bende de kayınvali de sorunu

smileyy

çok cahilsin keşke ölsen canım :)
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
1.598
906
323
şuan nişamlıyım kızlar sorun kayınvalidem eşi 9 sene önce vefat etmiş o kadar nazlı ki anlatamam sürekli oğlu onunla ilgilensin istiyor beni seviyor istiyor ama biz ne zaman buluşsak eve döndüğünde ağlıyor oğluna ben evde tekim diye ki ikimizde çalışıyoruz mecbur akşamları görüşüyoruz

dün görüşecektik kayınvalidemin tansiyonu çıkmış diyeceksiniz ki hasta kadın vicdanın mı yok diye ama bilerek yapıyor ilaçlarını almıyor kaç kere söylememize rağmen tek oğluda nişanlım değil 2 tane daha oğlu var ama hep benim nişanlıma yükleniyor
kayın validemin göz korneası yırtılmış nişsandan 2 hafta önce nişan oldu bitti aradan 2 hafta geçti ama benim kayınvalidem çocuk gibi nazlanıyor doktora gitmekten hep bi naz bi ilgi istiyor

diyeceksiniz ki oğlu ilgilensin ama öyle değil benim nişanlım babasını kaybetmiş 3 ay sonra askere gitmiş doğuya kaç tane arkadaşı yanında şehit olmuş zor zamanlar geçirmiş psikolojisi darma dağnık biraz doktora gidelim diyorum annem önce o düzelsin diyor

aynı evde yaşıycaz 2 sene ev alana kadar ama nasıl yapcam ben ya nişanlıyken bu kadar ilgi istiyen kadın biz evlenince ne yapcak akıl verin kızlar ne yapayım nasıl davranayım

Koca kadının huyunu değiştiremezsiniz şu saatten sonra.
Siz tepki gösterseniz yüzgöz olunur zaten, hatta müstakbel eşinizin tepkisini de alırsınız muhtemelen.
Tüm iş nişanlınızda, sizin müdahil olabileceğiniz bir nokta yok.
Annesini şikayet halinde bulunmanız da bezdirici olur ve şimşekleri üzerinize çeker.

Bi çözüm üretemiyorum, nişanlınıza bağlı her şey ki 2 sene aynı evde yaşamak diyorsunuz, iyi düşünün. Şu halde bile darlanıyorsunuz, aynı evde ne olur kim bilir.

önceden bu sorun yoktu son 2 aydır böyle nefes alamıyorum resmen boğluyorum bende istemiyorum ama mecburuz bi yerde

sorun yoktu ama nişan için koşturmalar başlıyınca sorunlarda cıkmaya başladı oğlunu resmen kıskanıyor

sorun yoktu ama nişan için koşturmalar başlıyınca sorunlarda cıkmaya başladı oğlunu resmen kıskanıyor
Böyle olur zaten, iş resmiyete binince çıkar tüm terslikler. Nişanlının dengeyi çok iyi kurabilmesi gerekiyor. Ama sanırım önce nişanlının da bir tedaviye ihtiyacı var çok zor şartlardan geçmiş. Allah yardımcınız olsun umarım herşey gönlünüzce olur

Evliliğinin en güzel iki yılı gidecek, iyi düşün derim. Aynı ev sıkıntı.

Benim kaynanada tek, eşi yıllar önce ölmüş evlerimiz ayrı olduğu halde her şeye kapris yapar, küser, bebek gibi ilgi bekler, vırt zırt çağırır gidersin saçma bir şey çıkar altından.

Mesela birgün gecenin bi vakti arıyor ama 5-10 defa, neymiş interneti çekmiyormuş ee gelip yapayım dedi eşim bu kadar önemliyse dedi. Gerçi saat gece 1 e geliyor ama dedi. Yok haber verdim sadece zaten şimdi ben kardeşimde kalıyorum dedi. Sabah haber verseydin olmaz mıydı uykudan uyandık 10 kere aramana dedi eşim. Küstü, ağladı, sızladı..

Düşün incir çekirdeğini doldurmayacak meseleler bunlar, anlatınca komik bile geliyor çoğu kişiye.
Aynı evde daha farklı olacak her şey. Size alışacak, sonra eşin annem yalnız kalmasın yaşlı felan demeye başlayacak. Bakmışsın hayatın kabusa dönmüş.

diğer oğulları evli mi?
evliyse neden onlarda da kalmıyor sırayla?
2 yıl olur 12 yıl.
şimdi böyleyse aynı evin içinde sizi bir arada bırakmaz, tansiyonu inmez kv nin.

cok cok zor kendini hazırla bu kadın hasta senide hasta etmesin oglu bunun agızıına bakarsa o daha fena

S
son paragrafta yaktin kendini. 2 sene gec evlen ama ayni evde yasama

eşini kaybeden kadınlar oğullarında o nazı sözü bulmak istiyor bizzat çok yakınımda yaşıyorum .. ama sende haklısın ki hep ilgi olmazki herkesin düzeni olacak ailesi olacak bunu kabullenmesi için nişanlınızın yavaştan hissettirmesi lazım yoksa daha büyük sorunlar olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…