Zorunda demedim zaten. Ağır temizlik beklentim yok.İyi güzel hoş da anneniz bunları yapmak zorunda değil ki. Çocuğunuza göz kulak olması bile yetmeli size.
Asla atamam annemi.ama insan bazen istiyor ilgi şevkatAtadir atilmaz ya. Oyle kabul etmekten baska care yok
Zorunda demedim zaten. Ağır temizlik beklentim yok.
Ama az biraz düşünceli olması iyi olurdu
Haklısın canım Allah yardımcın olsunKonu annem.
Asla ve katta hiçbizaman kıyamadığı evladı olamadım.
Okula giden oğlum var.sabah kahvaltısını çıkmadan hazırlar çayı ocağa koyar çıkarım.ayrıyeten beslenmesini de hazırlarım.ve kıyafet lerini de.
Annem sadece 5 dk yürüme olan okula bırakır,öğlen de alır.
Çalıştığım için yemekler i falan kendim yapıyor um.genelde 3 çeşit yemek bulunur evde.çocuk okuldan gelince yesin diye.
Çocuğum okuldayken annem yatar.okuldan gelince de yemek yerler yine yatar.bazen çamaşır asar katlar bu.
Bugun geldim salon karman çorman heryer kitap kalem krilent Vs.biraz oğluma sitem ettim neden dağınık diye.süpürmek de lazım.Annem hemen müdahale ediyor neresi dağınık.oğlumun sabah okula gittiği pijama ve oğlumun yatağı dağınık.
Mutfakta ocağa kahve taşırmış tezgah desen şeker dökmüş ;(
Balkonda çöp yığını.evde ekmek yok.
Sinirden ağlayasım geldi.tamam ondan temizlik istemiyoruz tamam da
İnsan evladına hiç mi acımaz.
En azından yağabileceği şeyler var.genç ve dinç.
Dedimki neden söylemedin gelirken alırdım ekmek.biraz bana yardımcı olsaydın ben evladın değilmiyim?
Şuan yemek koydum ocağa evi topladım
Ekmek almaya giderken de çöpü atarım.
Yavrum dersini tv karşısında yapmaz hiç.bugun yeni harfe geçmişler. Tv karşısında yaptırmış Seda sayan ve ders ;(
Sildik hepsini yeniden yaptırdım.
Abarttığımı düşünme yin geçen hafta 6 gün raporluydum
1 sabah bile anne kahvaltı sı yemedim.12 ye kadar yattığı içşn hasta halimle ben hazırlayıp kaldırdım ;(
Boynumda düzleşme çıktı dinlenmem lazım oysa.
Dün akşam eşimle biraz evş temizledik hala daha işim var.
Normal anneanne babaneler dolaptan meyve Vs çıkarır keser verir
Biz eve alıyoruz akıl edip vermiyor çocuğa.
Bende evladım ya-bende insanım.
Dertleşmek istedim işte...Çok doluyum.bu benim öz annem öz...kaynana falan değil
Konu annem.
Asla ve katta hiçbizaman kıyamadığı evladı olamadım.
Okula giden oğlum var.sabah kahvaltısını çıkmadan hazırlar çayı ocağa koyar çıkarım.ayrıyeten beslenmesini de hazırlarım.ve kıyafet lerini de.
Annem sadece 5 dk yürüme olan okula bırakır,öğlen de alır.
Çalıştığım için yemekler i falan kendim yapıyor um.genelde 3 çeşit yemek bulunur evde.çocuk okuldan gelince yesin diye.
Çocuğum okuldayken annem yatar.okuldan gelince de yemek yerler yine yatar.bazen çamaşır asar katlar bu.
Bugun geldim salon karman çorman heryer kitap kalem krilent Vs.biraz oğluma sitem ettim neden dağınık diye.süpürmek de lazım.Annem hemen müdahale ediyor neresi dağınık.oğlumun sabah okula gittiği pijama ve oğlumun yatağı dağınık.
Mutfakta ocağa kahve taşırmış tezgah desen şeker dökmüş ;(
Balkonda çöp yığını.evde ekmek yok.
Sinirden ağlayasım geldi.tamam ondan temizlik istemiyoruz tamam da
İnsan evladına hiç mi acımaz.
En azından yağabileceği şeyler var.genç ve dinç.
Dedimki neden söylemedin gelirken alırdım ekmek.biraz bana yardımcı olsaydın ben evladın değilmiyim?
Şuan yemek koydum ocağa evi topladım
Ekmek almaya giderken de çöpü atarım.
Yavrum dersini tv karşısında yapmaz hiç.bugun yeni harfe geçmişler. Tv karşısında yaptırmış Seda sayan ve ders ;(
Sildik hepsini yeniden yaptırdım.
Abarttığımı düşünme yin geçen hafta 6 gün raporluydum
1 sabah bile anne kahvaltı sı yemedim.12 ye kadar yattığı içşn hasta halimle ben hazırlayıp kaldırdım ;(
Boynumda düzleşme çıktı dinlenmem lazım oysa.
Dün akşam eşimle biraz evş temizledik hala daha işim var.
Normal anneanne babaneler dolaptan meyve Vs çıkarır keser verir
Biz eve alıyoruz akıl edip vermiyor çocuğa.
Bende evladım ya-bende insanım.
Dertleşmek istedim işte...Çok doluyum.bu benim öz annem öz...kaynana falan değil
Temizlik konusunda eşim en büyük yardımcım.benden arta kalan işleri eşim yapıyor. Ama bugun işte.annem dinç ve sağlıklı. Temizlik istemedim zaten yspabileceği ufak tefek yardımlar var ama yapmıyor. Bende annem olduğu için içerliyorum.bence abartmışsınız biraz. yaşlı kadın çöpü döküp ekmek almadı temizlik yapmadı diye kızılmaz ki?
bu arada eşiniz nerede? bunları yapmadı diye eşinize neden kızmıyorsunuz mesela?
tv karşısında çocuğu tutmama konusunda uyarın bence sadece. seda sayan izlemesin çocuk.
Annem evinde yalnız kalamıyor canım.Anne beğenilmiyorsa bakıcı idealdir ay yok pahalı ay yok şöyle böyle denilecekse anneye ses çıkarılmaması idealdir başarılar....
Annem benimle yaşıyor. Evde tek kalamıyor ya bende ya kardeşimdeannenizle birlikte mi yaşıyorsunuz acaba ?
Genelde böyleydi.işe giderdik biz genç kızkenanlıyorum seni. annen hep mi böyleydi peki? sizi büyütme sürecinde felan?
Ee anne de olur bakıcı gibi yardımcı da işte annen sana o yardımları yapmayacak belli ben bu insanlarda kalıyorum bari biraz toparlayayım der düşünceli olur birazcık....Annem evinde yalnız kalamıyor canım.
Yalnız yaşayamıyor
Temizlik konusunda eşim en büyük yardımcım.benden arta kalan işleri eşim yapıyor. Ama bugun işte.annem dinç ve sağlıklı. Temizlik istemedim zaten yspabileceği ufak tefek yardımlar var ama yapmıyor. Bende annem olduğu için içerliyorum.
Ben daha çok ben hasta iken bile bir gram merhamet etmediğine içerliyorum.ne anneler var bence boşuna içerliyorsunuz. sevgi ile temizlik yapması bir değil. o zaman evi pis tutan kadınlar eşlerini sevmiyor mu oluyor? belki canı istememiştir yapmak belki depresyondadır kadın. bir de üstüne gitmeyin allaşkına bi çöp attınız ekmek aldınız diye çok garipsedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?