- 30 Mayıs 2013
- 357
- 184
- 303
Olabilir bunu belirtmeli . Eşcinsel olduğunu anlayamaması garip değil mi 8 yıl içinde? Yani bilemiyorum garip şeyler dönüyorBelki eşcinseldir evliliğide düzmece evliliktir olamaz mı?olur bence
beterin beteri var haline şükret konu sahibi
Bu benim 2.uyeligim
Eşimle hiç istemeyerek sevmeden evlendim zamanla da sevemedim hiçbir zaman tam anlamıyla evlilik olmadı 8 yıllık evliyim Eşimle bir kere ilişkiye girmedim çünkü istemedi hiçbir zamana ne sevgi ne ilgi ne muhabbet hiçbir şey görmedim 2 sene önce eşimin beni aldattığı öğrendim evet buna sevindim intikam zamanı gelmişti bu sevdiğim adama senelerdir Hasrettim geçmişte yapamadığımizz herseyi yaşadık tekrar sevdik tekrar aşık olduk hergunumuz birlikte geçti ikili hayat yaşadık ben asla bosanamadigim için çocuklarım var bu şekilde devam ediyoruz etmeye de devam edeceğiz bile isteyen aldattim devam da ettiriyor um bizim evlenmemizee keşke izin verseler di böyle çarpık bir hayat yaşamak zorunda kalmazdı m
Beni yanlis anlamayin sizi yargilamiyorum ama bu yasadiginizi gururla anlatmaniza inanamiyorum neden bosanmiyorsunuz ve boyle bir iliskiyi tercih ediyorsunuz hemde cocuklariniz varken demeyin bana cocuklar icin ayrilmiyorum diye guclu bir kadin gibi saglam durun ask yasiyorsaniz yasayin kimse agzini acamaz ama evliyken olmaz bosanin yasayin ne yasiyorsaniz cocuklarinizada yapmayin bunu onlarin babalarini aldatiyorsunuz sadece kocanizi degil kocaniz boyle bir haksuzlik ahlaksizlik mi yapti aldatti mi sizi ne farkiniz kaldi ondan boyle intikam olmaz dik durun biraz kadinsiniz siz kendinize sayginizi kaybetmeyin kalbinizide kirdiysam kusuruma bakmayinBu benim 2.uyeligim
Eşimle hiç istemeyerek sevmeden evlendim zamanla da sevemedim hiçbir zaman tam anlamıyla evlilik olmadı 8 yıllık evliyim Eşimle bir kere ilişkiye girmedim çünkü istemedi hiçbir zamana ne sevgi ne ilgi ne muhabbet hiçbir şey görmedim bende sevgiyi her zaman ki gibi yakinimda buldum o dönem 4 yıllık bir sevgilim vardı çok sevdik birbirimizi ama kavusamadik evlendim ailemin naskisiyla ama hiçbir zaman kopamadik sevgili olmasak bile iki dost iki arkadaş olduk benden ümidi kesip o da mantık evliliği yaptı 2 sene önce eşimin beni aldattığı öğrendim evet buna sevindim intikam zamanı gelmişti bu sevdiğim adama senelerdir Hasrettim geçmişte yapamadığımizz herseyi yaşadık tekrar sevdik tekrar aşık olduk hergunumuz birlikte geçti ikili hayat yaşadık ben asla bosanamadigim için çocuklarım var bu şekilde devam ediyoruz etmeye de devam edeceğiz bile isteyen aldattim devam da ettiriyor um bizim evlenmemizee keşke izin verseler di böyle çarpık bir hayat yaşamak zorunda kalmazdı m
cok ilginc.esin de sende birbirinizi sevmiyonuz dokunmuyonuz.cinsel bisey yok.gidip tup bebek yaptirmak.israrla niye birbirine bagli kalmak istedinizki.yada neden tup bebek.konuda eksik biseyler var.normal yolla olmadigini bilmediginiz lazim ki tup bebek yaptirin.okadar kolaymi bu her cani isteyen yaptirabiliyomu tip bebek.doktor demiyomu gerek yok sizin normall yolla olur test felan hani yapmiyomu
Beyin gücü diye bir şey duymadın mı aaaa ne kadan cahil bi üye
Beyin gücü diye bir şey duymadın mı aaaa ne kadan cahil bi üye
Çocuklarım 33 hafta 4 günlük doğdu 6.gun değeri tup bebek normalde 12.hun de belli olur ben 6 günde öğrendim 80 di degerimcocuklar kacinci haftada dogdu. ilk ogrendiginiz beta hcg degeri neydi
Düzgün konuş be sana hakaret etmiyorum beyinsizBence adam senin ne mal olduğunu anlamış boynuzu takmak için erken davranmış
Kib canımDüzgün konuş be sana hakaret etmiyorum beyinsiz
Ben uzun seneler vajinismus tüm zaten Eşimle de ilişkiye girmek istemiyordum bu şekilde 1 yıl ve üstü evliliğini z varsa Dr tup bebek yapoyorHer isteyene tüp bebek yapiyorlar mı ki:))
Eşim eşcinsel mi onu bilmem.ama hiçbir zaman birlikte olalım demediBelki eşcinseldir evliliğide düzmece evliliktir olamaz mı?olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?