Abi kardeş arasında 300 tl borç mu olur yahu yok artık cimrilikte nirvana
Hayır almadımSizi simdi hatırladım kocanıza araba aldıniz mı merak ettim
bence kendinizi kurup durmayın. size yazık. çok merak ediyorsanız 300 tl ile ne yaptığını eşinize açıkça sorun ve rahatsızlığınızı dile getirin. eşiniz hala bilmiyorum derse görümcenize sorun.Evlenmiş olmam görümceye ortak keseden para vermemi de gerektirmez ama veriyoruz işte. Ne yapalım. Üstelik onlar öyle güzel öyle tatlı tatlı gezerken.
O eniştenin ayıbı ama şöyle düşün görüncen çalışmıyormuş o aldığı Kv nin ödünç para aslında damadın parası gibi olmuş . Yoksa eşin ablasından borç almamış .Yok zaten asla ben istemem. Benim bildiğimi bile bilmiyordur. Kafama takılan şey kvdemin övgüleri ve görümcenin borç istemek durumu arasındaki tutarsızlıktı. Fikir almak istedim sadece.
İlk evlendiğimiz zamanlar Kv kızından borç almıştı da (2.000 TL)damat ortalığı birbirine katmıştı. Ve biz o borcu iki saat içinde ödemek zorunda kalmıştık. Bir daha da eşimle asla konuşmadı,küstü.
Kimsenin hayatı mükemmel değil emin olun . Ayrıca 300 TL ile uzamazsınız da kısalmazsınız daGezmesine bizde geziyoruz ancak maddi olarak tabi ki zorluyor.
Mevzu yapmak değil zaten niyetim. Ama malesef burda konu açıldığında bir taraf konu sahibini linç etmek ile meşgul oluyor daha çok.300 TL için, mevzu yapılmaz.
ama eşinize kv ile yaşamanın fedakarlık gerektirdiğini, çalıştığınızı vurgulayan genel bir konuşma yapabilirsiniz.
Görümcem ile bu konuda karşı karşıya gelmek istemem. Sormam o yüzden. Bilemiyorum. 2 kez sordum cevap alamadımbence kendinizi kurup durmayın. size yazık. çok merak ediyorsanız 300 tl ile ne yaptığını eşinize açıkça sorun ve rahatsızlığınızı dile getirin. eşiniz hala bilmiyorum derse görümcenize sorun.
O eniştenin ayıbı ama şöyle düşün görüncen çalışmıyormuş o aldığı Kv nin ödünç para aslında damadın parası gibi olmuş . Yoksa eşin ablasından borç almamış .
Kv Ler hep kızlarını över . Övmeyi sever bunu değiştiremezsin . Ne yaşadığını bilmiyordur ki kendi içinde uzaktan rahat bi hayatı var sanıyordur .
Kimsenin hayatı mükemmel değil emin olun . Ayrıca 300 TL ile uzamazsınız da kısalmazsınız da
ben sizi çok iyi anladım..Mevzu yapmak değil zaten niyetim. Ama malesef burda konu açıldığında bir taraf konu sahibini linç etmek ile meşgul oluyor daha çok.
Demeye çalıştığım şey bu ne perhiz bu ne lahana turşusuydu. Kv gün boyu bana onun zenginliğini anlatıyor ancak o bizden borç alıyor. Kafama takılan kısım sadece buydu.
Yanlış ifade etmiş olabilirim.
Parasında değilim inanın. Çok şükür elim ayağım tutuyor işim var çalışıyorum bin şükür. Tekrar kazanırım o parayı ancak hem ortada sebep yok, hem alışveriş gırla. O gün eşim o parayı ona verdi sonra noldu biliyor musunuz? Cebinde hiç parası kalmadığı için akşam benden aldı tamamını.300 cok degil ama... sen kv ile yasa calis baskasi borc adi altinda para alip yesin.. oldu cnm
Vermeseydin keske :) ya yok cok ii anladim seni ben.. salak yerine koyuyolar seni bu net. Bide vermiycen niye borc diosun :) malesef hepimizin cevresinde var bu parazitlerdenParasında değilim inanın. Çok şükür elim ayağım tutuyor işim var çalışıyorum bin şükür. Tekrar kazanırım o parayı ancak hem ortada sebep yok, hem alışveriş gırla. O gün eşim o parayı ona verdi sonra noldu biliyor musunuz? Cebinde hiç parası kalmadığı için akşam benden aldı tamamını.
O büsürü şey damlaya damlaya göl olmuş , yarin bir gun hircin deniz dalgasi olacak gibi gözukuyor.. Saklama olmucak ,sizde konuşun.. Yarin bir gun öfkeyle patlamaktansa..Eşim kardeş. Abisi değil. Kvdeye söylemedik diğer bir sürü şeyi sakladığımız gibi. Üzülmesin diye söylemedik
Anlıyorum sizi . Eğer her seferinde görümceniz bunu Alışkanlık haline getiriyorsa bşy olduğunda hemen banka gibi kardeşine koşuyorsa o zaman Haklısınız tabi .Tabi ki uzayıp kısalmam ancak bu tarz konularda malesef çok doluyum. Bana empoze edilen şey tam olarak üstte yazdığınız şey. Kötü niyet ile yazmadığınızı biliyorum ancak bana dayatılan damat parası yemek ayıp ama gelin nasılsa çalışıyor onunkini harcayalım şeklindeydi. Zoruma giden de bu.
ben sizi çok iyi anladım..
benzer bir şey yaşadım detaya girmek istemem..
benimki borç değil hediyeydi :) benim ihtiyacım ertelendi o hediye için.
ben yıllardır çalışıyorum iki çocuğumu da büyütmeye çalışıyorum bu arada.
keyfine bakan bakıyor ama..
kayınvalideniz zaten çocuk gibi bir tip.
belki de sizi incitmek için konuşuyor..
biraz konularınıza bakınca hatırladım.
Zaten o paraya asla geri gelecek gözüyle bakmıyorum. Sadece manevi olarak rahatsız olduğum birşeyi dile getirmek istedim. Yanlış anlaşıldım.Vermeseydin keske :) ya yok cok ii anladim seni ben.. salak yerine koyuyolar seni bu net. Bide vermiycen niye borc diosun :) malesef hepimizin cevresinde var bu parazitlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?