önceden bu sorun yoktu son 2 aydır böyle nefes alamıyorum resmen boğluyorum bende istemiyorum ama mecburuz bi yerdeKoca kadının huyunu değiştiremezsiniz şu saatten sonra.
Siz tepki gösterseniz yüzgöz olunur zaten, hatta müstakbel eşinizin tepkisini de alırsınız muhtemelen.
Tüm iş nişanlınızda, sizin müdahil olabileceğiniz bir nokta yok.
Annesini şikayet halinde bulunmanız da bezdirici olur ve şimşekleri üzerinize çeker.
Bi çözüm üretemiyorum, nişanlınıza bağlı her şey ki 2 sene aynı evde yaşamak diyorsunuz, iyi düşünün. Şu halde bile darlanıyorsunuz, aynı evde ne olur kim bilir.
sorun yoktu ama nişan için koşturmalar başlıyınca sorunlarda cıkmaya başladı oğlunu resmen kıskanıyor2 sene olur 5 sene sonra anne yaşlanır eşiniz yaşlı annemi tek bırakamam der.
Yaşanacaklar bunlar, sonrası sizin vicdanınıza kalmış. Bence kvalideyi sevmeye iyi anlaşmaya bakın yoksa çoook zorluk çekersiniz
amin sizedeben bişey demeyeyim, zira bu konuda ki deneyimlerim pek iyi değilallah kolaylık versin ayrıca da bolca sabır versin size....
Böyle olur zaten, iş resmiyete binince çıkar tüm terslikler. Nişanlının dengeyi çok iyi kurabilmesi gerekiyor. Ama sanırım önce nişanlının da bir tedaviye ihtiyacı var çok zor şartlardan geçmiş. Allah yardımcınız olsun umarım herşey gönlünüzce olursorun yoktu ama nişan için koşturmalar başlıyınca sorunlarda cıkmaya başladı oğlunu resmen kıskanıyor
cok cok zor kendini hazırla bu kadın hasta senide hasta etmesin oglu bunun agızıına bakarsa o daha fenaşuan nişamlıyım kızlar sorun kayınvalidem eşi 9 sene önce vefat etmiş o kadar nazlı ki anlatamam sürekli oğlu onunla ilgilensin istiyor beni seviyor istiyor ama biz ne zaman buluşsak eve döndüğünde ağlıyor oğluna ben evde tekim diye ki ikimizde çalışıyoruz mecbur akşamları görüşüyoruz
dün görüşecektik kayınvalidemin tansiyonu çıkmış diyeceksiniz ki hasta kadın vicdanın mı yok diye ama bilerek yapıyor ilaçlarını almıyor kaç kere söylememize rağmen tek oğluda nişanlım değil 2 tane daha oğlu var ama hep benim nişanlıma yükleniyor
kayın validemin göz korneası yırtılmış nişsandan 2 hafta önce nişan oldu bitti aradan 2 hafta geçti ama benim kayınvalidem çocuk gibi nazlanıyor doktora gitmekten hep bi naz bi ilgi istiyor
diyeceksiniz ki oğlu ilgilensin ama öyle değil benim nişanlım babasını kaybetmiş 3 ay sonra askere gitmiş doğuya kaç tane arkadaşı yanında şehit olmuş zor zamanlar geçirmiş psikolojisi darma dağnık biraz doktora gidelim diyorum annem önce o düzelsin diyor
aynı evde yaşıycaz 2 sene ev alana kadar ama nasıl yapcam ben ya nişanlıyken bu kadar ilgi istiyen kadın biz evlenince ne yapcak akıl verin kızlar ne yapayım nasıl davranayım
son paragrafta yaktin kendini. 2 sene gec evlen ama ayni evde yasamaşuan nişamlıyım kızlar sorun kayınvalidem eşi 9 sene önce vefat etmiş o kadar nazlı ki anlatamam sürekli oğlu onunla ilgilensin istiyor beni seviyor istiyor ama biz ne zaman buluşsak eve döndüğünde ağlıyor oğluna ben evde tekim diye ki ikimizde çalışıyoruz mecbur akşamları görüşüyoruz
dün görüşecektik kayınvalidemin tansiyonu çıkmış diyeceksiniz ki hasta kadın vicdanın mı yok diye ama bilerek yapıyor ilaçlarını almıyor kaç kere söylememize rağmen tek oğluda nişanlım değil 2 tane daha oğlu var ama hep benim nişanlıma yükleniyor
kayın validemin göz korneası yırtılmış nişsandan 2 hafta önce nişan oldu bitti aradan 2 hafta geçti ama benim kayınvalidem çocuk gibi nazlanıyor doktora gitmekten hep bi naz bi ilgi istiyor
diyeceksiniz ki oğlu ilgilensin ama öyle değil benim nişanlım babasını kaybetmiş 3 ay sonra askere gitmiş doğuya kaç tane arkadaşı yanında şehit olmuş zor zamanlar geçirmiş psikolojisi darma dağnık biraz doktora gidelim diyorum annem önce o düzelsin diyor
aynı evde yaşıycaz 2 sene ev alana kadar ama nasıl yapcam ben ya nişanlıyken bu kadar ilgi istiyen kadın biz evlenince ne yapcak akıl verin kızlar ne yapayım nasıl davranayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?