Bende insan evladıyım...

Benim annem hasta mesela. Ondan hiç bir beklentim yok iş olarak. Yine de manevi olarak bekliyor insan. Fiziksel olarak hasta olması, manevi anlamda da yalnız bırakmasını gerektirmiyor. Şu günlerde düşük yapıyorum. Aramıyor, yine ben arıyorum, ne vardı diye açıyor telefonu. İşi yoksa kısa kesip kapatıyor.

Eltim bile daha çok endişeleniyor benim için. Doktordan çıkar çıkmaz arıyor eve gitmemi beklemeden, sonuç ne diye. İnsan bu kadarını anneden bekleyebilmelidir. 30 yaşına gelse de, çocuk her zaman annesi tarafından sevildiğini ve kıymet verildiğini hissetmek istiyor.

Bence bu derece bir yaklaşım çok yanlıl
Anne kızına bakmış torununa bakmak zorunda değildir bu kadar basit.
Kızı anneye bakar tabi annesi o kadar emek vermiç ona bi zahmet gerektiğinde evine alsın ne var bunda
Bu kadar bencil olmayın sırf anne diye kimse kimsenin hayatına ipotek koyamaz
Kadın bi seda sayan izledi diye laf olmuş bencil olmuş ne biçim anne olmul hayret bişey halbuki tam tersi bencil olan bence sizin bakış açınız

İyi ama siz ders çalıştırmıyor diye yakınmışsınız
Bence ne istediğinize karar verin önce
Ya da açıkça annem geldi bizde kalıyor bari bi işe yarasın deyin gayet açık şekiilde
Yok hem annem bencil vs deyip hem de fedakarlık yapmasını beklemiyorum deyip her işi yapmasını beklemek bence tuhaf

Çöpü çıkarken esiniz yada siz atin,
Bazı insanlar rahattır,benim annemin de sofra ayağına gelir gider,o yatar ohhh,
Kimisi is yapmayı sevmez,tembel,keyifcidir
Bysaatten sonrada değişmez,
Su tv ,karşısında ders yapan ada yatıramasa kil oluyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…