- 29 Ocak 2016
- 161
- 68
- 48
- Konu Sahibi amethist34
-
Engel yoktu farklı şehirlerdeydik hastalarım vardı yıllarca baktığım karışık biraz.Üzücü elbette yaşadıklarınız.. Birlikte olmanıza bir engel mi vardı neden bu kadar uzun bir süreçten bahsediyorsunuz?
süpersinAz kaldı ben patenti aldım
Herkes dijital bir bileklik takacak herkes ama.
Bu bileklikte birlikteliği varmı yokmu. Gibi renkler yanacak.
Mesela yeşil bekar
Kırmızı evli
Sarı boşanmış
Mavi aldatmış :)
Böyle olunca kim kime yazar çok merak ediyorum.
12 sene değil 1 sene olmadı12 sene bir şerefsiniz acısını içinizde mi yaşattınız?
İnsan ne yaparsa kendisi kendine yapıyor.
Konunun başında ki 12 ne? 12 sene önce tanıştınız ve 6 ay içinde nişanlandınız sandım :)12 sene değil 1 sene olmadı
Erkekler muhtaç kadınlara sahip çıkmayı severler güçlü hissederler koruyup kollayan olurlar ego tatmini yaparlar bırak şu muhtaç halleri güçlü ol12 yıl evveldi aşık olup güneş gibi dünyama doğdun dediğim.
O zamanlar herşey çok güzeldi. Aşıktım ilk defa.
Yıllar içnde çok defa ayrıldık barıştık.
Ama ben hep sevdim. Hiç kopmadık hep görüştük ayrı olduğumuzda bile gelir gider beni çok sevdiğini söyler hiç dokunmadan giderdi.
Ben hep ağlardım peşinden seviyorsunda neden ayrıldın diye.
Annemi ansızın kaybettim.
Çıktı geldi sarıldı bana, seni ben iyi edicem, bu dünyada asla yalnız bırakmayacağım seni dedi.
İlacın ben olucam antidepresanlarını bıraktırıcam sana, hatta menopoza girsen bile destek olucam sana, sevdiğin her yere götürüp hayatını yaşatıcam emekli olunca şurda oturcaz diye hep plan program yaptı. 6 ay sonra nişanlandık. Üzerinden 6 ay geçti ve bi akşam bi kadın aradı beni. Bu adam senin neyin, benim 2 senedir yatağımda bu adam dedi. Şok oldum. Ayrıldık. O öylesine birisiydi ben onu sevmiyorum, seni seviyorum dedi.
Bende elbette tüm kırılmıilığıma rağmen seviyordum onu. Sevgi bitermi birden. İmkansız.
6 ay sonra karşıma çıktı yine onu sevmiyorum beraber değilim dedi.
Üstünden 2 ay geçti ve beraber musmutlu profil resmini gördüm kadının sayfasında.
Yıkıldım.
Hayallerim umutlarım yaşanmışlıklarım herşeyim can çekişiyor.
Ben neden bunları hal ettim diyorum kendime.
En sonunda da numarasını değiştirdi
Peki 2 ay evvel bana gelişi neydi
Artık öldürdü ruhumu
Son derece mutsuzum yaşadıkşarımdam dolayı
Çok zoruma gidiyor bana söylediklerini ona yaşatıyor
Ben ise geri zekalı gibi kaldım inanarak ona
İkimizde 40lı yaşlardayız
Dünya bana çok acımasız geliyor
Kimseye güvenim kalmadı
Çok acı bi duyguymuş çok
Ne zaman bitecek bunlar
Yorumsuz ya yemin ederim bu erkekler12 yıl evveldi aşık olup güneş gibi dünyama doğdun dediğim.
O zamanlar herşey çok güzeldi. Aşıktım ilk defa.
Yıllar içnde çok defa ayrıldık barıştık.
Ama ben hep sevdim. Hiç kopmadık hep görüştük ayrı olduğumuzda bile gelir gider beni çok sevdiğini söyler hiç dokunmadan giderdi.
