Aminn inanin buraya konu acsa kiz herkes bosan der oyle zor bi kv ye sahipBenim bu kıssada takıldığım tek şey var ALLAH O KAYINVALİDENİN YANINDA KALAN KADINA sabırlar versin
Haklisiniz kesinlikle bide esime masraflari ortak öderiz demis ben esiyle konustuktan sonra sanirim kv istemedigimi anlayip esine söyledi oda böyle bi çözüm sundu ama benim esim zaten onlarin durumu musait degil diye masraflara karistirmaz yani zaten karismalarina gerek yok bizim sorunumuz masraf değil ki biz gitmisken gittigimize degsin eğlenebilelim istiyoruz onlarda bi kisinin masrafindan kaciyoruz sanmis sanirim
Arkadaşın eşinin de suçu yok. Belliki yapışkan kv sendromu. Eminim ki gelin hanım da tek gelmek isteyecektir. Bizde babaannem ve dedemle büyüdük. Annem nereye gitse babannede gitmeye çabalıyordu. Gidemezse küsüyorduArkadaslar bu cok büyük bi dert degil. Bunun icin buraya konu mu açılır demeden bana zaman ayıranlar icin simdiden cok tesekkur ederim.benim esimin bi arakadasi var ve arkadasinin küçük çocukları var. Biz bayramda esimle il dışında günü birlik bi gezme ayarlamistik. Yanliz esimin bu arkadasi ve esi hic gezmezler çünkü kiz kv ile beraber yasiyor. Bide esinin ehliyeti yok bu da bi etken sanirim gezememelerine. Biz ne zaman plan yapsak hep dahil olmak isterler. Bayramin ikinci günü yaptığımız planada ayni sekilde. Neyse cok uzatmim bende kiz icin değişiklik olsun diye kabul ettim sonucta oda gezmek ister imkanlari yoksa bizim imkanimizdan yararlanmalarindan bi sakınca görmedim. Asil problem az önce ogrendim ki kizin kv side bizimle gelmeyi düşünüyormuş. Ben hamileyim ve inanın uzun yolda simdiden ayaklarim siser belim agrir içinizden simdiden olmaz diyenler belki olabilir ama tuz sevgimden dolayi oluyo iste simdi bu kadın da gelirse ortalama çocuklarla beraber 8 kisi oluyoruz. Arabaya sigmasi ayri problem rahat edemem ayri problem ve gittikten sonra sonucta yasli kadin herseye ayak uyduramaz esimle guzel zaman geciremem diyede dusunmeye basladim bu yuzden plani iptal etmeyi dusunuyorum ama karsi taraftaki kizada haksizlik bencillik etmis olmak istemiyorum bu yuzden cok kararsizim sizce iptal etsem vazgecsem cok mu bencilce davranmış olurum
Yok yaaa acimayın ben böyle birinin tarafını tuttum savundum ,benden kötüsü olmadı. Kazığın daniskasını yedim herkesin ağzı var dili var bizahmet kullansın.Benim bu kıssada takıldığım tek şey var ALLAH O KAYINVALİDENİN YANINDA KALAN KADINA sabırlar versin
Aminn inanin buraya konu acsa kiz herkes bosan der oyle zor bi kv ye sahip
Banada öyle geliyo zaten kv kilolu bide hep beni yol tutuyo der kadin ne zaman yolculukla ilgili konu acilsaNe ortaklıgı onlar dört siz iki kisi.
Zaten dönüste küsersiniz kimse bu kadar kalabslıkta rahat olmazki .Biran önce iptal ettik.Kv baska plan yapmıs biz de üzüldük deyin .
Sacmalık ötesi durum .Daha yokmuymus gelecek olan .
Cocukları yol tutar öne oturur .Kv bunsldım der oturur.
Yok yaaa acimayın ben böyle birinin tarafını tuttum savundum ,benden kötüsü olmadı. Kazığın daniskasını yedim herkesin ağzı var dili var bizahmet kullansın.
Aslinda boyle bisey sartBence acil onu bdv ye yolla gözünü açsınlar
Evet oyle oluyo aciyinca uyarinca siz kötü oluyorsunuz o yuzden ilk baslarda bende biraz kizin gözünü acmaya calistim ama kiz kv ye laf soyleyemiyoda soyletmiyoda bu yuzden ben karismiyorum artik. Ama bdv yi kesfetmesine yardimci olsam iyi olucak belki o zaman gözü acilirYok yaaa acimayın ben böyle birinin tarafını tuttum savundum ,benden kötüsü olmadı. Kazığın daniskasını yedim herkesin ağzı var dili var bizahmet kullansın.
bu konuyu okumasındaEvet oyle oluyo aciyinca uyarinca siz kötü oluyorsunuz o yuzden ilk baslarda bende biraz kizin gözünü acmaya calistim ama kiz kv ye laf soyleyemiyoda soyletmiyoda bu yuzden ben karismiyorum artik. Ama bdv yi kesfetmesine yardimci olsam iyi olucak belki o zaman gözü acilir
Ama sonucta kv degilse bile esine annene ben diyemiyorum alinmasin diye ama arabaya sigamayiz sende farkindaysan sonucta baskasinin planina dahil olduk sigilmaz arabaya ayip olur diyebilirdi sanki ama o kizda o cesarette pek yokArkadaşın eşinin de suçu yok. Belliki yapışkan kv sendromu. Eminim ki gelin hanım da tek gelmek isteyecektir. Bizde babaannem ve dedemle büyüdük. Annem nereye gitse babannede gitmeye çabalıyordu. Gidemezse küsüyordu
Bu konu kapanmadan kesfettirmembu konuyu okumasında
Evet bende farkettim trip oldugunu dahada sinir oldum bu duruma artik biraz sertlesmek lazim. Iyi niyette bi yere kadarBide trip atmislar :)
Ya bu hep yumusak yüzlülukten işte.
Haklısiniz gercekten hic cekilir gibi durmuyoAslinda hiç problem etmem nereye oturuldugunu ama tatile de hamile halimle arkada oturarak gidemem... İyilikten maraz doğar,eğer onlara hayır demezseniz sizin kv denizle aranız bozulur.
Bu da mantikli bi bakış acisidirek iptal edin. gereksiz bi grup olmuşsunuz. gerek yok. hayatın akışına ters. arkadaşımın kayınvalidesi ile gezmeye gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?