Bende insan evladıyım...

Bunları düşünecek kapasite yok kadında.
Eşime su veriyor um mesela diyor kalksın kendi alsın ne o kadar düşüyorsun üstüne.
Karşılamak için ayağa kalkıyor um.kalkmayacakmışım vb vb.
Halbuki eşim bana ev işlerinde çok çok yardımcı oluyor.

Anlaşılan sana eşinden fayda var... bari eşinle arana girmese...o sana destek sen ona eşini karşılamandan daha normal bişey yok bence... şaşırdım...

Olaylara hep kötü tarafından bakıp daha iyileri düşündüğünüz için mutsuzsunuz.
Bi tanıdığım 7 bakıcı değiştirdi sürüm sürüm süründü, bi tanıdığım çocuğuna bakacak aynı şehirde kimsesi olmadığı için çok iyi şartları olan işinden ayrıldı.Bir diğerinin ise annesi aynı şehirde olmasına rağmen bakmayı reddetti.Başka bir tanıdığım ise bakıcısına ayda 1500 lira ödüyor. Siz ise halinize şükredeceğinize daha iyisini düşünüp mutsuz oluyorsunuz ki bence buna hakkınız yok.Anneniz kaç yaşına gelmiş, kendi görevini yapıp sizi büyütmüş.Evinde oturup kafa dinleyeceği yaşta hala çocuk avutuyor ve kimseyi de mutlu edemiyor.Paraya kıyıp bakıcı tutabilirsiniz bence.

Mesele paraya kıyıp kıymamak değil.
Annem zaten kendi evinde kalamıyor.
Korkuyor ve panik atak.
Sadece biraz anne gibi olmasını isterdim
Bende evlat gibi şımarmayı.

Üzülme canım herkesde var bu tür anneler benim ailemden dolayı yaşadığım sıkıntılar diz boyu

Mesele paraya kıyıp kıymamak değil.
Annem zaten kendi evinde kalamıyor.
Korkuyor ve panik atak.
Sadece biraz anne gibi olmasını isterdim
Bende evlat gibi şımarmayı.

Sizi anlıyorum ama çocuğunuzun siz yokken iyi kötü, beğenirsiniz beğenmezsiniz, başında durarak size bir faydası dokunuyor sonuçta.İyi tarafından bakın ve mutlu olun bence.Bazı annelerde anaçlık yok, benimki de öyle.Ne kadar az beklenti o kadar mutluluk.İyi akşamlar.

Böyle şeyleri okuyunca annemin hakkını asla ödeyemeyeceğimi anlıyorum.Sonuçta calisan insansın.Ben onun yerinde olsam gündüz vakti yatacagima bi yemek koyarim ocağa.

Böyle şeyleri okuyunca annemin hakkını asla ödeyemeyeceğimi anlıyorum.Sonuçta calisan insansın.Ben onun yerinde olsam gündüz vakti yatacagima bi yemek koyarim ocağa.
Temizlik yemek istemiyorum inanın.
Ortalığı üstün körü toplasa tv yi kapatıp cocuğa dersini yaparken aynı ortamda dursa yeterdi.

İyi akşamlar. Haklısınız.

ya su laf da bna sacma geliyor. anneniz yaomak zorunda degil. elbette zorunda olmamali icten gelmeli. torun evlattan tatli diyo bazilari. bilmiyorum daha yasamadim bilemem ama anneanneymis babanneymis insan bi alaka tabi ki bekler. canim annenin karakteri bu olabilir annenlw ilgili yanls yorum yapmak istemem ama bu her yereen cikan yapmak zorunda deil laflarina sinir oluyorum. komsu yapmak zorunda olmayabilir ama birinci dereceden yakina o laf denmez.

Ben anneme asla kiyamam. Onun artik dinlenme yaşı, annem benim evladima bakmak zorunda degil ve bakmiyor diye ben de sitem etmemeliyim.
Temizlik icin yardimci tutun derim.

