Aynen öyle olacak az kaldı bitecek zaten sonra nasıl keseceğim diye düşünüyorum ben de keşke yurtdışına filan takınabilsem de kurtulsam ben de her ay değil de elimin bol olduğu aylarda vermek istiyorum sadece ama mümkün değil gerçekten kan çıkarBu gidişle kardeşlerinizin okulu da bitse anneniz, kardeşlerin okudu bizi unuttun, seni ben büyüttüm tarzı yeni yeni sömürü yolları bulur merak etmeyin
Valla ben de olsam bizim sülaleye kız vermem elmam da çünkü kızlarını maddi manevi sömürürken bşr o kadar da gelinlerinden beklentiye girerler gelinler ailelerine biraz yapsa hemen anlatırlar gelin ailesine bu kadar verdi şunu yaptı akıllı kız bizim kızlar aptal okur ee sizin kızlar daha çok yağıyor size desek yok nerden yapıyor olur empati sıfır sülalece sıfırHangi sülale bu nerelisiniz, kimlerdensiniz? Bilelim de kızlarımız oğullarımız denk gelmesin kazara.
Valla ben de olsam bizim sülaleye kız vermem elmam da çünkü kızlarını maddi manevi sömürürken bşr o kadar da gelinlerinden beklentiye girerler gelinler ailelerine biraz yapsa hemen anlatırlar gelin ailesine bu kadar verdi şunu yaptı akıllı kız bizim kızlar aptal okur ee sizin kızlar daha çok yağıyor size desek yok nerden yapıyor olur empati sıfır sülaleceHangi sülale bu nerelisiniz, kimlerdensiniz? Bilelim de kızlarımız oğullarımız denk gelmesin kazara.
İhtiyaçları varsa yardım da bulunuyoruz düzenli değil. Hele ki kendi ailemizi kurduysak...Ben ayrıca gerçekten şunu sormak istiyorum çünkü yıllarca beynim ütülendi meslek sahibi olan ortalama ya da ortalamadan bir Tök fazla kazanan kızlar gerçekten ailenize maddi yardımda hiç bulunmuyor musunuz tabi bana göre bu çok ütopik bşr şey her okuyan kız ailesine verir vermeli vermek zorunda vermezse çok ayıp diye yetiştirildim ben ama erkekler vermek zorunda değil
neremle güleceğimi şaırdımOnu vermeyi kesersem kan çıkar heralde çünkü annemin dediğine göre bütün kuzenler akrabalar veririrmişim ailesine hatta tüm maaşı verip sadece eşinin maaşıyla geçinen varmış çok akıllı kızmış her masrafı eşi yaparmış o da parasını ailesine verirsiniz kocası da onu çok sevdiğimden asla laf etmezmiş
Çok doyumsuz bir anneniz varmış doyumsuz gelmiş doyumsuz gidecek..Merhaba hanımlar ben gerçekten artık çok bunaldım imdaaatttt diye bağırasım var sorun annem. Sürekli kıyas sürekli alttan laf sokmalar sürekli başkalarının kızı iyi siz kötüsünüz ben çok fedakarlık yaptım karşılığı be oldu milletin umursamaz anneleri el üstünde siz annenizi bilmezseniz lafları gerçekten usandım artık. Yani o kadar çok şey var ki ha gi birini anlatsam bilememiyrum sadece bşr kaç örnek vereyim.
Aileme bir kaç saat mesafede bir şehirde yaşıyorum ayda en az 1 bazen 2-3 gideriz hafta sonları çalışıyorum 2 küçük bebeğim var daha sık gidemeyiz zaten ailem hiç gelmez çünkü onlar niye gelsin ki biz gitmeliymişiz. Bakıcım aniden bıraktı ortada kaldık gelmelerini teklif dahi edemedim. Ama aynı hafta burada bir işleri olduğu İçin geldiler her işlerini hallettim yedirip içirip gezdirip gönderdim eşim izin alıp çocuklara bakarken ben işlerini hallettim sonra hemen gittiler yani ilişkimizi anlayın diye anlattık bakıcın yok biraz duralım çocuklara bakalım demediler ama lafta çok severler
her ay aileme belli bşr miktar maddi yardım yaparım bütçem dahilinde ama bu ona kesinlikle yeterli gelmez hep başlarını örnek gösterir ama bu u öyle bşr yapar ki asla sen az gönderiyorsun demez ki bence az değil 1500 TL gibi bşr rakam falanca gelmiş annesine bu kadar para bırakmış gitmiş bilmem kim kardeşine bunu almış anlamların geliri bizimkinin 2 katı 3-4 ayda bşr benden daha fazla para verir onu sürekli söyler yani resmen psikolojik baskı yapar tüm gün o u konuşur
birinin kızı gelsin onu görmeye gündem bellidir artık alttan laf sokmalarla içimi oyar resmen kuzenim gelmiş kardeşini alıp tatile gidecekmiş onu anlattı anlattı konuyu değiştireyim yok yine aynı şey ne hayırlı evlatmış falan filan
akrabalar senin kızlar soğuk gelip gitmiyorlar diyormuş ki bunu diyenler annemin huyunu bilip onu bize karşı doldurmaya çalışan insanlar her telefon görüşmemiz artık eziyet olmaya başladı bana gidince yine aynı annemi çok seviyorum evet ama gerçekten dayanamıyorum artık kıyaslarsalar laf sokmalar insan annesiyle oturup iki güzel laf edemez mi ya sürekli kıyas alttan laf sokma ama asla yüze direkt söyleme yok direkt söylese daha iyi resmen psikolojik işkence
her gittiğimde her Y düzenli para vermeme rağmen sürekli falanının kızının verdiği para muhabbetini yapması nedeniyle tüm paramı verip çıktığım çok oldu ama verdiğimde de ayy yok yok ben almam ben sen ver diye demiyorum öylesine diyorum diyor
annem 9 yıldır benle yaşıyor 5000 e yakın geliri var.konu sahibinin annesi gibi olsa eşin baksın herşeyini eşin alsın der kendi parasını kuruşu kuruşuna biriktirir bir de benden bir şeyler beklerdi.oysa tüm kazancını bana verir ne istersen yap diye.bizim annelerde mi bir tuhaflıkk varr yoksa konu sahibinin annesinde mi çözemedimmÇok doyumsuz bir anneniz varmış doyumsuz gelmiş doyumsuz gidecek..
