Bencillik mi olur

Bide trip atmislar :)
Ya bu hep yumusak yüzlülukten işte.

Arkadaşın eşinin de suçu yok. Belliki yapışkan kv sendromu. Eminim ki gelin hanım da tek gelmek isteyecektir. Bizde babaannem ve dedemle büyüdük. Annem nereye gitse babannede gitmeye çabalıyordu. Gidemezse küsüyordu

Benim bu kıssada takıldığım tek şey var ALLAH O KAYINVALİDENİN YANINDA KALAN KADINA sabırlar versin
Yok yaaa acimayın ben böyle birinin tarafını tuttum savundum ,benden kötüsü olmadı. Kazığın daniskasını yedim herkesin ağzı var dili var bizahmet kullansın.

Banada öyle geliyo zaten kv kilolu bide hep beni yol tutuyo der kadin ne zaman yolculukla ilgili konu acilsa

Yok yaaa acimayın ben böyle birinin tarafını tuttum savundum ,benden kötüsü olmadı. Kazığın daniskasını yedim herkesin ağzı var dili var bizahmet kullansın.
Evet oyle oluyo aciyinca uyarinca siz kötü oluyorsunuz o yuzden ilk baslarda bende biraz kizin gözünü acmaya calistim ama kiz kv ye laf soyleyemiyoda soyletmiyoda bu yuzden ben karismiyorum artik. Ama bdv yi kesfetmesine yardimci olsam iyi olucak belki o zaman gözü acilir

Ama sonucta kv degilse bile esine annene ben diyemiyorum alinmasin diye ama arabaya sigamayiz sende farkindaysan sonucta baskasinin planina dahil olduk sigilmaz arabaya ayip olur diyebilirdi sanki ama o kizda o cesarette pek yok

Aslinda hiç problem etmem nereye oturuldugunu ama tatile de hamile halimle arkada oturarak gidemem... İyilikten maraz doğar,eğer onlara hayır demezseniz sizin kv denizle aranız bozulur.

kiz zaten kayinvalidesi ile yasiyormus. eminim o da yalniz gelmek ister ama olmamis. alt ustu 1 gunubirlik gezi. bence iptal etmeyinevet bencillik olur. bu da degisik bir ani kalir iste yaslilara bayram ziyareti gibi dusunun. daha yakin bir yere gidin uzak yol zor gelecekse. plani guncelleyin ama iptal etmeyin.

Konuyu okuyunca ‘ ben de gelirim’ diyesim geldi valla!
Pes yani toplama kampına dönmüş araba, o teker dönmez zaten onca kişiyle.
İnsanlar mı yüzsüz, bazı kayınvalideler sakız gibi mi yapışık yoksa herkes çok zeki gezmeyi bedavaya mı getirmek amaç, bilemedim.

açık açık kızı ara söyle bence canım kayınvaliden de gelicekmiş doğru mu diye, büyük birinin yanında kocamla rahat edemem falan diye açık açık söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…