Bende boşandım

arkadaşı başına gelenlere çok üzüldüm... gerçekten eskiveşin çok karaktersizmiş...ama artık üzülme ne olur...o kendine bir hayat kurmuş bile... belkide o kadını seçmesinin sebebi çocuğu olmamasıdır gerçekten... çünkü kadının zaten 3 çocuğu var ,kimse bir çocuk daha yapın diye ısrar etmez ...akıllarından eşinin çocuğunun olmadığı geçmez sadece istemiyorlar diye düşünürler...böylece eksikliğini hissetmez eski eşin...
arkadaşım aklına kötü şeyler getirme bırak ne halleri varsa görsünler...hiçbişey senden daha değerli olamaz....

Sevgili salca, canım az önce edindiğim bilgiye göre tebligat 2 gün önce ellerine geçmiş.Ve avukatım 2 sayfalık bir tebligat göndermiş.Olayları yaşananları yani.Kaynanam çıldırmış çünkü ben nafaka artı naddi manevi tazminat davası açtım.Altın davasıda sonra görülücekmiş.Neymiş kaynanam demişki bizde onlara dava açıcaz.neymiş ben onu hırsızlıkla suçlamışım diye.Eşyalarım falan eksikti ya.Bende söylemiştim.Az öncede karakoldan aradılar nafaka bağlanıcak ya.Bakalım neler olucak.Şimdi bana düşmanlar onlar ellerine geçsem bir kaşık suda boğabilirler.Bakalım duruşma günü nezaman olucak.Canım tebligata 15 gün içinde cvp vermeleri gerekiyor değilmi?

10-15 emin değilim ama cevap süresini uzatabilirler. ben karakoldan neden aradıklarını anlamadım ne ilgisi varmış nafakayla yani benim öyle bir şey olmadı hic

10-15 emin değilim ama cevap süresini uzatabilirler. ben karakoldan neden aradıklarını anlamadım ne ilgisi varmış nafakayla yani benim öyle bir şey olmadı hic

Canım mali durum araştırması yapıyorlarmış çalışıyormuyum falan diye.Ben nafaka talep ettim ya.Aslında nafakadan vazgeçicem istemiycem avukatımı aradım şimdi.Çünkü gerek yok her ay onun parasını almama.Sen nafaka istemedinmi?

ne biliyim bende öyle birşey olmadı.. ya yapma lütfen neden almayacakmışsın yarın birgün üzerimize catır catır evlenecekler gurur yapmaya gerek yok

ne biliyim bende öyle birşey olmadı.. ya yapma lütfen neden almayacakmışsın yarın birgün üzerimize catır catır evlenecekler gurur yapmaya gerek yok

Gurur değilde canım ne bileyim ya.Yaptıklarını düşününce aman diyorum herşeyimi alıcam.Düştüğümüz hallere bakarmısın canım ya.Allahlarından bulsunlar ne diyeyim.Kimbilir ne gibi iftiralarla ne yalancı şahitlerle karşımıza gelicekler.Merak etmiyor değilim verecekleri cevabı.Sen çalışıyormusun canım? Emin ol tazmint ve nafaka istedik ya sayıp duruyorlardır bize.Hayret ediyorum eşim olucak şahıs nasıl arayıpta saymadı.Sessizliğine şaşırdım.

salla canım yaa kudursunlar yok calışmıyorum ben. allah büyük ya ben öyle şeylere şahit oldumki merak etme ayakları dolanır bir yerde

salla canım yaa kudursunlar yok calışmıyorum ben. allah büyük ya ben öyle şeylere şahit oldumki merak etme ayakları dolanır bir yerde

Canım inşllah ayakları dolanır :) Hayaller, umutlar nasıl yıkılıyor görsünler...Bakalım inşallah davamızda 2-3 yıl uzamaz.