Halbuki o yaşta bol şükür ve teşekkür ile bağlanmalıydı Hayata..
adamların evlenme sebeplerinden biri de doğal olarak çift maaş girsin eve rahat yaşayalımm kolay ev araba alalımm çocuk olursa iyi eğitim alsın değil mi?ee kadının maaşı anneye verilecekse adamm ev kadınıyla evlenir hiç olmazsa evinde bari rahat eder yahuu.tam saçmalıkk hiç duymadım görmedim böyle bir şey.bekar çalışan kadınları ailelerinin sömürdüğünü gördüm de evli kadının sömürüldüğünü ilk kez gördümneremle güleceğimi şaırdım
tüm maaşını anne ne ver kocan laf etmesin
aynenbenim annemde öyledir ben yaşlandım sen gençsin sen al sen giy der hep.küçükken de iyi bir kuruyemiş ya da meyve olunca kendi yemez bana verirdi
adam kendine 2. el bir bisiklet almak istedi diye kıyametler kopmuş.adama hobisi için bile para çok görülüyor ama kardeşler lüks okusun gezsin diye paralar yağıyor.burs alsınlar geri ödemeli ya da ödemesiz .anne evde çocuk baksın iş mi yok?kolayını bulmuşlar çalışırlar mı hiççEşinizi başınızın üstünde taşıyın yaptığınız yardıma ses etmiyorsa , insan kendi ailesini kurduysa her ay her ay ailesine para vermek nedir yA ! hiç mi çoluk çocuğunuz yok ? hiç mi geleceklerini düşünmüyorsunuz, ? kimse kusura bakmasın da konu sahibi aileniz gibi ailelerde evlat sevgisi olduğunu düşünmüyorum , yaptıkları çocukları da para bankası ve sigorta olarak görüyorlar bu tarz tipler , burda kocanın ailesine bir lira para verince kıyamet kopuyor ki tüm sayfaları okudum siz her ay 1500 belki de daha fazla para verirken eşiniz verse dünyaları koparacak cinstensiniz adalet ve empati anlayışınız sıfır koca ve kv ne derse haklı valla
Neden eşiniz de annesini maaşa bağlamıyor? Okuyan kardeşi yok mu, annesi çok mu iyi geçiniyor? Neden arkadaşına borç verdi diye demediğinizi koymadınız adama?Ben ayrıca gerçekten şunu sormak istiyorum çünkü yıllarca beynim ütülendi meslek sahibi olan ortalama ya da ortalamadan bir Tök fazla kazanan kızlar gerçekten ailenize maddi yardımda hiç bulunmuyor musunuz tabi bana göre bu çok ütopik bşr şey her okuyan kız ailesine verir vermeli vermek zorunda vermezse çok ayıp diye yetiştirildim ben ama erkekler vermek zorunda değil
Küssün, kızsın, zaten şu an yapmıyor mu. Dur demedikçe hem yapıp hem suçlu olacaksınız. İnceldiği yerden kopsun demeniz lazım. Sizde annesiniz,çocuklarınızı karşılığını verdikleri zaman mı seviyorsunuz. Öyle sevgi olmaz ki. Önce bunu kabullenin. Kimsenin sizi sevmesi için diyet ödemenize gerek yokAynen öyle olacak az kaldı bitecek zaten sonra nasıl keseceğim diye düşünüyorum ben de keşke yurtdışına filan takınabilsem de kurtulsam ben de her ay değil de elimin bol olduğu aylarda vermek istiyorum sadece ama mümkün değil gerçekten kan çıkar
Vallaha sağmal inek bulmuşlar sağıyorlar başka hiç bi açıklamsı yok , ki ben konu sahibinin de dert yanıyor ama gönülsüz de verdiğini düşünmemeye başladım eşi ile ilgili yorumu atmış biri onu görünce , bu evlilik çatırdaradam kendine 2. el bir bisiklet almak istedi diye kıyametler kopmuş.adama hobisi için bile para çok görülüyor ama kardeşler lüks okusun gezsin diye paralar yağıyor.burs alsınlar geri ödemeli ya da ödemesiz .anne evde çocuk baksın iş mi yok?kolayını bulmuşlar çalışırlar mı hiçç
ahir zaman dedikleri dönem bu olsa gerek, insanlar birbirinden kaçmayıp ne yapsın. inanın annenizde olsa sizi suistimal etmesine izin vermeyin.Merhaba hanımlar ben gerçekten artık çok bunaldım imdaaatttt diye bağırasım var sorun annem. Sürekli kıyas sürekli alttan laf sokmalar sürekli başkalarının kızı iyi siz kötüsünüz ben çok fedakarlık yaptım karşılığı be oldu milletin umursamaz anneleri el üstünde siz annenizi bilmezseniz lafları gerçekten usandım artık. Yani o kadar çok şey var ki ha gi birini anlatsam bilememiyrum sadece bşr kaç örnek vereyim.
