kötüne çal. annemler ertesi gün döndü ben hala teyzemlerleyim babama bile sormadan "ben burda kalıyorum" dedim. eskiden ankaraya halamlara giderdim gezmek için, şimdi zırt pırt teyzeme geliyorum. babamın rahatsız olduğunu hissediyorum ama bişi yapamıyo. ben kendi çapımda böle bişi yapıyorum kendine gelmesi için. hayırlısı.

Back
X