o kadar haklısınız ki sinirden kafayı yiycem bugün bu konuşmayı yapcam hayatımı zindana ceviremem kendi ellerimle2 sene kv ile beraber üstelik yeni evlenir evlenmez kendi istedğin gibi davranamazsın eşine , eşinde anasına erkek benim diye sert çıkışlar sana her hareketine tepkiler terslemeler vs.. yaz yaz bitmez erkekler hamur gibidir mesela istediğin şekile ilk yıllarda soktun soktun sonra sokamazsın kv hep aranızda niye öyle yaptın niye şunu dedin oğluma ? eşin anasından yüz buldukça sana saygısızca davranacak sen sonunda 2 de nefret edeceksin bunlar yaşanmadan önlemini almanı tavsiye ederim
siz nasıl becerdiniz bunu yapabilirmiyim bilmiyorum sabrım var mı bilmiyorumEn başta seviyeli ol ki sözün gecsin. Herşeye sen bilirsin anne deme, bi şekilde yönetimi ele al, ilgilen kadincagizla, onuda anlamak gerek, kırıcı olma, eşine kesinlikle annesini şikayet etme ! Sorun olduğu zaman direk kV ile görüş seviyeli saygılı bicimde, benimkide aynı maalesef yıllar benden onlara karşı olan neşemi aldı keşke en başta soğuk davransaydimda beni üzmelerine izin vermeseydim. Şimdi çok yaklasamiyorlar. Neyse sabırlı ol eşinin hatırına herseyi görme herseyi duyma
arkadaş herşeyi görme duyma konuşma sus diyorda neden haklıyken susacaksın herşeyi içine atıp biriktirip dert sahibi olacaksın hayatının yarısını hep mutsuz yaşayacaksınız yeterki başkalarının istediği olsun diye ...siz nasıl becerdiniz bunu yapabilirmiyim bilmiyorum sabrım var mı bilmiyorum
hoşlarına gidiyor herkes onlara baksın doktorlara götürsün üstüne düşsün. İlgi manyağı olmak istiyorlar.resmen çocuk ya böyle yaptıkça kendinden soğuyorum
Şimdi para biriktirin..Ev almaya hazır olduğunuzda evlenin.. Kirada oturmayayım diye kayınvalideyi yanına kabul edersen ne huzurun ne de bir ev almak isteği kalmayacak içinde.. Çok istiyorsa kayınvaliden sana çok yakın bir farklı bir evde otursun..nişanlımın fikri kirada oturup ev alamayız çok zorlar bizi malum kiralar biriktirir geri kalanı kredi çeker çıkarız dedi
Evlilik ne zaman kuzum?ayni evde oturma konusunu bi kere daha dusun bence,hem cok olmadi zaten siz nisanlanali acele etme canim benim zira bu kv le cookk isin var gibi:/şuan nişamlıyım kızlar sorun kayınvalidem eşi 9 sene önce vefat etmiş o kadar nazlı ki anlatamam sürekli oğlu onunla ilgilensin istiyor beni seviyor istiyor ama biz ne zaman buluşsak eve döndüğünde ağlıyor oğluna ben evde tekim diye ki ikimizde çalışıyoruz mecbur akşamları görüşüyoruz
dün görüşecektik kayınvalidemin tansiyonu çıkmış diyeceksiniz ki hasta kadın vicdanın mı yok diye ama bilerek yapıyor ilaçlarını almıyor kaç kere söylememize rağmen tek oğluda nişanlım değil 2 tane daha oğlu var ama hep benim nişanlıma yükleniyor
kayın validemin göz korneası yırtılmış nişsandan 2 hafta önce nişan oldu bitti aradan 2 hafta geçti ama benim kayınvalidem çocuk gibi nazlanıyor doktora gitmekten hep bi naz bi ilgi istiyor
diyeceksiniz ki oğlu ilgilensin ama öyle değil benim nişanlım babasını kaybetmiş 3 ay sonra askere gitmiş doğuya kaç tane arkadaşı yanında şehit olmuş zor zamanlar geçirmiş psikolojisi darma dağnık biraz doktora gidelim diyorum annem önce o düzelsin diyor
aynı evde yaşıycaz 2 sene ev alana kadar ama nasıl yapcam ben ya nişanlıyken bu kadar ilgi istiyen kadın biz evlenince ne yapcak akıl verin kızlar ne yapayım nasıl davranayım
şuan nişamlıyım kızlar sorun kayınvalidem eşi 9 sene önce vefat etmiş o kadar nazlı ki anlatamam sürekli oğlu onunla ilgilensin istiyor beni seviyor istiyor ama biz ne zaman buluşsak eve döndüğünde ağlıyor oğluna ben evde tekim diye ki ikimizde çalışıyoruz mecbur akşamları görüşüyoruz
dün görüşecektik kayınvalidemin tansiyonu çıkmış diyeceksiniz ki hasta kadın vicdanın mı yok diye ama bilerek yapıyor ilaçlarını almıyor kaç kere söylememize rağmen tek oğluda nişanlım değil 2 tane daha oğlu var ama hep benim nişanlıma yükleniyor
kayın validemin göz korneası yırtılmış nişsandan 2 hafta önce nişan oldu bitti aradan 2 hafta geçti ama benim kayınvalidem çocuk gibi nazlanıyor doktora gitmekten hep bi naz bi ilgi istiyor
diyeceksiniz ki oğlu ilgilensin ama öyle değil benim nişanlım babasını kaybetmiş 3 ay sonra askere gitmiş doğuya kaç tane arkadaşı yanında şehit olmuş zor zamanlar geçirmiş psikolojisi darma dağnık biraz doktora gidelim diyorum annem önce o düzelsin diyor
aynı evde yaşıycaz 2 sene ev alana kadar ama nasıl yapcam ben ya nişanlıyken bu kadar ilgi istiyen kadın biz evlenince ne yapcak akıl verin kızlar ne yapayım nasıl davranayım
Katılıyorum bencede 2 sene aynı evi paylaşıp evlilikleri , karı-koca ilişkileri yıpranacağına 2 sene sabretsin ev alınıp öyle evlensin, bunu şart koşsun sonuçta ev ev üstüne olmaz.Aynı evde yaşama diyorum sadece. Nişanlın da yavaştan aslında annesine bu mesajı vermeli ama anlaşılan o da önce annem dediğine göre sizin o 2 sene 20 sene olur.
Aynı evde yaşama ve ev alma konusunda mecburiyetin falan yok. Sana böyle hissettiren nişanlın.
Bak örnek vereyim resmi tatil olduğu gün hiç izlemem bir izdivaç programında kızın biri aileyle yaşama şartına 'o fedakarlığı yapamam' dedi diye tefe koydular 'hani her fedakarlığı yapardın?' diyenler tv lerde boy boy. Kadın 'ben kendi evimde olmak isterim' diyor adam 'ben aileme bakmak zorundayım şu anda ev alamam' diyor. Yani ben ev düzecek potansiyelde değilim demenin kıvırtılmış hali. Zaten oraya da para için geliyorlar ya neyse. Sunucu da 'onlar sizi büyüttü şimdi sıra sizde' diye saçma sapan cümleler kurdu.
İşte toplum hala bunlarla başedemezken sen genç yaşında henüz yeni evliyken kv nin nazını daha çok çekersin.
1-2 sene sonra evlen ama aynı evde yaşama. Net ol.
Kayınvalidesiz huzurlu bir ev önemli :))Ev mi önemli huzur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?