Bende insan evladıyım...

O zaman maddi durumunuz elveriyorsa bir yardımcı tutmak, elvermiyorsa da bu düzeni devam ettirmekten başka bir önerim yok maalesef. Umarım işler yoluna girer.
Mesele temizlik değil aslında.
Ah yavrum sende yoruldunmu bugun
Ne yapalım ne pişirelim
Nereye gidelim
Nasıl geçti işin
Bunları dese belkide o dağınıklık gelmeyecek gözüme.anlatabildim mi

Bana biraz yardimci ol dediginizde annenizin tepkisi ne oluyor peki?

Ben kv geldiğinde iş beklemem evimi dagitmasin yeter ve çocuğumu da ona bırakmam bakicisina bırakırım. Amaaa annem gelse acayip rahatlıyorum. İş beklediğimden değil bazen yapmazda ama ne biliyim ben yemek yaparken kizimla vakit geçirmesi bile yeter. Gerçi annem genelde yemeğimi yapar bende olduğunda yada evi toparlar. Ayyyyy keşke gelse annem.

üzülme bazı kadınlarda karakter meselesi -annende olsa. ben mesela kendi annemde bu tarzdır evi felan temizler yenek yapar ama baska konularda acıtır.

Hiçbişey demedi 1 saat sonra geldi tartıştı bahane ediyosun dedi girdi odasına şuan bana küs yani hep o haklı. Yemekte yemedi
anlamaz anlamaz. en lohusayım sagolsun cokda yardım etti ama 10 gün zor tuttum. bide dediki bidaki dogumuna ben gelmem baska bir sehirde yasıyor. cok acıttı. tartıssam suclu ben olurum .

Ağlattınız beni...mekanı cennet olsun teyzemin...Nasıl güzel bir anneymiş o

İnşallah gelir.

Anladığınıza teşekkür ederim. Evet aynen de bu istediğim.
Yok cnm şeker Vs yok.gece tv face internet video derken geç yatıyor bu sefer tabi uykusunu alamıyor.

Ağlattınız beni...mekanı cennet olsun teyzemin...Nasıl güzel bir anneymiş o
Amin. Çok tşk ederim. Annem çok merhametli bir anneydi. 20 sene bacaklarından çekti. Bazı geceler bacak ağrısına dayanamayıp "anne beni yanına al dayanamıyorum" diye ağlardı. O ağlardı ben başka odada ağlardım. Dayanamıyordu acıya. Rahmetli annesine yakarırdı hep al beni diye.

Ve annem aynı annesi gibi 65 yaşında vefat etti ve üstüne koyuldu. Artık beraberler ve kucak kucağa yatıyorlar ;(

3 yıl oldu kaybedeli. Ama dün gibi...

Eğer hoşnut degilseniz bakıcı tutun diyeceğim ama bu seferde anneniz ben bakamiyor muyum diyecek vs.. kayinvalide olsa inanın ortasi bulunur eşinize soylersin iz yüzüne söylersiniz olur ama anne deyince insan bir geri çekiliyor siz yine de durumunuzdan yakının ama huyu buysa pek yapacak bişey yok. Bir dr anneniz sizinle mi yaşıyor?

Benim kayinvalidemi anlatmışsınız sanki. Ama annem öyle olsa çok üzülürdüm. Size hak veriyorum. insan annesinden ilgi bekler destek bekler. 3 ay önce taşındim. Tam da tasindigim tarihe annemin önceden kaplica rezervasyonu vardı. Kasıtlı bişey değildi yani yardıma gelemedi. Ona bile ne kadar kÜstüm afra tafra yaptım.

Sizi anladım ve çok hak verdim .Klasik br çok kk kadını illa zıt yazacak ya döktürmüşler yine ..
Siz annenizden biraz yardım istiyorsunuz.Kızım yoruluyor demesini işinizi kolaylaştırmanızı ..Temizlik yapmasını beklemiyorsunuz .
Bir kadını annesi bile anlamıyorsa bu çok üzücü .
Anneniz değişmez keza benim annem de bir çok konuda üzer beni ve ne kadar kendimi anlatsam değişmedi .Ne yapalım onları böyle sevmeye çalışacağız .Allah sağlık uzun ömür versin hepsine.

Anlamadım anneniz mi sizde yaşıyor siz mi annedesiniz?
Ama anneniz bunların hiç birini yapmak zorunda değil.

Hanımefendi kadincagız kaç yaşına gelmiş hala beklentiniz var ,işi gücü geçtim meyvesini önüne koyması konusunda uyarabilrsiniz ,zaten eve geliyor çocuğu okula bırakıyor yok ise gidiyor musunuz yok herseyi hazırlıyormussunuz, ozaman bakıcı tutun

Valla bence çok haklısın... merhametle alakalı bu... bi arkadaşımn anneside böleydi kışın soğuk die mutfağa girmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…