Bende aldattim

Evlendiği ilk gece birlikte olmak istedim ama ya ben başarısızdim yada eşim bikaç kez deneme yapmaya çalıştım ama hep olumsuz oldu

Bi de millet sevdiği kocasından bile iki üç yıldan önce çocuk istemezken sen sevmediğin, seni sevmeyen ilişki istemediğin ilişki istemeyen bi adamdan niye tüp bebek yapasın ki?

Mune gelince ikinci üyelik kim öğreniriz.
Mesleğin ne konu sahibi???????????
Tüp bebeğe ne kadar harcadın?

Bakın ben 4 yıllık evliyim o zaman tup bebek yaptığımda evet hata yaptım bu evliliğin sonunda.bosanmaya gidecegini biliyordum ama annelik hormonlarım ağır basti

Senaryo olsaydı fake der geçerdim size de konu begendiremez olduk her kelimesi doğru
Su konuyu tekrar bir baskasina aitmis gibi okuyun ne derece inandirici hic birlikte olmadin 8 yil boyunca cocuklarin oldu.bu birlikte olamayan adam seni aldatti...
Sende hazirda duran eskis evgiliyi buldun hemen intikamini aldin

marifet gibi anlatmışsınız.ne diyelim helal olsun mu? ikinizede hoş geliyordur şimdi böyle yaşamak ama bir gün o ateş bittiğinde vicdanınla baş başa kaldığında 3. üyelik açıp çok pişmanım yazıcaksınız

Maşallah çocuklar kaç yaşında bari?
Hayırlısı olsun ne yapacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…