- 29 Ocak 2016
- 161
- 68
- 48
- Konu Sahibi amethist34
-
Diğer kadına neden acıyorsun ki o herşeyin farkında. Konu sahibini arayıp 2 yıldır bu adam yatağımda diyen de o kadın. Gayet geniş bir insan ama tek yaptığı iyilik konu sahibini bu adamdan kurtarmak olmuş.Bacım kurtulmuşsun daha ne istiyorsun? Facebookta fotoğraflar paylaşan kadına acıdım sadece, bir yalanın içinde kim bilir o kaç yıldır bataklıkta.
Bacım kurtulmuşsun daha ne istiyorsun? Facebookta fotoğraflar paylaşan kadına acıdım sadece, bir yalanın içinde kim bilir o kaç yıldır bataklıkta.
Diğer kadına neden acıyorsun ki o herşeyin farkında. Konu sahibini arayıp 2 yıldır bu adam yatağımda diyen de o kadın. Gayet geniş bir insan ama tek yaptığı iyilik konu sahibini bu adamdan kurtarmak olmuş.
Diger kadina hic acimiyorum 2 yildir yatagimda diyen kadinin nesine acinir ki midesiz. Konu sahibi kurtulduguna sukret diycem de hala akillanmamis gibisin 2 ay oncesi bana gelisi neydi diyorsun. Boyle adamlara ayilip bayiliyorsunuz ya bir de ne diyim. Zaten kopuk bir iliskiymis belirsizliklerle dolu burdan belli aslinda her sey.
Amin inşallah. Benim tüm inancım duygum bitti erkeklere o ayrı bir meseleKadında da nasıl bir utanmazlık varmış, herkes yapamaz böylesini. Şükürler olsun ki iki midesiz birbiriyle eşleşmiş, sizin gönlünüz hala tertemiz. Bi kaybınız yok. Allah güzel insanlarla karşılaştırsın sizi.
:) kadınız işte zorumuza gidiyor aldatılıp başkası yerini aldığında. Kadınlık gururu sanırım.Allah kurtarmış seni, şükret, kurban kes, sadaka ver, çoluk çocuk sevindir yap bişeyler...
Sen kurtulmuşsun, darısı o kadının başına.. Gerçi herşeyi bilip hala o tiple birlikte olduğuna göre kendi kaşındı demektir.
Okumama gerek yok nelere şahit oldum.Üyeliginiz aktif olarak gözüküyor
Sayfalarca evliligin içinde aldatılan hatta cicim ayı denilen dönemde bunları yaşayıp açılan konuları hiç mi okumadınız?
Bu adam sizi şimdi tekrar dönse herşeyi unutup geri döner misiniz?sizi kandırmasını aldatmasını sineye çekermisiniz?
Lütfen yapmayın bu insan yanlış sözleri yalan size hiç birşey veremez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?