Bana karşı en başından beri... Ailesi yanında değil, kardeşininde telefonlarını açmıyormuş vs.. ayrı yaşadığımız için çokta bilmiyorum, normalde de ailesiyle sıcak ilişkileri yoktu. Kardeşiyle belki 5-6 ayda bir konuşurdu. Annesiyle de aynı şekilde vs..Peki bu kişilik değiliklikleri sadece eşe karşı mı oluyor,anneye babaya kardeşe olmuyor mu
Bir kişi de takılıp kalınabilirmiş , böyle olabilirmiş.. herkes birsrey söylüyor ama ben bittim, beni de bitirdi ...Fakat beynimiz kişiliğimizi oluşturur,beynindeki sorun kişilik değişimine sebep olmuş belli ki.O tavırlarını umursamayın o yüzden.
Kuzuların sessizliğini yaşıyoruz şuan... Ses soluk kesildi , hiçbir değişiklik yok.. Hayayımın imtihanını yaşıyorum, hakkımda hayırlısıNasılsın konu sahibi ? Gelişme var mı ?
Allah yardımcınız olsun.Kuzuların sessizliğini yaşıyoruz şuan... Ses soluk kesildi , hiçbir değişiklik yok.. Hayayımın imtihanını yaşıyorum, hakkımda hayırlısı
Beynindeki sorun için tedavi görüyor mu?Kuzuların sessizliğini yaşıyoruz şuan... Ses soluk kesildi , hiçbir değişiklik yok.. Hayayımın imtihanını yaşıyorum, hakkımda hayırlısı
Hacıyı hocayı falan gec canım esinin psikolojik bir rahatsizligi var belli ki..Yok tam tersi amcası çok kızdı, dayıları, kardeşleri hepsi biliyor beni .. eşimi uyardılar , sana rahat batıyor dediler, sürekli aynı şeyleri söyledi durdu.. evlendiğimiz gündem beri böyle dedi. Dayısı madem öyleydi neden çocuk yapana kadar 5 yıl geçti ayrılmadın, yada 11 yıl neyi bekledin dediler, cevap yok...
Hastalığından müymüş bu tavrı ? Tedaviye başladınız mı Allah şifa versinTümör yok, doktorun tümör sandığı şey kanamanın oluşturduğu kan pıhtısıymış.. Düzelir mi bilmiyorum? Düzelirse biz bu yaşadıklarımızdan sonra eskisi gibi olur muyuz onu hiç bilmiyorum.. Hala her fırsatta sözlü olarak bana saldırıyor, bu kadar nefreti haketmek için onu defalarca kere aldatmış olmam yada çok sevdiği insanları öldürmüş olmam lazım .. Nefretin boyutu anlatılır gibi değil..
psikiyatriste ya da norologa gittiniz mi?Kuzuların sessizliğini yaşıyoruz şuan... Ses soluk kesildi , hiçbir değişiklik yok.. Hayayımın imtihanını yaşıyorum, hakkımda hayırlısı
Evet , kanama bir kitle oluşturmuş onun dağılması için ilaç içiyormuş.. Daha sonra tedaviyi nasıl yapacağına karar verecekmiş doktor.Beynindeki sorun için tedavi görüyor mu?
Umarım iyileşir, umarım bunlar sadece hastalık yüzündendir.Evet , kanama bir kitle oluşturmuş onun dağılması için ilaç içiyormuş.. Daha sonra tedaviyi nasıl yapacağına karar verecekmiş doktor.
İnanması zor geliyor ama hersey akşamdan sabaha oldu zaten.. Abuk sabuk halleri de akşamdan sabaha oldu, ev tutması da akşamdan sabaha oldu, aklına ne eserse onu yaptı.. Şu yaşadıklarımı dışardan biri anlatsa bana, inanmakta bende zorlanırımAdam 1 gecede ev tutacak kadar önceden planlamış demek ki, üstüne kalp krizi mi ne geçirmiş
kaç yaşındasınız ne zaman başladı, Umarım çok daha iyi olursunuzBende bipolar bozukluk a sahip bireyim. Aslında uzun zamandır iyiydim belki de mutluluk un tavan olduğu evredeydim bilmiyorum ama şuan dipte olduğum kesin. Sürekli uyumak istiyorum kafamda binlerce şey geçiyor uyurken etrafımda binlerce yüz bana bakıyor gbi geliyor nefeslerini sürekli hissediyorum. Sanki bazen ben bu dünyada değilim herşey gerçek değil bir rüya eşimde bana zarar verecek gönderilmiş kişi gibi geliyor. Beynimin içinde bu ve benzeri binlerce düşünce geçiyor. İlaç tedavisi görüyorum ama çok uykum var ilaç mı yoksa durumdan dolayı mı bilmiyorum ama bıraksalar işim olmasa sanırım günlerce aylarca yattığım yerden kalkmam.
Sayfaların tamamını okumadım net bir bilgim yok konuyla ilgili ama dua istemişsiniz zaten. Allah yardımcınız olsun, inşallah eski mutlu günlerinize bir an önce dönersiniz..Sonunda doktor eşimi beyin ameliyatı yapmaya karar verdi , eşimin aklının başına gelmesi, benim ve kızımın tekrar eski günlerimize kavuşmamız için dua eder misiniz? Şu mübarek günlerde hangi kulun duasının kabul olacağı belli olmaz
Şimdiden hepinizden Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?