Ben hep ağlardım peşinden seviyorsunda neden ayrıldın diye.
Annemi ansızın kaybettim.
Çıktı geldi sarıldı bana, seni ben iyi edicem, bu dünyada asla yalnız bırakmayacağım seni dedi.
İlacın ben olucam antidepresanlarını bıraktırıcam sana, hatta menopoza girsen bile destek olucam sana, sevdiğin her yere götürüp hayatını yaşatıcam emekli olunca şurda oturcaz diye hep plan program yaptı. 6 ay sonra nişanlandık. Üzerinden 6 ay geçti ve bi akşam bi kadın aradı beni. Bu adam senin neyin, benim 2 senedir yatağımda bu adam dedi. Şok oldum. Ayrıldık. O öylesine birisiydi ben onu sevmiyorum, seni seviyorum dedi.
Bende elbette tüm kırılmıilığıma rağmen seviyordum onu. Sevgi bitermi birden. İmkansız.
6 ay sonra karşıma çıktı yine onu sevmiyorum beraber değilim dedi.
Üstünden 2 ay geçti ve beraber musmutlu profil resmini gördüm kadının sayfasında.
Yıkıldım.
Hayallerim umutlarım yaşanmışlıklarım herşeyim can çekişiyor.
Ben neden bunları hal ettim diyorum kendime.
En sonunda da numarasını değiştirdi
Peki 2 ay evvel bana gelişi neydi
Artık öldürdü ruhumu
Son derece mutsuzum yaşadıkşarımdam dolayı
Çok zoruma gidiyor bana söylediklerini ona yaşatıyor
Ben ise geri zekalı gibi kaldım inanarak ona
İkimizde 40lı yaşlardayız
Dünya bana çok acımasız geliyor
Kimseye güvenim kalmadı
Çok acı bi duyguymuş çok
Ne zaman bitecek bunlar
Karışık oldu tabi, 12 yıl önce tanıştık çok ayrıldık barıştık. Geçen sene yazın nişanlandık ve 6 ay sonra benimle nişanlandığında zaten diğer sevgilininde hayatında var olduğunu öğrendimKonunun başında ki 12 ne? 12 sene önce tanıştınız ve 6 ay içinde nişanlandınız sandım :)
1 sene bişey değil ya.
Yani bu sene mart gibi patlak verdiKarışık oldu tabi, 12 yıl önce tanıştık çok ayrıldık barıştık. Geçen sene yazın nişanlandık ve 6 ay sonra benimle nişanlandığında zaten diğer sevgilininde hayatında var olduğunu öğrendim
Muhtaç hallerde değilim ki çok şükür öyle nasıl göründüm ordan. Üzülmek kırılmak muhtaç olmakmı arkadaşımErkekler muhtaç kadınlara sahip çıkmayı severler güçlü hissederler koruyup kollayan olurlar ego tatmini yaparlar bırak şu muhtaç halleri güçlü ol
İnsanın içinde kalınca kırgınşıklar ağır gelebiliyor haksızlık ne yazık kiNe denir ki?
Hayatı bunlara yoğunlaşarak daha da zor hale getirmeyin lütfen..
Ya evlenseniz , çocuklarınız olsa ve sizi aldattığını öğrenseydiniz?
O zaman daha büyük bir çıkmazda olacaktınız.
Her şey layık olduğuna dönüşür bunu unutmayın.
Çok sevindm darısı başıma en kısa zaman daArkadaşım da bunları yaşadı, psikolojisi bozuldu, ağır antidepresan kullandı. Ta ki o kişiyi hayatından kesin olarak çıkardı, işe girdi, yeni arkadaşlar edindi ve tekrar mutlu oldu
Muhtaç dediğim yaralı acılı kadınları koruma altına almayı severler yaralı kuş gibi görürler bilmem anlatabildim miMuhtaç hallerde değilim ki çok şükür öyle nasıl göründüm ordan. Üzülmek kırılmak muhtaç olmakmı arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?