- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
bugün konuşacağım bu şekilde kendi hayatımı zindana cevirmeyeceğimEvliliğinin en güzel iki yılı gidecek, iyi düşün derim. Aynı ev sıkıntı.
Benim kaynanada tek, eşi yıllar önce ölmüş evlerimiz ayrı olduğu halde her şeye kapris yapar, küser, bebek gibi ilgi bekler, vırt zırt çağırır gidersin saçma bir şey çıkar altından.
Mesela birgün gecenin bi vakti arıyor ama 5-10 defa, neymiş interneti çekmiyormuş ee gelip yapayım dedi eşim bu kadar önemliyse dedi. Gerçi saat gece 1 e geliyor ama dedi. Yok haber verdim sadece zaten şimdi ben kardeşimde kalıyorum dedi. Sabah haber verseydin olmaz mıydı uykudan uyandık 10 kere aramana dedi eşim. Küstü, ağladı, sızladı..
Düşün incir çekirdeğini doldurmayacak meseleler bunlar, anlatınca komik bile geliyor çoğu kişiye.
Aynı evde daha farklı olacak her şey. Size alışacak, sonra eşin annem yalnız kalmasın yaşlı felan demeye başlayacak. Bakmışsın hayatın kabusa dönmüş.
kırada oturmak istemiyor nişanlım ikimizde çalışıyoruz ev alırız maksimum 2 sende diyor birikmişide var bişmiyorum byöyle davrandıkça evlenmekten soğuyorumaynı evde yasamak nedır ya
nasıl kabul edebılıyorsunuz anlamıyorum
cok yakınından ev tutun ılgılenın bakın
babanem 40 yasında dedemı kaybetmıs suan 75 yasında hala tek basına yasıyor baska bı ılcede
ev ustune ev OLMAAZZ
ıyı bı kayınvalıde zaten herkesın kendı duzenı olsun ıster
nişanlımın fikri kirada oturup ev alamayız çok zorlar bizi malum kiralar biriktirir geri kalanı kredi çeker çıkarız dediİki yıl birlikte oturmak fikri kimin? Kayınvalidenin mi yoksa nişanlının mı? Eğer k. validenin fikriyse senin o iki yıl olacak oniki yıl..Bundan ADIM kadar eminim..
Eğer nişanlının fikri ise yine aynı hesaba çıkıyor.. Yaşlı annesine kimse sen artık git evine diyemez..
Nişanlıyken görüp yaşadıklarınız evliliğinizin nasıl olacağına dair işaretlerdir.. Gelip geçici mesele değil bunlar.. İyi düşün iyi karar ver
resmen çocuk ya böyle yaptıkça kendinden soğuyorumBilerek ilaç almazlar, bile bile soğukta yalın ayak gezerler, bile bile hasta olurlar sonra naz niyaz
en büyük korkum bu zaten bir ömür kafayı yerim ben aynı evin içinde 2 seneyide zaten açlışıyorum akşamdan akşama görcem para biriktirir hemen çıkarız diye kabul ettim ama hatayı en başta yaptım2 yıl yaşamazsınız.. Tahminimce ömürlük olur sizin birlikte yaşama durumunuz..
Daha nişanlısıyla görüşünce tek kaldım diye mızmızlanan kadın oğlunun ayrı eve çıkmasını fikren bile hazmedemez..
kesınlıkle kabul etmekırada oturmak istemiyor nişanlım ikimizde çalışıyoruz ev alırız maksimum 2 sende diyor birikmişide var bişmiyorum byöyle davrandıkça evlenmekten soğuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?