300 TLNe kadar borç vermiş ?
300 TL için değmez . Düşünmeyin bile ayrıca istemesi de tuhaf olur . Abisi sonuçta o kadarcık olsun300 TL
Hayır kardeşi. Sorun değil gibi gözüküyor evet ancak ben çok masum düşünemiyorum o konuda çünkü maddi durumları bizimki x 4 diyebilirim. Kızı var çalışıyor vs vs. içim rahat değil ne olduğunu anlayamıyorum. Görümcenin borç istemesi, bundan haberi olmayan kvdenin şunu aldılar, bunu yediler, burayı gezdiler diye anlatması irrite ediyor beni. Tutarsızlık var.300 TL için değmez . Düşünmeyin bile ayrıca istemesi de tuhaf olur . Abisi sonuçta o kadarcık olsun
Eşim abi değil kardeşabi kardeş arasında ki meseleye karışmayın derim.
Eşinin ablası mı oluyor?Hayır kardeşi. Sorun değil gibi gözüküyor evet ancak ben çok masum düşünemiyorum o konuda çünkü maddi durumları bizimki x 4 diyebilirim. Kızı var çalışıyor vs vs. içim rahat değil ne olduğunu anlayamıyorum. Görümcenin borç istemesi, bundan haberi olmayan kvdenin şunu aldılar, bunu yediler, burayı gezdiler diye anlatması irrite ediyor beni. Tutarsızlık var.
Gecen abisinden aglayarak borc istedi cok uzuldum, sorununu da soylemedi diye bilirsin..Hayır kardeşi. Sorun değil gibi gözüküyor evet ancak ben çok masum düşünemiyorum o konuda çünkü maddi durumları bizimki x 4 diyebilirim. Kızı var çalışıyor vs vs. içim rahat değil ne olduğunu anlayamıyorum. Görümcenin borç istemesi, bundan haberi olmayan kvdenin şunu aldılar, bunu yediler, burayı gezdiler diye anlatması irrite ediyor beni. Tutarsızlık var.
Eşinin ablası mı oluyor?
Eve sizle yasar ve ihtiyaçlarını siz karşılarken Kv nin böyle konuşması rahatsızlık verici .
Ama eşiniz Söylemek istememiş olabilir ya da belki ani bir ihtiyacı olmuş olabilir ablasının . Sonuçta çok para değil . O parayla büyük bşy yapamaz . Çalışıyor mu görümce ?
ne fark eder? kardeş onlar. evlenmiş olmanız kardeşlerin arasındaki her meseleye burnunuzu sokmanızı gerektirmez. sizin bilmeniz gereken bir şey olsa eşiniz sizinle paylaşırdı.Eşim abi değil kardeş
Gecen abisinden aglayarak borc istedi cok uzuldum, sorununu da soylemedi diye bilirsin..
Tamam işte Eşinden ve kızından istememiş kardeşinden istemiş olur böyle seyler .Evet ablası. Sürekli kızını över. Evi böyle güzel, eşyası şöyle kalite, arabaları çok rahat vs. vs. Bunlara alıştım. Allah daha iyi etsin, daha çok versin. Ama dediğim gibi bu konuda çok tutarsız geldiler bana. Çalışmıyor. Ömrü boyunca da çalışmamış. Ama eşi ve kızı çalışıyor.
Evlenmiş olmam görümceye ortak keseden para vermemi de gerektirmez ama veriyoruz işte. Ne yapalım. Üstelik onlar öyle güzel öyle tatlı tatlı gezerken.ne fark eder? kardeş onlar. evlenmiş olmanız kardeşlerin arasındaki her meseleye burnunuzu sokmanızı gerektirmez. sizin bilmeniz gereken bir şey olsa eşiniz sizinle paylaşırdı.
Onlar tatlı tatlı Geziyor bizde Kv ye Bakıyoruz diye mi bozuluyorsun sen biraz daEvlenmiş olmam görümceye ortak keseden para vermemi de gerektirmez ama veriyoruz işte. Ne yapalım. Üstelik onlar öyle güzel öyle tatlı tatlı gezerken.
Yok zaten asla ben istemem. Benim bildiğimi bile bilmiyordur. Kafama takılan şey kvdemin övgüleri ve görümcenin borç istemek durumu arasındaki tutarsızlıktı. Fikir almak istedim sadece.Tamam işte Eşinden ve kızından istememiş kardeşinden istemiş olur böyle seyler .
Kendi çalışmıyorsa o an istemek zorunda kalmış olabilir . Siz istemeyin bence bunlar küçük hesaplar
Onlar tatlı tatlı Geziyor bizde Kv ye Bakıyoruz diye mi bozuluyorsun sen biraz da
Onlar tatlı tatlı Geziyor bizde Kv ye Bakıyoruz diye mi bozuluyorsun sen biraz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?