Canım inşllah ayakları dolanır :) Hayaller, umutlar nasıl yıkılıyor görsünler...Bakalım inşallah davamızda 2-3 yıl uzamaz.
inşallah uzamaz ama uzarsa da kendi hallerine yansınlar biz her şekilde hallederiz dururuz ayakta onlar ne yapacak bakalım annelerinin eline baktıkca :)
Ben cok gelgitler yaşadım cok üzüldüm boşluğa düştüm ne yapcam ben diye ama artık iyiyim allaha şükür onlar yüzünden ne kendimi ne ailemi üzemem

offf canım yaaa ben ailemin yanına geleli 5 ay oldu eşimin msn şifresini kardeşim kırdı meğer eski kız arkada varmış sadece listesinde bu msn adresininin şifresini bana vermiyordu.Onlarıda avukata verdim.Tebligat 2 gün önce ellerine geçmiş.Az önce tekrar eşimin msn adresine girmek istedim giremedim değiştirmiş herhalde sonra kızkardeşim tekrr çözdü şifreyi eski kız arkadaşını listesinden silmiş kimse yok şimdi listede.Anladı herhelde birşeyler olduğunu.Etekleri tutuşmuştur şimdi...

Canım eğer şifre kırıldıysa o bir daha giremez o adrese cünkü o şifrenin kırmak demek senin o adrese yeni bir şifre koymuş olman demektir adres sahibi bir daha giremez msn ye ama deneme yanılma yoluyla olabilecek şifreleri falan girdiyseniz o ayrı. Ama avukatının sana söylemesi lazımdı eşinde olsa şifresini kıramazsın hapis cezası bile var eşinin sevgilisyle konuşmasını kaydedn bir kadın ceza almıştı böyle

Canım eşimin 3 tane adresi vardı.Ben şuan hala eşiyim.eşimin sevgilisiyle konuşmasına dair kayıt yok fakat listede sadece o kız var.Şunuda söyliyeyim canım ben onun mailinide yakalamıştım kıza gönderdiği daha ordayken.Ama kayıt yapmamıştım.Canım ben bu adresin şifresini deneme yanılma yöntemiyle çözdüm.Nitekim bu akşam gimek istediğimde giremedim.Demekki eşim tekrar girip değiştirmiş fakat gizli sorusunu değiştirmediği için tekrar kendim şifre belirleyip girdim ve listesindeki eski kız arkadaşını silmiş.Demekki oda delilleri imha etmeye çalışıyor.Zaten ben boşanma dilekçemde bana ilgisizliğinden ve şiddettn dolayı açtım.Adam gece yarılarına kadar netin başındaydı yatağa kaçta gelirdi bilmezdim bile.

canım eşi olman farketmez bu suc oluyormuş

umarım çelişkidir...umarım üzülür bu yaptıgına fakatt.o kadın eşimi çok güzel oynatacak bi kadın benimki bana şeytan ailesine mahsun mahsumdur.zaten adamın çocugu olmuyordu mantıklı olanı yaptı belki kendince çünkü kadın çocuk istemiycek anne olmuş bi kadın.buda 3 tane çocuga agbilik babalık eder güzel de yapar.adamın 3 çcugu olcak yaşlanınca onlar bakar mantıgı budur sanırım.zaten ailesiyle de kimse anlaşamazdı.dün gidip konuştum ayagına gittim ya nasıl vicdandır nasıl yaptınız ewime gelen aradıgım dert yandıgım insan seni ne çok sewdigimi biliyordu dedim.çocuklar babasına kadında degil rahat ederler...
bunu nasıl yapabilirsiniz dogrumu dedim..nasıl yaparsın 3 çocuklu kadınla nesi var kızın suçumu çok iyi bi kız diyip bana bir savunuşu vardııı inanamadım.nasıl dokunursun dedim.sanada 9 sene dokundum dedi...vesselam.

EWET DEDİ.
yüüzüklerini sordum ben takmadım dedi...ben bu adam için çocugum olmama pahasına ailesinin istememesine bile karşı direnirken duygularımın peşinde koşarken adam maksadın ne diyor...ayrılmışz 7 ay olmuş ben senden çok önce ayrıydım sen farketmedin galiba diyor biz senle 3 senedir kavga ediyoruz ve sogudum diyor.ve o kadında kendini bulmuş mutluymuş huzurluymuş.aradıgını bulmuş.sen yaptın düzelmedin hainlik yaptın diyor.ne yaptım yüzleştirseydin böylemi yapman gerekirdi dedim.sen git kafanı topla diye ben boşanmayı kabul etmiştim nasıl bunu yaparsınız nasılll dedim
nesi var ayrıyım sanamı hesap vericem sen kimsin dedi....yaaa bi imzamıydı bizi baglayan kalbin nerdeydi dedimm benim yüregimde imza alyansım dedim...valla git sende ewlen ömrümün sonuna kadar bekar kalıcak degilim ya sende yaparsın dedi.ben bi kere sewip ewlenicektim kimseyle olmamıştım tek kişinin hem bu dünyada hem ahirette dedim.sewgim yok bunu anla dedi.gerçekdende adam mutlu kendine bi güven gelmiş bi haller olmuş tanıdıgım adam degildi o...