Aileme bir kaç saat mesafede bir şehirde yaşıyorum ayda en az 1 bazen 2-3 gideriz hafta sonları çalışıyorum 2 küçük bebeğim var daha sık gidemeyiz zaten ailem hiç gelmez çünkü onlar niye gelsin ki biz gitmeliymişiz. Bakıcım aniden bıraktı ortada kaldık gelmelerini teklif dahi edemedim. Ama aynı hafta burada bir işleri olduğu İçin geldiler her işlerini hallettim yedirip içirip gezdirip gönderdim eşim izin alıp çocuklara bakarken ben işlerini hallettim sonra hemen gittiler yani ilişkimizi anlayın diye anlattık bakıcın yok biraz duralım çocuklara bakalım demediler ama lafta çok severler
her ay aileme belli bşr miktar maddi yardım yaparım bütçem dahilinde ama bu ona kesinlikle yeterli gelmez hep başlarını örnek gösterir ama bu u öyle bşr yapar ki asla sen az gönderiyorsun demez ki bence az değil 1500 TL gibi bşr rakam falanca gelmiş annesine bu kadar para bırakmış gitmiş bilmem kim kardeşine bunu almış anlamların geliri bizimkinin 2 katı 3-4 ayda bşr benden daha fazla para verir onu sürekli söyler yani resmen psikolojik baskı yapar tüm gün o u konuşur
birinin kızı gelsin onu görmeye gündem bellidir artık alttan laf sokmalarla içimi oyar resmen kuzenim gelmiş kardeşini alıp tatile gidecekmiş onu anlattı anlattı konuyu değiştireyim yok yine aynı şey ne hayırlı evlatmış falan filan
akrabalar senin kızlar soğuk gelip gitmiyorlar diyormuş ki bunu diyenler annemin huyunu bilip onu bize karşı doldurmaya çalışan insanlar her telefon görüşmemiz artık eziyet olmaya başladı bana gidince yine aynı annemi çok seviyorum evet ama gerçekten dayanamıyorum artık kıyaslarsalar laf sokmalar insan annesiyle oturup iki güzel laf edemez mi ya sürekli kıyas alttan laf sokma ama asla yüze direkt söyleme yok direkt söylese daha iyi resmen psikolojik işkence
her gittiğimde her Y düzenli para vermeme rağmen sürekli falanının kızının verdiği para muhabbetini yapması nedeniyle tüm paramı verip çıktığım çok oldu ama verdiğimde de ayy yok yok ben almam ben sen ver diye demiyorum öylesine diyorum diyor
aynen öyle.annem benle yaşıyor 9 yıldır tek başına kalamaz hasta olduğu için.eşim ondan 5 kuruş almaz istemez amaa annem 5000 e yakın gelirini bana verir.benzinimden vergime kıyafetlerimden harçlığıma çocuğa kıyafet kitap vs. eve bazı eşya vs hep ordan alırım kalanını da kendi hesabımda biriktiririm.ee bizler de uyannıklık yapıp amannn koca baksınn beni seviyorsa deyip tüm parayı biriktirseydik o zaman.olur mu böyle şeyy.adam resmen köleleştirilmiş bu evlilikte.kaynana neden hoş görülmüyor ona aa o da duygusal idare edelim denilmiyor da hep anne anne deniyor.benim 5 tane görümcem var ne zaman isterlerse evime gelebilirler.tek taraflı ilişki tek taraflı menfaat olmazVallaha sağmal inek bulmuşlar sağıyorlar başka hiç bi açıklamsı yok , ki ben konu sahibinin de dert yanıyor ama gönülsüz de verdiğini düşünmemeye başladım eşi ile ilgili yorumu atmış biri onu görünce , bu evlilik çatırdar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?