bende de kayınvali de sorunu

İki yıl birlikte oturmak fikri kimin? Kayınvalidenin mi yoksa nişanlının mı? Eğer k. validenin fikriyse senin o iki yıl olacak oniki yıl..Bundan ADIM kadar eminim..

Eğer nişanlının fikri ise yine aynı hesaba çıkıyor.. Yaşlı annesine kimse sen artık git evine diyemez..

Nişanlıyken görüp yaşadıklarınız evliliğinizin nasıl olacağına dair işaretlerdir.. Gelip geçici mesele değil bunlar.. İyi düşün iyi karar ver

aynı evde yasamak nedır ya
nasıl kabul edebılıyorsunuz anlamıyorum
cok yakınından ev tutun ılgılenın bakın
babanem 40 yasında dedemı kaybetmıs suan 75 yasında hala tek basına yasıyor baska bı ılcede
ev ustune ev OLMAAZZ
ıyı bı kayınvalıde zaten herkesın kendı duzenı olsun ıster

bugün konuşacağım bu şekilde kendi hayatımı zindana cevirmeyeceğim

kırada oturmak istemiyor nişanlım ikimizde çalışıyoruz ev alırız maksimum 2 sende diyor birikmişide var bişmiyorum byöyle davrandıkça evlenmekten soğuyorum

nişanlımın fikri kirada oturup ev alamayız çok zorlar bizi malum kiralar biriktirir geri kalanı kredi çeker çıkarız dedi

en büyük korkum bu zaten bir ömür kafayı yerim ben aynı evin içinde 2 seneyide zaten açlışıyorum akşamdan akşama görcem para biriktirir hemen çıkarız diye kabul ettim ama hatayı en başta yaptım

2 yılda cikamazsin kanma.biz alt katindayiz 3 oğlu var bir kızı evli çoluk çocuk kocası herkes yanında olduğu halde kocami bırakmıyor yalnızligi bahane etmiş senin kv

Oyy oyy işin çok zor ..kadın seni şimdiden kıskanıyor ayırmaya bile çalışır bu tipler...

Ayrıca ikna edebiliyorsan kiraya cıkmaya ikna et en guzel anlarınızı yaşayacağınız kendinıze ait bir yuva kurmak istediğini söyle annenin yanında rahat olamam de 2 sene değil 4 sene olsun falan de

kırada oturmak istemiyor nişanlım ikimizde çalışıyoruz ev alırız maksimum 2 sende diyor birikmişide var bişmiyorum byöyle davrandıkça evlenmekten soğuyorum
kesınlıkle kabul etme
ne demek kıra odemek ıstemıyor bende kıra öduyorum antepde kıra fıyatları ne kadar bılıyormusun :)
ustelık suan calısmıyorum da
bu sebeple kayınvalıdeyle oturulmaz
o sana damardan gırıyor ınanma

ayrıca herkes ev sahıbı degıl olmak zorunda da degıl alllah yardım eder sonra alırsınız evı, kayınvalıdeyke oturunca masraf yaparsınız asıl ha kırada oturmussun ha orda ne fark eder ordada erzak alınmayacakmı fatura odenmeyecekmı nasılsa kıra derdımız yok deyıp rahat harcar

Başta kayınvalide ile aynı evde yaşarsanız sonra ayrılamaz tek yapamaz zehir olur hayat.
Azcık aşım ağrısız başım.
Her gün çorba ekmek yer 1 göz odada kirada yaşarım huyu böyle bir kayınvalide ile.
Benim kayınvalidem annem gibidir candır çok şefkatlidir beraber tatile de gideriz birbirimizde de kalırız gittiklerinde üzülürüm o kadar severim ama 1 aydan fazla da aynı evde yapamam. Herkesin kendi kurulu düzeni var iyi günü kötü günü var. Hasta muhtaç olunmadığı sürece bence herkes saygıyı yitirmeden kendi evlerinde yaşasın.

2 yıl sonra ev alacak birikiminiz olacaksa, o zaman evlenin.
İkiniz de ayrı ayrı biriktirirsiniz.
O eve girdiğiniz anda, başka eve geçişiniz hep beraber olacak, hayat boyu beraber yaşayacaksınız, bunu bilin.

Paranız yoksa evlenmeyin sonra birbirinize hayatı zindan edeceksiniz
Genelde dul kadınlar öyle oluyor nazlanacak koca yok tek başlarına kalıyorlar zor onlarada
O kadını öyle kabul edeceksiniz

2 sene kv ile beraber üstelik yeni evlenir evlenmez kendi istedğin gibi davranamazsın eşine , eşinde anasına erkek benim diye sert çıkışlar sana her hareketine tepkiler terslemeler vs.. yaz yaz bitmez erkekler hamur gibidir mesela istediğin şekile ilk yıllarda soktun soktun sonra sokamazsın kv hep aranızda niye öyle yaptın niye şunu dedin oğluma ? eşin anasından yüz buldukça sana saygısızca davranacak sen sonunda 2 de nefret edeceksin bunlar yaşanmadan önlemini almanı tavsiye ederim

En başta seviyeli ol ki sözün gecsin. Herşeye sen bilirsin anne deme, bi şekilde yönetimi ele al, ilgilen kadincagizla, onuda anlamak gerek, kırıcı olma, eşine kesinlikle annesini şikayet etme ! Sorun olduğu zaman direk kV ile görüş seviyeli saygılı bicimde, benimkide aynı maalesef yıllar benden onlara karşı olan neşemi aldı keşke en başta soğuk davransaydimda beni üzmelerine izin vermeseydim. Şimdi çok yaklasamiyorlar. Neyse sabırlı ol eşinin hatırına herseyi görme herseyi duyma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…