Bende ihanete uğradım

Üzücü elbette yaşadıklarınız.. Birlikte olmanıza bir engel mi vardı neden bu kadar uzun bir süreçten bahsediyorsunuz?
Engel yoktu farklı şehirlerdeydik hastalarım vardı yıllarca baktığım karışık biraz.
süpersin
Arkanda ve bekliyorum
Ah ne güzel bir dünya olurdu

Erkekler muhtaç kadınlara sahip çıkmayı severler güçlü hissederler koruyup kollayan olurlar ego tatmini yaparlar bırak şu muhtaç halleri güçlü ol

Yorumsuz ya yemin ederim bu erkekler

Arkadaşım da bunları yaşadı, psikolojisi bozuldu, ağır antidepresan kullandı. Ta ki o kişiyi hayatından kesin olarak çıkardı, işe girdi, yeni arkadaşlar edindi ve tekrar mutlu oldu

Konunun başında ki 12 ne? 12 sene önce tanıştınız ve 6 ay içinde nişanlandınız sandım :)

1 sene bişey değil ya.
Karışık oldu tabi, 12 yıl önce tanıştık çok ayrıldık barıştık. Geçen sene yazın nişanlandık ve 6 ay sonra benimle nişanlandığında zaten diğer sevgilininde hayatında var olduğunu öğrendim

Erkekler muhtaç kadınlara sahip çıkmayı severler güçlü hissederler koruyup kollayan olurlar ego tatmini yaparlar bırak şu muhtaç halleri güçlü ol
Muhtaç hallerde değilim ki çok şükür öyle nasıl göründüm ordan. Üzülmek kırılmak muhtaç olmakmı arkadaşım

İnsanın içinde kalınca kırgınşıklar ağır gelebiliyor haksızlık ne yazık ki

Muhtaç hallerde değilim ki çok şükür öyle nasıl göründüm ordan. Üzülmek kırılmak muhtaç olmakmı arkadaşım
Muhtaç dediğim yaralı acılı kadınları koruma altına almayı severler yaralı kuş gibi görürler bilmem anlatabildim mi

Ne kadar anlam yüklenirse acısı da o ladar büyük oluyor.
bu adam ne güneş, ne toprak, ne hava, ne su. Çok abartmışsınız gözünüzde.
insana kendinden başka dost yok. iyileşecekseniz de toparlayacaksanız da kendi başınıza olacak bunlar. Kişilere hele böyle tatlış ponçik vaadlerle gelenlere inanmayın.

çok iyi biri çıkar karşınıza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…