Seni cok iyi anladim.. dinc diyorsun calismiyor bizle yasiyor diyorsun.. yemegi kendin yapiyormusun.. biaradaysaniz yapmasi lazim bencede birde.. herkes ayni degil belliki useniyor.. sen annenden once yaslanirsin bu gidisle demedi deme.. cunku annen bile seni kullaniyor gibi..

Evet değil, neneler dedeler artik torun sevme zamanlarindadir. Torun bakma degil. Zaten yeterince evlat bakmislar, kahir cekmisler bence dinlenip istedikleri zaman da torunlarini sevme caglari su an.

Bu kkda modadir bu laf.. zorunda demediki kiz zaten.. bi anne anneanne olarak yan gelio yatmak isine geliyorsa evladi orda yirtinirken varsin yatsin

Evet değil, neneler dedeler artik torun sevme zamanlarindadir. Torun bakma degil. Zaten yeterince evlat bakmislar, kahir cekmisler bence dinlenip istedikleri zaman da torunlarini sevme caglari su an.
bu benim fikrim. caninin cani. insan evlattan ayirmaz. anne ya da baba da keyfen baktirmaz ya ilgilensin istemez zaten. arada gayet zewkle yapilacak durumlar benim acimdan bunlar

Ne var baksa sagligi yerindeyse? Ele emanet edince cok mu rahat edecek annesimin ici? Kaldiki cocuk okula gidiomus kac saat bakiyorki gunde? Ayrica birlikte yasiyolarmis bi isin ucundan tutmali.. valla boyle kenara cekilip yaslandim ayagina tembellik etmeyi bi bizim kadinlar iyi beceriyor..

Kıyaslamak gibi olacak ama annem lohusalığımda hamileliğim de hep yanımdaydı. Doğumdan 3 ay geçti hala gelir gün aşırı. Torunumu özlüyorum diye. Gelince de boş durmaz derler toplar. Dinlen der yemek yapar. Bu kadar sık gelmesine rağmen evden çıktığı an özlerim. Kayınvalidem bile 75 yaşında kadın geldi ben lohusayken-normalde de öyledir gerçi-hiç işten kaçınmadı. Kahvaltıyı hazırlayıp çağırırdı, yemeği yapar çağırırdı etrafa el atardı.
Sözün özü gerçekten böyle şeylere ihtiyaç duyuyor insan. Kız çocuklarının anneye her zaman ihtiyacı vardır. İnşallah anneniz bir an önce bunun farkına varır. Size hak verdim. Destek bekliyoruz bazen, yetişemediğimiz zamanlar oluyor bunu görüp hissetmesi lazım çalışıyormuşsunuz bir de. Allah yardımcınız olsun. İnşallah en azından kendiniz bu işlerin üstesinden gelmeyi başarırsınız. Yardımcı fikri iyi hoş da ne biliyim güvenemiyor insan.

Seda sayan deyince aklıma ' Solmaz ın dansı ve kalitesi ' geliyor

25 günlük bebeğim var, işe gitmiyorum doğal olarak. 31 yıllık yaşantımda bu kadar zaman evde durmuslugum ilk defa oluyor desem yeri.

O çocuğa yazık günah. İzletmesin. Diğer şeyler için de, aklına gelmiyordur annenin. Bazı insanlara söylemek gerekir. Annenin kendi evindeki düzeni öyleyse, Senin evinde de aynı şekilde davranıyordur.

Benim annemde böyleydi hatta senin ki bakıyor yine benim ki hayatta bakmadı büyük oğluma sabah kahvaltı hazırlamaz saçma sapan işlerle uğraşır sofraya oturmadan kocasının akşam yemeğini düşünürdü öğlen yemek yok zati kim eline ne geçtiyse öylede hamarat değildir ya konu komşu çoluğuna çocuğuna patates kızartır ne varsa yapar indirir bizde yoktu öyle şeyler çok şükür beceremez hep o Allahtan şimdi çokkk uzağım ben o gelmeden herşeyimi hazırlayıp dondurucuya koyuyorum ama içlerinde yok demek içlerinden gelmiyor yapmak şimdide uzağım gelince sağolsun temizlik toplama yapıyor kahvaltıda başlar damat ne yiyecek kızıyorum susuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…