- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Annem esas meseleyi bilmiyor.
Dolayısıyla tabi ki eşini yalnız bırakma ayrı gayrı evlilik mi olur diye düşünüyor.
Anneler hep öyle.Birde senin yaşadığını hissettiğini sen bilirsin.Evin içindekini annende olsa tam anlayamaz.
Esas mesele derken açabilirmisin? Oyun oynadığını mı bilmiyor başka şeymi?
Bu arada anlatmakta sakınca görmezsen eşinde toparlama varmı yani ne bileyim azalttımı pişmanmı düzelirmi ?
Bu kadar bunalmasaydın giderdin gibime geliyor.Sen yeterince fedakarlık yaptın oda yapıyormu? çok soru sordum
Orada bir şey olursa vicdanen rahat edemem gibi dedin ama evlerden ırak olsun kaderin önüne geçemezsin.Orada olsanda elinden bir şey gelmez.Olacak olan başka yerde de oluyor .
Zaten vicdanlı olduğumuz için ikilemde bırakıyorlar.Kendini düşün artık bence istemediğin hiçbirşey için kendini zorlama.Sonuçta annen veya diğerleri yaşamadı senin çektiklerini.Oraya gidince oranında zorluklarına katlanacaksın.Değer mi peki?
Evlimisiniz?Ben bencil bir insanım ... gurur da duymuyorum gocunmuyorumda... hep derim önce ben,önce benim istediğim,önce benim rahatım... çünkü bir canımız var... kimse için sıkılmaya, zamanını feda etmene deymez.. sen huzurlu olmadıktan mutlu olmadıktan sonra başkasının mutlu olmasından banane... kendine şunu söyle senden bir başka yok kaçırdığın zamanı hayatı geri alamazsın ... o yüzden kimse için huzurundan rahatından olma
Evlimisiniz?
Hayır. Taktik alacaktım:)Hayır değilim neden sordunuz evlenince değişirmi diceksiniz :)
Hayır. Taktik alacaktım:)
Katiliyorum+1daha mutlu ve kıymetli değiller bence..
daha yalnız ve daha gözden çıkarılabilirler..
Ben de ben diycem artık.
İnşallah bundan sonra en çok kendime önem vericem.
Evet yapımda benim de yok. Ama illa ki olur.
Böyle boşa giden emeklerime, yıllarıma bakakalmak daha mı iyi?
Beni ozetlemissinHer koşulda önce kendini düşünen insanlara hayranım.
Vicdan, sevgi, merhamet, vefa gibi duyguları bir kenara iterek nasıl bencil olunulur?
Önce ben, hep ben nasıl denilir?
Bencil insan daha mutlu, daha kıymetli çünkü.
Ben de bencil olmak istiyorum, hiç olamadım.
Olacağım artık yeter diye sinirle karar alsam da üzerime oturmayan bir elbise bu sanki.
Yapamıyorum.
Dert oldu, çünkü tüm hayatımı etkileyen kararları bu kendimi en sona bırakarak almaktan, buna bağlı olarak salak kafam demekten yoruldum..
Bana bencil olabilmem için tavsiyelerde bulunur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?