Son düzenleme:
Canım ben sana gercekten cok üzüldüüm ama sonradan bana kalırsa pişman olacağın şeyler yapıyorsun nacizane fikrim kadınların hırsları cok fazladır bizi unutamamz yeni bir hayat kuramaz sanıyoruz rahatlıyoruz sonra da duyunca böyle şeyleri ne yapacağımızı şaşırıyoruz belki bende olsam bende yapardım ama sonunda da pişman olacağımdan eminim düşünmeden hareket etme lütfen. Ayrıca bir düşün 3 cocuk birden sen sanıyormusun ki sorun cıkmayacak şuan cicim ayları bana kalırsa bu ortamda cok canı acıyacak ben ne yaptım diyecek bırak kendi görsün bazı şeyleri ve artık bırak onunnla yaşamayı kendimize yeni bir gelecek kurma zamanımız geldi...

Sevgili kitape canım benim yazdıklarını okuyunca okadar duygulandım ki...Ne kadar küstahça konuşmalar ya yok sanada 9 sene dokundum, yok sende git evlen...Yaşanmışlıkların hatırınada olsa insan böyle konuşmaz.9 sene dile kolay yaaa.Allahım onun cezasını verir umarım.Ve inşallah yaptığıda yanına kalmaz.Erkekler için nekadarda basit soğudum senden zaten...Benim eşimde 3 gün önce arayıp aracı olanlara biz yapamadık anlaşamadık demiş.Ne kadar basit dedim ya...Bırak canım birdahada asla arama sorma.Kendi hayatına bak.Farklı uğraşlar edin.Kafanı dağıtman lazım.Yoksa sürekli böyle düşünerek toparlanamaz daha çok yıpranırsın.Adamın kendine neden güveni gelmiş biliyormusun adam bakıyor sen hala onu seviyorsun bekliyorsun eeee teyzesinin kızıda kabul etti naptı ben paylaşılamayan erkeğim moduna girdi.Bırak canım yaaa ne hali varsa görsün.Zaten kurnaz bir adammışki kandırıp anlaşmalı boşanmaya ikna etmiş seni.Biz kadınlar erkekler gibi cin fikirli yada içten pazarlıklı değiliz.Sen çalışıyormusun canım? Ailen bu konuda ne diyor?Biliyorlarmı eski eşinin teyzesinin kızıyla birlikte olduğunu?

Sevgili salca, sende bir gelişme varmı canım? Dün karakola gittim ben ekonomik durum araştırması yaptılar.Çalışıyormusun?üzerine kayıtlı bişey varmı diye.Bakalım bu ay sonuna kadarda duruşma günü belli olurmuş.

ya canım ben bunu ilk kez duyuyorum ne bende ne de cevrem de böyle bir şey duymadım hala anlamış değilim seni cağırmaları tuhaf onlar yazışmalarla senin malına mülküne bakarlar tapuya falan yazı gönderirler yani ben öyle biliyorum. Bende bir gelişme yok mahkemeyi bekliyorum işte

Canım beni karakoldan aradılar ya ben hemen avukatımı aradım.Neden çağırdılar diye.Dediki ekonomik durumunu öğrenmek için.Gittim karakola nitekim aynı sorular çalışıyormusun?üzerine kayıtlı bişey varmı vs.Bilmiyorum artık canım tebligata cvp süreside 15 günmüş benim haftaya değil diğer hafta sonuna kadar cvp vermeleri gerekiyor.Ondan sonrada duruşma günü belli oluyormuş.Karakolda polisede sordum aynı şeyler eşimede yapılıyormu diye evet dedi bugün onuda çağırırlar karakoldan maaş bordrosunu isterler dedi.Bakalım canım dün gece uykularım kaçtı bugüne kadar pek ağlamayan ben dün gece sanki rüyadan uyandım.Hıçkırıklara boğuldum yatağımda.Dilerim yaptıkları yanlarına kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…