Yeminle bende öyle düşünüyorum.Su akar yolunu bulur, 25 yaş ne ki?
Belki de hayatınızın aşkı ile planlarınız dahilinde olan eğitim hayatınız sırasında karşılaşırsınız...
Olamaz mı? Olabilir
Doya doya yaşamaya çalışıyorum ama izin sıkıntım var. Birde eğitim için ders çalışmam gerektiğinden doa doya yaşamaya da fırsat kalmıyor :))) Onun dışında gayet keyfim yerinde. Amanda hayatımda biri olsun diye uğraşmıyorum. Nasip kısmet bakalım.senın egıtım durumun,fiziğin.zekan vs.. her ne olursa olsun kısmetten ötesi yok..
belkı cok daha iyisi olacagı için şuandakiler olmuyordur birde öyle düşün
ayrıca ne güzel yasınız genc meslegınız var elınızde..ve şuanda dert edılecek en son sey bu konu..hayatın tadını cıkar doya doya yaşa..çünkü evlendıgın zaman bu günleri hasretle anacaksın:)
Tanıştığımız ilk 3 hafta ilgi manyağı yaptı. Yeni tanışıyor olmamızın verdiği heyecanda vardı tabi.. Ama daha sonra pat diye irtibatı kesince naş dedim napimBelkide bu tarz şeylerden hoşlanmıyordur .
Arayıp,sorayım her zaman benden haberi olsun kafasında değildir kimbilir...erkeklerin bahanesidir yoğunum,işten vaktım yok tarzı şeyler
İlgisizlik kadınları yıpratıyor kendine göre haklısın
Heh tamda bu işte! Daha en başta bunu söyledim. Neticede yeni tanışıyoruz ve birbirimizi hiç tanımıyoruz. Öyle şey olur mu yeeaaa ilgisiz olmaz falan dedi. İyi bakalım dedim sonuç ortada.İlgi göstermeyecekleri kadını hayatlarına sokmasınlar...böyle ite kalka bir ilişki zaten yürümez.
Zaten sevgili değildik. Beni göstermişler beğenmiş bende beğenince numaramı aldı falan filan.Sizi pekde kale almış gibi görünmüyor. Zaten ilişkinizi ciddi olarak düşünmemiş ki,öylesine birşey olarak değerlendirmiş...
Maksat vakit geçsin
Hayatımda biri var mı? Var Heh tamam
Ohooo irtibatı keseli 2 hafta olacak. Aklımda bile yok zaten. Örnek vermek adına bahsettim ondan.Düşüncesi değişmiş demek ki zamanla...uzun sure de goruşmeyınce uzaklaşmış sizden.
En iyisi fazla uzatmamak iş zaten ciddiye binerse hepten üzülürsünüz geçen zamanınıza yazık
Benim aklımada bu seçenek geldi. Benim onun bulunduğu il'e gitmemi bekliyordu. İzne daha yeni ayrılacağım, 10 gün sonrada oraya gideceğim. Son mesajımda karşıma çıkmamasını söyledim. Cevap bile vermediİzine çıktığı dönemde başkası aklına girmiş olabilir. Hani birini çok seversin ondan bile ayrı şehir zordur. Böyle birde tanımadan olunca adam niye uğraşayım burada elimin altınsa birini bulurum diye düşünmüştür. Sevgili olmak sadece mesajla konuşmayla olmuyor malum birde işin fiziksel boyutu var. Birde insanın karşısına ilişki en beklemediği zamanda çıkıp gafil avlıyor zaten. Zaten evlenmenin biriyle birlikte olmanın güzelliklede güzel huylada alakası yok. Görüyoruz bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?