Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hiç ağlama bence onun ailesine 5 dakkalık mesafeniz varmış yerinizde olsam eğer durumunuz müsaitse bayramın 1.gününe adanaya uçak biletinizi alın derim sabahtan eşinin ailesinin yanında olursunuz öğlende kendi ailenin yanında olursunuz.... ama bunu eşine bağırarak değilde tatlı dille izah edin inanınki erkekler çocuk gibi tatlı dille yumuşarlarrr.. sevgilerra.s.
tamam sızde haklısınız..
ılk bayram ailenız tek olmasını ıstemıyosunuz..
ama sonucda evlısınız ve esınızın ailesı bu konuda bence daha oncelıklı gelır..
hayatınızda bırı var ve planlarınızı bırlıkde yapmalısınız esınızı ıkna edemezmısınız?..tatlı dılle konussanı fılan belkı yumusar evet der..
sevgili atk seni çok ii anlıyorum ve sonuna kadar destekliyorum.sana tavsiyem asla taviz verme ve bu konuyu kayınvalidenle paylaş.eğer hoş karşılarda oğlunu iknaya çalışırsa ne ala.yok karşı çıkar yada oğlu gibi düşündüğü için senden taraf olmaz ve hatta yorum dahi yapmazsa siper al ve kayın validenle fazla hissettirmeden mesafeni aç.çünkü çok ii deyip fazla yüz verince tepene çıkıyorlar.benim kayınvalidemde ii dedim arkadaş gibiyiz dedim fazla ii davrandım ve sonuç 1,5 yıldır eşimle başbaşa parka bile gidemedim.eşinide fazla kızdırmamaya çalış çünkü erkekler en ufak bir ailem tartışmasını olmadık yerde karşına çıkaracak kadar kurnaz ve kinci olabiliyor. dediğim gibi kocanı ikna için önce kaynananın desteğini al ve kocana o zaman rahatlıkla ısrar et.yoksa işi büyütmeden kocanın dediği gibi bayramı onun ailesiyle burnundan getirerek geçir görsün anyayı da konyayıda.
Ramazan gelecek ramazan bitecek bayram olacak daha vakit var .Eşinin ailesine bunu güzelce anlatırsınız bu kadar anlayışsızlar mı?
valla aynı olayları ben her zaman yaşıyorum. sizinkilerde 3 saat fazla kalındı, geçen bayram ilk senin ailene gidildi, bizimkilerde az kaldık, biz erkek tarafıyız vb. artık bıktım bu durumdan senin ailen benim ailem meselesinden. ama görünen o ki tek dertli ben değilim. valla atk'cığım; sen haklısın ne olur sanki bu bayram ilk günü adanada geçirilse, aslında kayınvalidenler görmüş geçirmiş kişilerse durumu anlayabilir, ancak yok onlarda eski devirlerden kalma kişilerse, biz erkek tarafıyız önce bize gelnecek diye düşünen tiplerse, bence boşuna yorma kendini, aileni davet et ankaraya bayramı hep birlikte geçirin. hem onlarada değişiklik olur sanada.
tamam sızde haklısınız..
ılk bayram ailenız tek olmasını ıstemıyosunuz..
ama sonucda evlısınız ve esınızın ailesı bu konuda bence daha oncelıklı gelır..
hayatınızda bırı var ve planlarınızı bırlıkde yapmalısınız esınızı ıkna edemezmısınız?..tatlı dılle konussanı fılan belkı yumusar evet der..
Eşimin ailesi çok anlayışlı ama ben neden bu konuyu onlarla çözmek zorunda kalıyorum bunu anlayamıyorum. Eğer ben eşimle evlendiysem sorunlarımızı da onunla çözmeliyiz diye düşünüyorum. Annesi ya da babası dedi diye adanaya gidecek olmamızın benim gözümde hiç bir değeri olmaz ki
valla canım yangına körükle gitmek gibi olacak ama benim de ailem Adana da eşimin ailesi Ankara da ben evlendikten sonra da her bayramı ailemle geçiriyorum eşim de işlerini ayarlayabildiği bayramlardan birinde şu ara tarih nedeniyle kurbanda mutlaka benimle beraber gelir
eşimin ailesine ise bayramdan önce benim gideceğim günden önce gidip bayramlaşıyorum dönünce de hediyelerimle beraber hemen onlara gidiyorum gerçi benim kayınvalidem de çok fazla Ankara da durmaz bayramda kaplıcaya kaçarlar genelde
gene de eşimin ailesi laf ediyor farkındayım bana başka kanallardan geldi eşimin annanesi ağzındna kaçırdı ama zaten eşime benim aleyhime hiç bir şey söyleyemiyorlar eşime söylediğimde de eşim sen aileni sadece bayramlarda görüyorsun kimseyi ilgilendirmez tabi ki gideceksin dedi benim ailemi sürekli görüyoruz sen hasretsin diyor hatta en son bayramda ne zaman dönecek diyen görümceme kafasına esince diye terslendi
eşin azcık empati yapabilmeli ama ben ilk yıldan taviz vermedim biz eşimle konuştuk o gelemeyecekti ilk şeker bayramımızda ben gidecektim o kalacaktı benim kendi babam Adana dan babannen görse çok kızardı kızlar kocasından ayrı gezmez derdi dedi ben de babannem bizim ayrı bir aile olduğumuzu ve aile kararımıza saygı duyması gerektiğini bilirdi dedim o zamandan beri de her bayram giderim babamın işine geliyor tabi o ayrı :) kayınvalidem de artık mevsim müsait olduğundan her bayram yazlığa gideceğiz sizde gelin diyor ben de annemi görmeye gitcem diyorum bir kere gitmesem devamını isteyecekler biliyorum aldırış etmiyorum
eşin ne yaparsa yapsın koy tavrını nasıl olsa kayınvaliden senden yanaymış yumuşatır onlar oğullarını nasıl olsa
Valla 3 gündür konuşmuyoruz mecbur kalmadıkça. Yıllık izinde olduğum için bugün ailemi görmeye gidicem, 4-5 gün ayrı kalıcaz yani. Ama sırf annemleri görmeye gidicem, kayınvalidemlerin aklı bende kalmasın diye son 3 günümü kayınvalidemle geçiriyorum, sadece yatmadan yatmaya evime gidiyorum. Elimden geldiğince onlara da vakit ayırıyorum. Bakalım ne olcak